Húsvéti Milliók

2022.03.09. 09:30

Játsszon velünk, egymillió forintot nyer egy szerencsés Győr-Moson-Sopron megyei játékos

Még nem késő elkezdeni a játékot, hiszen április elejéig tart a műveltségi kvízünk, melynek heti nyereménye öt héten keresztül százezer forint és a fődíja nettó egymillió forint. Ezeket az összegeket valaki a megyében is zsebre fogja rakni.

kisalfold.hu

Szerkesztőségünk egy tudásalapú játékot indított a hírportálunkon, ahol a játék végén nettó egymillió forint pénznyeremény talál gazdára Győr-Moson-Sopron megyében.

 

Ha szeretné próbára tenni tudását, minden nap egy Húsvéti Milliók feliratú matricával megjelölve találja a nyerő cikket a kisalfold.hu címlapján. Nincs más dolga, mint helyesen megválaszolni a cikkben található három kérdést! Ha aznap jól válaszolt, egy pontot kap, mellyel máris esélye van megnyerni a heti megyei nyereményt, a nettó százezer forintot. A heti nyertesek listáját a nyeremenyjatek.kisalfold.hu oldalon tesszük közzé minden héten kedden.

 

Ha most regisztrál, és minden nap válaszol a kvízkérdésekre, még esélye van a fődíjra is. Játsszon velünk márciusban és április elején minél több napon keresztül, hogy biztosan bekerüljön azok közé, akik megnyerhetik az egymilliós főnyereményt Győr-Moson-Sopron megyében!  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!