Évértékelő

2022.02.10. 08:42

A megyei rendőrfőkapitány szerint két mutatóban is az elmúlt évek legjobb eredményét érték el Győr-Moson-Sopron megyében

A rendőr-főkapitányság 2021. évben végzett tevékenységéről számolt be dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

kisalfold.hu

Fotó: Police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője dr. Urbán Zoltán László rendőr dandártábornok 2022. február 9-én 10 órakor, ünnepélyes állománygyűlés keretében értékelte az elmúlt év tevékenységét. Az évértékelő értekezlet elöljárója Kovács István rendőr vezérőrnagy gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes volt.

 

A megyei rendőrfőkapitány tájékoztatójában kiemelte, hogy mind az összes rendőri eljárásban regisztrált bűncselekmények nyomozás-eredményességi mutatója, mind pedig a felderítési eredményességi mutató növekedett. Előbbi az elmúlt 12 év, míg utóbbi az elmúlt 7 év legjobb eredménye. Ugyanakkor a regisztrált bűncselekmények 100 ezer lakosra jutó mutatói az előző évhez viszonyítva mind az összes bűncselekményre vonatkozóan, mind pedig a kiemelten kezeltek esetében és a közterületen elkövetett bűnesetek tekintetében is csökkentek. Dr. Urbán Zoltán László r. dandártábornok beszámolója végén megköszönte az állomány munkáját és meghatározta a 2022. év főbb feladatait.

 

 

Kovács István rendőr vezérőrnagy beszédében kiemelte, hogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sikeresen hajtotta végre a 2021 évre meghatározott feladatokat, amely munkáért köszönetét fejezte ki a megye rendőri állományának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában