Labdarúgás

2021.12.11. 18:26

Labdarúgó NBI - Sima, háromgólos Puskás-győzelem a Gyirmót ellen

A Puskás Akadémia FC 3-0 arányban legyőzte a vendég Gyirmót FC-t a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának nyitómérkőzésén.

Felcsút, PAFC Puskás Akadémia - Gyirmót

Forrás: Török Attila / Nemzeti Sport

Fotó: Török Attila

OTP Bank Liga, 16. forduló: Puskás Akadémia FC - Gyirmót FC 3-0 (0-0)

 

Pancho Aréna, 586 néző, v.: Antal P.
    gólszerző: Slagveer (53., 80.), Corbu (65.)
    sárga lap: Plsek (73.), Komáromi (81.), illetve Radics (64.)
    

Puskás Akadémia: Markek - Favorov, Joao Nunes, Spandler, Nagy Zs. - van Nieff (Janyickij 82.), Plsek - Corbu, Baluta (Bakti 82.), Komáromi - Slagveer (Posztobányi 87.)
Gyirmót: Hársfalvi - Radics, Karacs, Széles, Zeke - Medgyes Z., Nagy P. (Vogyicska 76.), Vass Á., Hajdú Á. - Simon A., Varga B.
    

Enyhe felcsúti mezőnyfölényt hozott az első félidő, azonban a csapatok kevés helyzetet alakítottak ki a kapuk előtt, így nem csoda, hogy a játékrészben nem esett gól.
 

Felcsút, PAFC Puskás Akadémia - Gyirmót 
Forrás: Török Attila / Nemzeti Sport

  

Fordulást követően megélénkült a találkozó, a Gyirmót részéről Medgyes Zoltán, a Puskás Akadémiától Alexandru Baluta rúgott kapufát. Egy rossz hazaadás hozta meg a hazai vezetést: Luciano Slagveer a kapust kicselezve gurított az üres kapuba. Tíz perc elteltével megduplázták előnyüket a felcsútiak, majd a hajrá kezdetén eldöntötték a három pont sorsát. A vendégek becsülettel küzdöttek a meccs végéig, helyzeteik is adódtak, de nem sikerült a kapuba találniuk.

 

Felcsút, PAFC Puskás Akadémia - Gyirmót 
Forrás: Török Attila / Nemzeti Sport


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!