Tündérszépek 2020

2019.09.27. 06:54

Fruzsina, a szállító – a barna hajú szépség indított először sofőrszolgálatot Győrben – fotók

Tihanyi Fruzsina Budapesten született, a fővárosban érettségizett, majd négy éve Győrben találta meg a helyét. Tetszik neki a kisalföldi megyeszékhely, igazi barátokra is szert tett a városban. Sőt, szolgáltatást kezdett, ami a fővárosban már menő, Győrben azonban újdonságnak számít.

Munkatársunktól

Fruzsinát sokan ismerhetik, az egyik népszerű győri étterem futárjaként dolgozik. Bár műkörmös sulit is végzett, egyelőre a vezetésben találta meg a számára ideális feladatot. Volán mögött ülős munkában képzeli a jövőjét, pár hete indította útjára ehhez kapcsolódó saját vállalkozását.

Sofőrszolgálat elsőként Győrben

„Amikor Győrbe költöztem, meglepődtem, hogy ilyen pörgős városban még senki nem gondolt arra, hogy sofőrszolgálatot indítson. Budapesten ez a szolgáltatás régóta népszerű, egy-egy kerületben akár több cég is megél. Nos, a tettek mezejére léptem és pár hete működik a saját sofőrszolgálatom” – hallottuk Fruzsitól, aki szereti a komolyzenét, 11 éve hegedül.

Sofőrszolgálat alatt azt kell érteni, hogy valaki autóval érkezik buliba, de italt fogyaszt és így igénybe veszi a szolgáltatást. Fruzsi barátnőjével érkezik a kért helyszínre, ő vezeti haza az ügyfél autóját, majd a „szállítást” követően együtt távoznak. Elmondása szerint a szolgáltatás nem drágább, mint a taxi.

 

A legaranyosabb kislány

Fruzsi felnőtt szépségversenyen nem vett részt, de hét évesen a legaranyosabb kislánynak választották egy gyerekversenyen. „Több barátnőm javasolta, hogy induljak a Tündérszépeken. Elfogadtam a tanácsukat, önbizalom-növelő megmérettetésként tekintek a versenyre” – búcsúzott a 22 éves versenyző.

Még nincs késő – jelentkezni szépségversenyünkre a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!