Magyar Falu Program

2022.01.24. 16:40

Orbán Viktor kis rábaközi településre látogatott - videó

Kedélyesen tessékelték be az acsalagi óvoda különleges vendégeit. Orbán Viktor miniszterelnök és Gyopáros Alpár kormánybiztos, a térség országgyűlési képviselője előtt nyitottak ajtót az intézmény dolgozói.

kisalfold.hu

A felvétel az acsalagi oviban készült.

A Meseerdő óvoda tizenkét év után szeptemberben nyitotta meg ismét kapuit, ami nagy jelentőségű volt a község, az acsalagi családok életében. A korszerű épület és annak udvara a Magyar Falu Programból újult meg.

 

Jelenleg 18 gyerek látogatja az intézményt egy dajka és két óvodapedagógus felügyelete mellett, de a nevelési év végére a kicsik száma várhatóan 21 lesz. Szilágyi Andrásné, Acsalag polgármestere „közvetlen és barátságos” jelzőkkel illette a miniszterelnököt, aki nem érkezett üres kézzel, ajándékot is hozott az ovisoknak, s ahogy a látogatásról készült videón Orbán Viktor fogalmazott: „A gyerek a legfontosabb. Ha van gyerek, van jövő.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!