Kékfény

2022.01.06. 16:23

Késsel próbált volt főnökétől rabolni a csornai pékség egykori dolgozója

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletével gyanúsítják a nyomozók a 34 éves férfit.

kisalfold.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy csornai pékségben, az éppen zárni készülő tulajdonost megtámadta egy maszkot és csuklyát viselő férfi, késsel fenyegette, majd rövid dulakodás után a helyszínről elfutott.

 

A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy támadójában egy korábbi alkalmazottját vélte felismerni, ezért az egyenruhások azonnal megkezdték a feltételezett elkövető felkutatását. A férfit 2022. január 5-én a délutáni órákban, a helyi buszpályaudvaron fogták el a rendőrök, majd a Csornai Rendőrkapitányságra előállították.

 

A helybéli lakos elismerte a támadást és bevallotta, hogy kilátástalan anyagi helyzetén akart segíteni azzal, hogy megszerzi volt főnökétől a napi bevételt. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 34 éves férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!