Luxusház

2019.09.28. 10:08

Ilyen madártávlatból és mikroszkóp alatt Győr egyik legdrágább családi háza!

Előbbiről egy drón, utóbbiról a hagyományos ingatlan fotózás darabjai szállítják a bizonyítékokat.

DCIM/100MEDIA/DJI_0084.JPG

Forrás: ingatlanbazar.hu

A 135 milliós, eladó otthont akkor is szívesen nézegeti az ember, ha épp nem futja ilyen házra. Már csak azért is, mert a kíváncsiság nagy úr…

“Győr-Kisbácsa területén kínáljuk eladásra ezt a 2004-ben épült, 385 m² hasznos alapterületű, kivételesen szép és egyedi megoldásokkal tarkított luxusházat. A hasznos alapterület szintenként változó. Az ingatlan háromszintes, szuterén-földszint-emelet elosztással. A földszinten a lépcső előtér, a nappali, a folyosó, a hálószoba, valamint az emeleti galéria falburkolata selyemtapéta, a többi helyiség pedig egyedi, mosható felületképzésű. A földszinten, az emeleten és a lépcsőn- a szobák és a fürdőszoba kivételével- csiszolt, hézagmentes gránitburkolat található. A konyha munkapultja ugyanezzel burkolt, így remekül harmonizál.

Impozáns lépcső vezet az emeletre
Fotó: ingatlanbazar.hu

 

1533 m² alapterületű gondozott, parkosított, öntözőrendszerrel ellátott telken helyezkedik el. A garázslejárók, a belső út és a járdák andezit/gránit anyagú kis – és nagykockakővel burkoltak. A telken található továbbá fedett-fűthető 45 m² vízfelületű medence, hússütőhely, kerti szaletli és fedett kemence is. [...] A házat a bejáratokat figyelő kamerák, és a biztonsági szolgálathoz bekötött riasztórendszer felügyeli. A képeken látható bútorok és berendezések egy része a vételár részét képezik.”

Akár télen is úszhat egy jót
Fotó: ingatlanbazar.hu

 

További részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!