Adtak a dizájnra

2022.02.06. 06:59

Győrben is trend a fekete, fehér és szürke otthon belső! Mutatjuk az eladó 130 milliós győri ingatlant - galéria

165 nm-es ikerházi ingatlan keresi-várja új tulajdonosát! A modern, minimalista vonalak kiváló hátteret nyújthatnak számos bútornak. Ön megtartaná az elegáns alapszíneket, vagy megbolondítaná valami élénkebbel?

kisalfold.hu

“Exkluzív, modern stílusú ikerházi ingatlan eladó! Győr-Szitásdomb lakóparkban, 2018-ban 632 nm-es telken épült kétlakásos, kétszintes ikerház 127,49 nm lakóterű, 2 nappali + 4 hálószobás, 2 fürdőszobás, utcai bejáratos lakása 2 fszt-i és 2 tetőterasszal, udvari kocsibeállóval eladó. A fszt. alapterülete: 75,46 nm + 19 nm és 14 nm terasz Az emelet alapterülete: 52,03 nm + 6,77 nm és 36,2 nm tetőterasz Tagolása: földszinten - előtér, amerikai konyhás nappali étkezővel, szoba, szoba, fürdőszoba wc-vel, emeleten - közlekedő, szoba, szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba wc-vel A saját telek mérete közel 300 nm. [...]

 

 

A nappali mennyezetén hangulatvilágítás és minőségi mennyezeti lámpatestek találhatók. A szobák laminált parketta, a többi helyiség kerámia burkolatot kapott. A tárolást beépített szekrények szolgálják (előszoba, 4 háló). A lépcső alatt háztartási helyiség került kialakításra. Mindkét fürdőszobába üvegfalas tusoló készült. A parkolás térkövezett udvari kocsibeállóval és a ház előtt megoldott. Igény esetén az utcafronti hálószoba garázzsá átalakítható. Az udvar parkosított, füvesített. Az öntözés fúrt kútról, automata öntözőrendszerrel megoldott. A két ház között tároló került kialakításra. Tehermentes, gyorsan beköltözhető ingatlan. Irányár: 129.900.000,- Ft [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!