A drogteszt is pozitív volt

2021.12.24. 13:35

Televíziót lopott a fiatal győrsági férfi - gyorsan lebukott

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint csütörtökön a hajnali órákban valaki befeszítette egy Győrsági ház ajtaját, majd az ingatlanba bejutva ellopott egy televíziót.

kisalfold.hu

A helyszínre érkező járőrök - adatgyűjtés, tanúkutatás eredményeként - a bűncselekmény feltételezett elkövetőjeként azonosítottak egy 24 éves helybéli lakost. Az egyenruhások azonnal megkezdték a férfi felkutatását, azonban lakcímén nem találták meg, végül az egyik ismerősének házánál fogták el őt.

 

A rendőrök a feltételezett elkövetőt a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A férfit a nyomozók lopás bűntett, illetve kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerő vallomást tett. Az ellopott televízió a gyanúsított lakóhelyén végrehajtott kutatás során lefoglalásra került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!