Soprontól Győrig

2022.01.13. 21:22

7 körözött személyt fogtak el 24 óra alatt a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök

police.hu

Forrás: Pixabay

Sopronban, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak az egyenruhások 2022. január 12-én 7 órakor egy 56 éves férfit, aki ellen a helyi rendőrkapitányság körözése volt érvényben.

 

Ugyanezen a napon 12 óra 50 perckor Ivánban, a Kápolna utcából állítottak elő egy 35 éves férfit, a Rózsa utcában pedig 13 óra 25 perckor egy 45 éves helyi férfival szemben intézkedtek a járőrök, mivel mindkettőjüket a Győri Járásbíróság körözte.

 

A három körözött férfit az egyenruhások a rendőrségre előállították, majd meghallgatásukat követően – miután az előzőleg kiszabott pénzbírságot a helyi postahivatalokban befizették – szabadon bocsátották.

 

Sopronban, az Állomás utcában igazoltattak a rendőrök 14 óra 36 perckor egy 54 éves férfit, aki ellen a helyi rendőrkapitányság által kiadott körözés volt érvényben. A helyi lakost az egyenruhások elfogták, előállították, majd a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára vitték.

 

A járőrök Fertőszentmiklóson intézkedtek 15 óra 10 perckor egy 23 éves helyi férfivel szemben, akit a Soproni Rendőrkapitányság körözött, ezért őt elfogták, majd előállították, és meghallgatását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába kísérték.

 

A győri rendőrök ellenőriztek 16 óra 2 perckor Győrben, a Kossuth Lajos utcában lévő élelmiszer áruháznál egy 38 éves helyi nőt, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki, ezért ő szintén a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába került.

 

Mosonmagyaróváron, az Erkel Ferenc utcában 18 óra 25 perckor igazoltattak a járőrök egy 35 éves győri nőt, akiről kiderült, hogy őt a Győri Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözte. A körözöttet elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahonnét a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában helyezték el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!