Baleset

2022.01.20. 11:00

Bicikliző gyereket ütött el egy román sofőr Nagyszentjános, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott

police.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre szerda reggel érkezett egy nagyszentjánosi balesetről bejelentés. A helyszínen a mentőszolgálat munkatársai egy sérült gyermeket láttak el.

 

A fiatal lány elmondta, hogy biciklivel közlekedett a Fő utcán, amikor egy autós - miközben megpróbálta őt kikerülni - nekiütközött. A kerékpáros az ütközéstől az út menti füves területre esett, és megsérült.

 

A jármű egy rövid időre megállt, utasai ki is szálltak megnézni mi történt, azonban néhány pillanat múlva visszaültek a kocsiba, és a tőlük elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtottak.

Forrás: police.hu

A helyszínelők által begyűjtött információk, adatok alapján azonnal megkezdték felkutatni a balesetet okozó autót.

 

Később aztán, a szemle ideje alatt a kocsi román állampolgárságú sofőrje négy, szintén román utasával együtt visszatért a helyszínre.

 

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították őket, majd a sofőrt segítségnyújtás elmulasztásának bűntette, utasait pedig e bűncselekmény vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!