Bűnügy

2022.01.13. 21:14

Droggyanús anyag került elő a kocsikból Mosonmagyaróváron és Ágfalván

Mosonmagyaróváron egy 33 éves, míg Ágfalván két 20 éves férfit állítottak elő a rendőrök kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök Mosonmagyaróváron, az Aranyossziget utcában ellenőrizték egy személygépkocsi vezetőjét szerdán 1 óra 56 perckor. Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a járművet, valamint a sofőr ruházatát is. Egy kábítószergyanús anyagot tartalmazó zacskót, valamint a fogyasztáshoz használt eszközöket találtak.

 

A rendőrök Ágfalván, a temető parkolójánál intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben szerdán 19 óra 50 perckor. A helyi sofőr, és az utasai ruházatának átvizsgálása során a járőrök egy kábítószergyanús anyagot tartalmazó alufólia-csomagot, valamint egy mérleget találtak.

 

Az egyenruhások a mosonmagyaróvári és a két ágfalvi férfit a helyi rendőrkapitányságokra előállították. Velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindhármuk esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!