Kézilabda

2021.12.17. 14:54

Mostantól szerb válogatott erősíti a Mosonmagyaróvárt

A Dunaújvárosi KKA elleni felkészülési találkozón már a szurkolóknak is bemutatkozott a szerb válogatott Bojana Milic, akivel a napokban fél plusz egy éves szerződést kötött a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club.

kisalfold.hu

A huszonnyolc éves kézilabdázó komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, a védekezésben több poszton is bevethető, így azonnali erősítést jelent a sűrű hazai és nemzetközi programra készülő MKC számára.

 

A kettes és hármas védő pozícióban játszó, 183 cm magas és 71 kg súlyú átlövő Szerbiában a Nova Pazovában kezdte a pályafutását. Hazájában játszott még a ZRK Bor és a ZRK Zeleznicar Indjija gárdáiban, majd egy rövidebb időre spanyolországi légiós lett, a CBF Malaga együttesében szerepelt. A 2018/2019-es szezonban ismét Szerbiában kézilabdázott, ahol a ZRK Bekament Bukovicka csapatát erősítette, amellyel úgy nyert szerb kupát, majd szuperkupát, hogy akkor a mérkőzés játékosának is választották. Bojana Milic a következő két idényben újra légiós lett, először a román HC Dunarea Braila, tavaly pedig a horvát sztárcsapat a HC Podravka Vegeta kézilabdázója volt. A Magyarországon is jól ismert horvát bajnokcsapatból érkezett tehát Magyarországra, amit nagy kihívásnak tart, viszont abban bízik, hogy a nemzetközi kupákban és a válogatottban szerzett ismereteit hasznosítani tudja majd. Bővebb részletek a klub honlapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!