Sport

2022.03.23. 19:25

Női kézilabda NB I - Pál Tamara elhagyja az Audi ETO csapatát

A Győri Audi ETO KC irányítója Pál Tamara az elmúlt szezonokat kölcsönben töltötte az MTK Budapest csapatánál. Egyesületünk vezetősége a játékos fejlődését szem előtt tartva nyártól lehetővé teszi a fiatal tehetségnek a klubváltást.

Forrás: Audi ETO

Fotó: Cseh Péter

Pál Tamara 2013-ban mindössze 13 évesen csatlakozott a Győri Audi ETO KC-hoz, ahol végig járva a korosztályos gárdákat végül a felnőtt csapatban is bemutatkozott. A klub játékosaként a 2017-ben EYOF-ot, valamint 2019-ben junior Európa Bajnokságot nyert a magyar nemzeti csapat tagjaként, majd a felnőtt válogatottban is pályára lépett. A játékos 2019 nyara óta kölcsönben az MTK Budapest együttesénél szerepel - írják a klub weboldalán.

 

„Pál Tamara 2022 nyaráig áll szerződéses viszonyban a Győri Audi ETO KC-val, és kölcsönben szerepelt az MTK Budapest együttesénél. A nyár végén lejáró szerződését nem hosszabbítottuk meg. Tamara nyártól teljeskörűen az MTK Budapest játékosa lesz, ahol bízom benne, hogy fejlődése továbbra is töretlen marad. Sok sikert kívánok neki, és bízom benne, hogy láthatjuk még győri színekben kézilabdázni” – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

 

„Sokat köszönhetek a Győri Audi ETO KC csapatának, hiszen az itt eltöltött évek alatt tudtam megalapozni karrieremet, nagyon sokat tanultam. Tisztában voltam vele, hogy egyszer eljön a hivatalos búcsú ideje is, de remélem egyszer még visszatérhetek majd Győrbe játszani.” – mondta Pál Tamara az átigazolás kapcsán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!