Közérdekű

2021.12.29. 13:28

Online is megújítható a győri parkolóbérlet

kisalfold.hu

Illusztráció/Pixabay

A Győr-Szol Zrt. január 3-tól online ügyintézési és fizetési lehetőséget biztosít azoknak az ügyfeleinek, akik már rendelkeznek érvényes lakossági parkolóbérlettel, és a bérlet igénylésekor közölt adataikban (lakhely, rendszám stb.) nem történt változás.

Az online módon történő bérletmegújítás további feltétele, hogy az ingatlan tulajdonosának személye meg kell hogy egyezzen az igénylő személyével. (Ha az igénylő nem azonos az ingatlan tulajdonosával, a tulajdonosnak továbbra is az ügyfélszolgálati irodában személyesen szükséges nyilatkoznia arról, hogy lemond a lakossági bérletigénylési jogosultságáról.)

A 2021-ben kiadott lakossági parkolóbérletek 2022. január 20-ig érvényesek.

A bérlettulajdonosok a társaság honlapjáról (www.gyorszol.hu) elérhető szolgáltatói ügyfélkapun keresztül juthatnak el a kitöltendő online nyomtatványhoz. Akik új bérletvásárlók, illetve akiknek adataiban változás történt, személyesen intézhetik a bérletvásárlást. Az igényléshez szükséges információk, illetve a nyomtatvány megtalálható a szolgáltató hivatalos honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!