Kisalföld logö

2018. 12. 11. kedd - Árpád 1°C | 5°C Még több cikk.

Rihó Krisztián lemond a Jobbik bicskei elnöki pozíciójáról

Rihó Krisztián arról tájékoztatta a Jobbik elnökségét, hogy lemond bicskei elnöki pozíciójáról és Fejér megye 7. választókerületének kampányfőnöki tisztségéről.
A közlemény szerint ezt annak ellenére teszi, hogy ártatlanságában biztos, azonban nem szeretné az új erőt nemtelen támadásoknak kitenni. "Ugyan az eljárás vele szemben épphogy elkezdődött, és döntő jelentőségű bizonyítékokat sem mutatott be a hatóság, az MSZP mégis igyekszik a Jobbikot a terrorizmussal azonosítani.

Rihó Krisztián felelős döntésével azonban kifogja a szelet a szocialisták vitorlájából, és még egyértelműbbé teszi a Jobbik demokratikus elkötelezettségét" - áll a közleményben. A Központi Nyomozó Főügyészség vezetője, Keresztes Imre hétfőn jelentette be: újabb gyanúsítottat hallgatott ki a Központi Nyomozó Főügyészség a Budaházy György-féle, terrorcselekmény elkövetésével gyanúsított csoport ügyében. A férfit, Rihó Krisztiánt lőszerrel visszaéléssel gyanúsította meg a főügyészség - tette hozzá a főügyész, aki az MTI azon kérdésére, hogy a közleményben miért szerepel a gyanúsított neve, azt mondta, "azért, mert közszereplő".

Az MTI ezt követően internetes keresőprogramok segítségével egyetlen olyan, a közleményben szereplővel azonos névre talált rá, amelynek viselőjével kapcsolatban felmerülhet a "közszereplőség" fogalma: a Jobbik Magyarország Mozgalom vértesacsai szervezetének honlapján ugyanis az olvasható, hogy Rihó Krisztiánnak hívják a Jobbik bicskei elnökét és Fejér megyei hetedik választókerületének kampányfőnökét. A Jobbik közleménye szerint "Rihó Krisztián, a Jobbik bicskei elnöke arról tájékoztatta a párt Fejér megyei elnökét, hogy nincs köze a Magyarok Nyilaihoz".

A Jobbik pártigazgatója által jegyzett tájékoztatás szerint a Jobbik bicskei elnöke azért is értetlenül áll a történtek előtt, mert Rihó Krisztián éppen azért vett részt a helyi Jobbik megalapításában, mert hitt abban, hogy az alkotmányos kereteken belül, demokratikus normák betartásával is lehet radikálisan változtatni "hazánk sanyarú helyzetén".

A Központi Nyomozó Főügyészség vezetője korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a terrorcselekmény és más bűncselekmény miatt Budaházy György és társai elleni büntetőügyben hétfőn hallgatta ki a főügyészség a gyanúsítottat, Rihó Krisztiánt. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a Budaházy György vezette bűnszervezet egyik - gyanúsítottként már korábban eljárás alá vont - tagjának a 2009. március 30-ai kérésére, ismeretlen helyről, engedély nélkül 50 darab 9 milliméteres lőszert szerzett be, majd azokat 2009. április 7-én továbbadta az azokat nála megrendelő társának - olvasható Keresztes Imre tájékoztatásában.

A főügyészség tudatta azt is, hogy a Rihó Krisztián által beszerzett és továbbadott töltényeket a nyomozó hatóság a 2009. április 8-ai házkutatása során, Százhalombattán lefoglalta. Mivel a töltények lőszernek minősülnek, a megszerzésükhöz és tartásukhoz a hatósági engedély szükséges, ezzel azonban a gyanúsított nem rendelkezett, így tette a lőszerrel visszaélés megállapítására alkalmas. A gyanúsított panasszal élt a gyanúsítással szemben, és megtagadta a vallomástételt.

Olvasóink írták

 • 17. meir 2010. március 09. 16:16
  „16/Jorg!!
  mert szerinted hogyan egyeztetheto ossze egy a Vona altal Hirdetett KERESZTYEN MAGYARSAG TUDAT, azzal
  hogy Barati kapcsolatokat apol egy olyan kulhoni,a keresztenyeket gyilkolaszo parttal-(Yemen-i Szaddam barat Baath part,akik eddig Iraqban legyilkoltak gazzal kb,; 200000 Kurdot,de tobb ezer kresztenyt is!!)-???”
 • 16. jörg 2010. március 09. 08:55
  „VONA GÁBOR LEBUKOTT!!!!

  http://www.magyarhirlap.hu/hatter/vona_gabor_kettos_elete.html

  illetve

  http://jobbik.eu5.org/

  Jó szemezgetést..... nesze neked kersztény erkölcsi alapokon nyugvó nemzeti párt....
  Vona úr más helyeken nyugszik szívesebben......”
 • 15. vitriol2 2010. március 06. 06:26
  „14. jörg 2010.03.05. 23:45!!!igazat irtál csak egy helyen tévedtél: a jobbik pártvezére nem az oroszokat hivta be, hanem az iráni islám gárdát.Ja és azt nem irtad, hogy ök nem hungarista /nyilas érzelmüek csak gárdájuk két névadojuk-Héjjas és Pornay- valamint a velük együttmüködök köztük a "betyárok" -nemzetiszocilista pártokat bejárt és még most is nemzetiszocialista -Tirityán, ja és náluk senki nem kötödik a nemzetiszocialista eszmékhez csak az azt "terjesztö honlapokhoz kötödnek igaz ahhoz alelnőki szinten(Tudod az Emőkéről van itt szó)Tudod ök utálják a homosexualistákat, csak hát az Élarcuk a M.Krisztike kapott sokk millát és dijat a homokosok érdekében kifejtett tevékenységért..”
 • 14. jörg 2010. március 05. 23:45
  „Jaj istenem, jaj, jaj, mi lesz velünk???????????
  Mi lesz most, magunkra hagy minket Rihók Krisztián, pedig csak a nyilasokat akarta lenyilazni....Hogy nem is ? Hogy nem nyilazni akarta anyilasokat, hanem tölténnyel? A nyilasokat? Hát már a jó magyar nyíl se jó a nyilasoknak? A magyarok nyilainak? nyilas mgyarok nyilai és kész .
  Engem nem tudtok megetetni.Az az igazság, hogy Rihók Krisztián le akarta nyilazni a nyilas magyarok nyilait.
  De ha nem sikerül neki, majd jön Vona Gábor az oroszokkal, kb. 10-20 milliót megígért, és csönd lesz!!!!
  Szebb jövőt!”
 • 13. vitriol2 2010. március 05. 17:42
  „jobbik és együttmüködöi:ujsághir:
  "2009. június 14., vasárnap 15:58 |
  Együttműködnek ezentúl a nemzeti radikálisok - jelentette be Toroczkai László és Vona Gábor Szegeden. Többek között a melegfelvonulást akarják megakadályozni. Bemutatkozott az önvédelmi mozgalomként jellemzett Betyársereg is.

  Összefognak és együttműködnek ezentúl a ,,valódi nemzeti oldal" képviselői - jelentette be Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) tiszteletbeli elnöke azon a sajtótájékoztatón, melyet Vona Gáborral, a Jobbik elnökével, Zagyva György Gyulával, a HVIM elnökével, Kiss Róberttel, a Magyar Gárda főkapitányával és Tyirityán Zsolttal, a Betyársereg képviselőjével tartott vasárnap Szegeden. Az összejövetel helyszínét és dátumát az indokolta, hogy 1919 június 14-én Horthy Miklós Szegeden alapította a Nemzeti Hadsereget.

  A szervezetek közötti zártkörű megbeszélés egész délelőtt tartott Ópusztaszeren és a ,,Szeged környéki pusztákon". Ott volt többek között Budaházy György, és a Magyar Rock Nemzeti Egyletet képviselő Sziva Balázs is.

  Zagyva György Gyula, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője, Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tiszteletbeli elnöke, Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke és Kiss Róbert, a Magyar Gárda főkapitánya
  A házigazda szerepét is magára vállaló Toroczkai közölte: sikeres volt a tárgyalás, az együttműködés ezentúl intézményesebb lesz.

  Vona Gábor arról beszélt, hogy bár a nemzeti oldal sokszínű, mégis a cél azonos: erős magyar nemzet a határokon innen és túl. Kiss Róbert a Magyar Gárdát a nemzeti önvédelem gerincének nevezte, és először állt a nyilvánosság elé a Betyársereg.

  Tyirityán Zsolt úgy mutatta be magukat, mint önvédelmi mozgalmat, amely a ,,szabad hadviselés, népi ellenállás" elvét követi. Nem hierarchikus szervezet, ,,hanem klánok laza szövetsége", tagjai eredményesek a küzdősportokban. Január óta léteznek, időnként a hírekben is szerepelnek, csak senki nem tudja, hogy róluk van szó - tette hozzá Toroczkai.

  A kérdésre - milyen tartalmú hírekről beszél -, így válaszolt: közösségvédelmező és sport.

  Ellenszélben építette fel intézményrendszerét a nemzeti oldal, amely csak látszólag nem egységes - fogalmazott Zagyva, aki szerint a látszólagos véleménykülönbségek kommunikációval áthidalhatók.

  Konkrét tervekről nem kívántak beszélni, csupán annyit mondtak: mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a fővárosi melegfelvonulást, vagy ahogy a sajtótájékoztatón elhangzott: a deviánsok menetét."

  hát ugye nem véletlenül TÖRTÉNTEK jobbikus- kurucinfos szerkesztő által- "gyerelkes csinytevések"ű
  Emöke- a a kurucnál csak igy nevezett- nem véletlenül- szerkeztő, már sokadszorra SZOLJA " EL MAGÁT! ELISMERTE, HOGY A VELÜK EGYÜTTMÜKÖDÉSBEN LÉVŐK-ugyan csak gyerekes csinytevéseket-molotovkoktélozás, robbangatások és emberek megveretése-, de a BANDÁJUK E L K Ö V E T E .”
 • 12. vitriol2 2010. március 05. 17:05
  „ismétlés a tudás"anyja".
  "tejfelesszájú "-nak bocsi, de nem tudom kihagyni? te tényleg "tejfelesszáju" vagy , hogy inkább hiszel a szépszavaknak-(Vona "levél"-nek)- mint a valoságnak?Tudod a jobbik által egy olyan szélsőjobbos tömörülés igyekszik a parlamentbe ahol ezek a mérvadoak:
  - a betiltott gárdájukat- köztörvényes bűnösök által vezérelt akármik
  - betiltott gárdájuknál több névadójuk-(pronay-Héjjas stb.)-igencsak kötődnek a náci/nyilas/fasiszta eszmékhez;
  -az egyik alelnökük a holocaust tagadó nyíltan a nyilas és fasiszta eszméket hirdető ill. azokat dicsőítő egyik honlap szerkesztője;
  - a legtöbb nemzetközi "kapcsolatuk" elismert náci/fasiszta párt ill. többsége nyíltan is hirdeti fasiszta "énjüket"
  ahol az alábbiakkat "hirdetik"/ill. az alábbiak a "mérvadó-irányelvek":
  -"Magyarország a magyaroké" ja van ilyen Románia a románoké, vagy slovákia... stb.
  -ahol a pártvezér iráni segítséget- az iráni iszlám gárdát- hívta "meg" a 2010-es választásra
  -ahol a pártvezér míg érdeke úgy kívánta eltudta fogadni egy szoc.hazás ,munkásőr palánta gárdavezért, mig nőügyük" nem támadt;
  - ahol a pártvezér jóváhagyásával elv-társi együttműködés alakult ki a még tülök és szélsőJObboldali alakzatokkal- terrorista "sejtekkel";
  -ahol a pártvezér arab olajksejkek vendégeként......
  -ahol együttmüködési szerzödésbern"áll" a terrorista vádak miatt elözetesben lévő "hidfoglaloval" akik szintén együttmüködnek egy "betyárossan" nemzeti szocialista" Tirityánnal- ki a jobbik tagja is volt. ű
  Hát Te tényíleg ilyen pártra akarsz szavazni???ű
  modi miértz is TÖRÖLSZ???m TÁN NEM IGAZ AMIT BEIRTAM, VAGY NEM ARRA VÁLASZOLTAM AMIT valaki BEIRT???”
 • 11. jánosi 2010. március 05. 13:35
  „Ez a fiú lemond, pedig " ártatlan ", Budaházy meg jelölt lehet, itt elvesztettem a fonalat .........”
 • 10. tejfelesszájú 2010. március 05. 13:00
  „Vona Gábor válasza Bayer Zsolt nyílt levelére

  Tisztelt Orbán Viktor Elnök Úr!

  Engedje meg, hogy kampányuk színvonalából kiindulva félretegyek mindenféle naivitást, és Bayer Zsolt nyílt levele kapcsán ne a formába öntőnek, hanem személyesen Önnek, a tollba mondónak válaszoljak. Már csak azért is, mert engem a szüleim arra neveltek, hogy ha valakivel problémám van, azt ne másokon keresztül üzenjem meg, hanem vállaljam a véleményemet mindig, és mondjam azt az illető szemébe. Merthogy tisztességes magyar ember így intézi el a problémáit. Ön mégsem ezt tette. Nem semmibevétele ez még a saját szavazóinak is, elnök úr?

  Jól látható egyébként, ahogy stratégiát váltottak a Jobbik egészpályás letámadásával kapcsolatban. Úgy tűnik, nem volt sikeres a kövéri rágalmazás. Sőt visszájára fordult, hiszen alaptalan vádjaik miatt még több ember ábrándult ki önökből, és állt mellénk. A piszkos munkát ezért most igyekeznek kiosztani a holdudvarnak, így fordulhat elő, hogy minden sajtóorgánumukban egy-egy külsős (?) megmondó ember a Jobbikot szapulja, vállalva ezzel akár saját maga hitelességének tönkretételét is. Jobb sorsra érdemes emberekkel mondatnak ki hazugságokat, csúsztatásokat. Méltó ez egy párt vezetőjéhez, elnök úr?

  Fájlalják, hogy mi a teljes húsz évet szeretnénk számon kérni, és nem csak az elmúlt nyolc évet? Pedig tényleg erre készülünk, mert az, amit önök és az összes parlamenti párt rendszerváltozásnak hívnak, az egyáltalán nem volt rendszerváltozás. Egy nagy hazugság csupán. Az önök közös hazugsága, amelyet nincs értelme tovább toldozni-foldozni, mert abba csak belegabalyodik az ember. Ahogy azzal önök is jártak. Persze az önök négy éve volt a legjobb időszak, ezt nem is vitatjuk. De azért nézzük meg, hogy kikhez képest, elnök úr? Antallnál, Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál és Bajnainál nem dicsőség jobbnak lenni. És az sem válasz, ha azt mondják, az ő bűneikért önök nem felelősek. Az elmúlt nyolc év az önök bűne is. A passzivitásuk, a gyávaságuk és a háttérben történt mutyijaik bűne. Hogyan tudták mindezt tétlenül végignézni? Miért nem adták vissza a mandátumaikat már 2006 őszén, amikor látszott, hogy ebből hatalmas baj lesz? Nyolc éven keresztül bujkáltak és menekültek a felelősség elől. Lehet így bárminek is az élére állni, elnök úr?

  Azt kérdezik, miért léptem be 2002-ben az ön polgári körébe? Mert ön hívott meg, és mert én tenni akartam. Mert hittem önben, hittem a polgári körökben, hittem abban, hogy alulról építjük újjá a nemzeti oldalt. A ,,miért léptem be?" kérdésnél ezért sokkal fontosabb, hogy miért léptem ki a polgári köréből? Merthogy 2003-ban egyedüliként én mondtam búcsút annak a társaságnak. Beláttam naivitásomat, hogy amiről itt szó van, az nem a polgári körök, nem a nemzeti oldal, nem egy új korszak alapjainak megteremtése, csupán egy jobb-liberális párt újjászervezése, amelyben én nem akartam részt venni. Kiléptem, pedig az ön körül lebzselők társaságában maradva biztosan nekem is jutott volna zsíros falat. Csak hogy én egészen mást akartam. Jobbat. Jobbikat. És ez életem egyik legjobb döntése volt. A Jobbik ugyanis ma az egyetlen alulról szerveződő és nemzeti párt, ráadásul egyre erősebb. Eltakarítottuk az SZDSZ-t, és itt lenne a lehetőség, hogy eltakarítsuk az MSZP-t is. Önöknek pedig ebben a történelmi helyzetben a mi eltaposásunk a legfontosabb? Tényleg a Jobbiktól kell félteni ezt az országot, elnök úr?

  Szánalmas látni a vergődésüket, ahogy érvek és ellenérvek híján a legaljasabb eszközökhöz nyúlnak. Összemosnak engem és pártunkat emberek megverésével, vélt terrorizmussal, mindenféle szörnyűséggel. Sőt tollba mondott nyílt levelükben már egyenesen a cigánygyilkosságokat is a nyakunkba varrják. Mi közünk van nekünk mindehhez? Ezzel az erővel én is megkérdezhetném, hogy zsidó testvérpártjukkal, a Likuddal folytatott tárgyalásaik és ölelkezéseik után nem álmodnak-e az ártatlanul legyilkolt palesztin kisgyermekek holttesteivel? Szélsőséges, erőszakos, terrorista Jobbik? Azt mondják, hogy húsz millió oroszt akarunk behívni az országba? Nem szégyellik magukat? Ilyeneket Kovács Lászlótól, Gyurcsánytól és Draskovicstól hallottam utoljára. Hogyan néz majd pártja tisztességes szavazóinak szemébe, elnök úr?

  Elnök úr végighallgatta, amint Bajnai Gordon önt demokratának és jó hazafinak nevezte, mondván: a hasonló a hasonlónak örül. A napokban Mesterházy Attila felajánlotta, hogy a Jobbik legyőzése érdekében hajlandók visszalépni a Fidesz javára a második fordulóban. Ha én ilyen ajánlatot kaptam volna a szocialisták kormányfőjelöltjétől, azonnal kikértem volna magamnak. Bennünket ne nevezzen Bajnai hasonlónak, a mi javunkra ne lépjen vissza Mesterházy! Ön pedig némán hallgatott. Ön képes lenne ezekkel közösködni? Persze lehet, hogy a lisszaboni szerződés együttes aláírása, a rádiófrekvenciák körüli szégyenletes összjáték vagy a titkosítások feloldásának nemrég történt közös szigorítása miatt (ami véleményem szerint az elmúlt húsz év egyik legdurvább hazaárulása volt, és a számonkérésről ezek után önök ne is beszéljenek!) nem is tehet mást. Már nem is lopakodik, hanem a háttérben megvalósult a nagykoalíció. A Jobbik megerősödése miatt egymásra fanyalodott az MDF és az SZDSZ. Most a háttérben önök is ezt teszik az MSZP-vel. Ha minden így folytatódik, ebből nagykoalíciós kormány lesz, csakhogy védjék az elmúlt húsz év közös hazugságait, árulásait és koncát. A hasonló hát tényleg örül a hasonlónak? Hát ide jutottak, elnök úr?

  Nem várok választ a levelemre, hiszen korábban sem kaptam választ soha. Ön, ha a Jobbikról kérdezték, azt mondta inkább: ,,sas nem kapkod legyek után". Csak hát észre kellene venni, hogy a világ megváltozott. Ön nem a legyek ura. És mi sem vagyunk már két pofonnal elhessegethető legyek. Tavaly júliusban közel félmillió ember bizalmát szereztük meg, és ezt folyamatosan növeljük tovább. A választások az önök pártja és a Jobbik között dől majd el. A múlt és a szebb jövő között.

  Levelük tele volt pontatlansággal, ferdítéssel és tudatos hazugságokkal. Kérem, mielőtt legközelebb ilyennel próbálkoznak, olvassák el országgyűlési programunkat, hogy ne kerüljenek hasonló kellemetlen helyzetbe. Nekünk ugyanis van bárki számára hozzáférhető programunk. És ha vállalja, bármikor szívesen ütköztetem érveimet önnel a nyilvánosság előtt. Az időpontot és a helyszínt is önre bízom. Ha mégsem meri, hát májustól az Országgyűlésben úgyis találkozunk. És akkor nem csupán a szebb jövő kezdődik el, de eljön majd az igazság pillanata is. Merthogy önnek is meg kell majd nyilatkoznia végre államadósságról, multinacionális tőkéről, uniós pusztításról, cigánybűnözésről, magyar földről, titkosított ügyekről, izraeli felvásárlókról, alkotmányról. Húsz év zsákutcája és mellébeszélése után az ország valódi problémáiról. Én már nagyon várom.

  Sportszerű emberként mit is kívánhatnék mást, mint azt, hogy győzzön a jobbik!

  És adjon az Isten szebb jövőt nemzetünknek!

  Vona Gábor
  Jobbik Magyarországért Mozgalom
  elnök

  (vonagabor.hu)”
 • 9. vitriol2 2010. március 05. 06:55
  „igy védi a jobbik vezér a vele együttmüködési szerződést kötö terrorista vádak maitt bebörtönzött bandát:

  "Novák Előd, a Jobbik alelnöke a múlt héten nyilvánosságra került hangfelvételek ellenére úgy nyilatkozott: a Magyarok Nyilai szerinte nem terrorszervezet. Úgy vélte, a média jelentősen túloz, mivel ártatlan embereknek nem esett bántódása, ráadásul a támadások komolyabb károkat nem okoztak. Ezért ezeket a támadásokat inkább "gyerekes csínytevésnek" tekinti, amiket a média most felnagyít. Az ügyészség az ügyben terrorcselekmények gyanúja miatt nyomoz”
 • 8. vitriol2 2010. március 05. 06:07
  „7. Túrabakancs 2010.03.04. 15:40 . ha nem voltam elégé "érthető" a 6-ban. tudod a MIÉP is hasonló szélsőséges párt(volt) és mikor a többen mentünk el szavazni, hát még be se jutott a parlamentbe.ű
  és tudod a "terrorérintettséget" a ti mediatok-honlapjaitok- irták le elöször.
  űegy példa:
  "Betyáros cselekedetek ma

  2007. december 11. - Lakásának mélygarázsában négy ismeretlen, fekete ruhát és csuklyát viselő férfi megtámadta Csintalan Sándort, a Hír TV műsorvezetőjét, volt szocialista országgyűlési képviselőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett a kezén és a fején. (A szervezet az egyik hazafias, jobboldali internetes portálon november elején már hallatott magáról, amikor Molotov-koktélos támadásokat vállalt magára két szocialista országgyűlési képviselő háza ellen. Közülük az egyik, Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő volt, akinek adonyi családi házára október 24-én két Molotov-koktélt dobtak.)

  2007. december 16. - Ismeretlenek feltehetően három Molotov-koktélt dobtak Kóka János Normafánál épülo házára. Ugyanazon a hétvégén ismeretlenek rálőttek Hiller István MSZP-alelnök házára is, az épületet két lövés találta el.

  2008. február 8. - Gödön, Cegléden, Dunaújvárosban, Kunhegyesen és Rácalmáson összesen öt szocialista képviselő házára dobtak Molotov-koktélt ismeretlenek.

  2008. április 1. - Molotov-koktélt dobtak az újlipótvárosi Hollán Ernő utcai fasisztázó, magyarellenes jegyirodára, amely teljesen kiégett.

  2008. június 26. - Két buzibár is Molotov-koktél kapott figyelmeztetésül a közeledő homokos felvonulás miatt.

  2008. szeptember 3. - Ismeretlen összetételű gyúlékony anyag vagy robbanószer felhasználásával megrongálták Szilvásy György, a titkosszolgálatokat irányító miniszter lesencefalui nyaralóját. A nyaraló ajtaja berobbant; az épületben senki nem tartózkodott.

  2009. március 6. - Egy szabadszállási telephelyen felrobbantottak egy vadonatúj autóbuszt. A kár eléri a százmillió forintot. Az akcióra azért került sor, mert "a magyarok ellen vonuló cigányokat szállította Ózdra" a busz vállalat.

  2009. április - A perzekútorok elkaptak 4 fiatalembert, akik állítólag focilabdába rejtett pokolgépekkel akarták felrobbantani több MSZP-s politikus házát."”
 • 7. Túrabakancs 2010. március 04. 15:40
  „viriol2!
  Ha hiszed ha nem, az emberek nem is olyan kis részének tetszik
  az, ha a korrupt és magyarellenes politikusokat valaki meg akarja
  leckéztetni! Nem hogy csökkenne, hanem még nőni is fog a Jobbik
  szavazóbázisa a váalsztásokig, akármekkora terroros érintettséget
  hangoztat róluk a média, meg a fentről irányított rendőrség, ügyész-
  ség.”
 • 6. vitriol2 2010. március 04. 11:14
  „Lényeg : ha minnél többen mennénk el szavazni , akkor a jobbik is ugy járna mint a MIÉP. egyszer azért jutott be a MIÉP a parlamentbe, mert kevés ember ment el szavazni és a MIÉP-re adott csekély szavazat kiadta a szükséges 5 %-ot. Másodjára szintén annyi szavazatott kapott a MIÉP, de a nagyobb arányu részvételnél nem volt elég nekik az 5 %-hoz.
  Tehát válaszon a T Ö B B S É G! megj. a többséget nem az utcai zajongások, gárdás felvonulások mutatják meg .
  sajnos a magyar politikai elit nem mentes a törvényekbe ütközö cselekedet elkövetésétől, de csak a szélsőjobbon vannak olyanok akik.:
  -fegyveres, illetve Molotov-koktélos támadásokat hajtanak végre-
  -országgyűlési képviselő házánál helyeznek el futball-labdába rejtett pokolgépet.
  - embert vernek véresre
  tehát mig van lehetőség ne a szélsőjobbosokra adjuk sem a kopogtato cédulánkat sem szavazatainkat”
 • 5. vitriol2 2010. március 04. 10:18
  „és "sopronilakos55" és eme barátodhoz mit szolsz:
  és egy kérdés: miért is olyan "nácis" a "veletek" együttmüködési szerzödést tavaly aláirtak névsora:
  -Tyirityán Zsolt
  A Betyársereg szóvivője, Tyirityán Zsolt Az úgynevezett NS-vonalon kezdett politizálni, a társadalmat megfertőző problémák miatt. A Magyar Nemzeti Arcvonallal került kapcsolatba a kilencvenes évek végén, akikkel 2000-ig tevékenykedett közösen. Innen kiválva a Vér és Becsület nevű szervezet munkájában vett részt, ennek főszónoka és egyik vezéralakja lett. Ekkor már az elnyomó rezsim is felfigyelt rá, főleg azután, hogy a Vér és Becsület 2003-ban az 1945-ös hős budapesti kitörésre emlékezve, a Becsület Napján a Kossuth téren nagy sikerű demonstrációt tartott, amelyet egyébként több száz fős zsidó és bolsevik csürhe próbált megzavarni. Itt emlékezetes, felrázó, lelkesítő, de az ellenség szemszögéből ijesztő beszédet mondott a betyár. Ezután Zsoltot egy koncepciós perbe fogták, amely során a Nemzetbiztonsági Hivatal munkatársai is kihallgatták, akik nem is titkolták, hogy a politikai tevékenységére kíváncsiak. A bíróság szintén ezt firtatta. Végül faji alapon elkövetett súlyos testi sértésért 1,5 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték,"
  űugye nem véletlen, tudjátok "madarat tollárol, embert(pártot) barátairol....”
 • 4. vitriol2 2010. március 04. 10:16
  „"sopronilakos55 " tudod ha valakitől valamit idézzel pontosan illik. Igaz, hogy azt monta az "ügyész", hogy nincs adat-érted nincs adat-, hogy a jobbikuss alvezér ott lett volna Hiller -nél, de ezt is mondták:
  "Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint
  a politikust tavaly március végén kereste meg a csoport egyik tagja, és megkérte, hogy szerezzen neki ötven darab lőszert. Rihó Krisztián ezt át is adta "megrendelőjének".
  ÉRTED UGYE?? tudod az egyik alvezéred löszert szállitott a veletek tavaly "együttmüködési" szerzödést aláiro "Budaházy féle csapatnak.ű
  FIUK/és akárkik: tudjátok a valoságot nem illik elferditeni. tehát a jobbik EZER SZÁLLAL kötödik a terrorista cselekmények gyanuja miatt letartoztatott "hidfoglalo"-hoz és csapatához.”
 • 3. sopronilakos55 2010. március 04. 09:29
  „Kisalföld!
  Illene erről is hírt közölni!!

  Nem merült fel megalapozott gyanú arra vonatkozóan, hogy Rihó Krisztián, a Jobbik volt bicskei elnöke is jelen volt a Hiller István házát ért támadásnál - mondta el az ATV Egyenes Beszéd című szerdai műsorában Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

  A Jobbik bicskei elnöke az RTL Híradóban bemutatott "leleplező hangfelvétel" szerint nemcsak az 50 darab lőszer beszerzésében segédkezett, hanem a Hiller István háza elleni támadásnál is jelen volt. Az egyik gyanúsított a kétes eredetű felvételen "elmondja", hogy Rihó Krisztián biztosította a helyszínt 2007 decemberében, míg társa kétszer rálőtt az üres házra.
  A politikus egyébként a történtek miatt lemondott elnöki és kampányfőnöki tisztségéről. A Jobbik szerdai közleménye szerint a továbbra is ártatlannak tartja magát, de, mint fogalmazott: nem akarja támadásnak kitenni pártját.
  A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint nem merült fel megalapozott gyanú arra vonatkozóan, hogy Rihó Krisztián ott lett volna az oktatási miniszter házát ért támadásánál, vele szemben lőszerrel visszaélés gyanúja merült fel - hangzott el az ATV műsorában szerdán.”
 • 2. Phobos 2010. március 04. 08:13
  „Hoppá: a főügyészség szóvivője cáfolja a Benkő "hangfelvételén" elhangzott állítást

  Nem merült fel megalapozott gyanú arra vonatkozóan, hogy Rihó Krisztián, a Jobbik volt bicskei elnöke is jelen volt a Hiller István házát ért támadásnál - mondta el az ATV Egyenes Beszéd című szerdai műsorában Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

  A Jobbik bicskei elnöke az RTL Híradóban bemutatott "leleplező hangfelvétel" szerint nemcsak az 50 darab lőszer beszerzésében segédkezett, hanem a Hiller István háza elleni támadásnál is jelen volt. Az egyik gyanúsított a kétes eredetű felvételen "elmondja", hogy Rihó Krisztián biztosította a helyszínt 2007 decemberében, míg társa kétszer rálőtt az üres házra.
  A politikus egyébként a történtek miatt lemondott elnöki és kampányfőnöki tisztségéről. A Jobbik szerdai közleménye szerint a továbbra is ártatlannak tartja magát, de, mint fogalmazott: nem akarja támadásnak kitenni pártját.
  A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint nem merült fel megalapozott gyanú arra vonatkozóan, hogy Rihó Krisztián ott lett volna az oktatási miniszter házát ért támadásánál, vele szemben lőszerrel visszaélés gyanúja merült fel - hangzott el az ATV műsorában szerdán.
  Eszerint a politikust tavaly március végén kereste meg a csoport egyik tagja, és megkérte, hogy szerezzen neki ötven darab lőszert. Rihó Krisztián ezt át is adta "megrendelőjének". Azt egyelőre nem tudni, honnan szerezte a 9 milliméteres lőszereket. Azt még vizsgálják, hogy miért pont ők kérték fel erre a feladatra.
  Az ügynek eddig 17 gyanúsítottja van, közülük keddig 11-en voltak előzetes letartóztatásban. Egyiküket a nyomozati bíró szerdán házi őrizetbe helyezte, így most tízen előzetesben, egy gyanúsított pedig házi őrizetben van. Két ember ellen lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, a többiek szabadlábon védekezhetnek. Utóbbiak között van a Jobbik politikusa is.”
 • 1. akinemfél 2010. március 03. 21:22
  „Szomorú dolog,hogy egy nap alatt két konkrét dololgban is a bunozés,a fegyveres eroszak és a Jobbik nevu szervezodés kozosen szerepel. Talán be kellene tiltani ezt a Jobbiknak nevezett dolgot. Ha valaki elolvassa a programjukat biztos,hogy elcsodálkozik,hogyan mukodhet ma egy ilyen szervezodés Europában. www.jobbik.hu, kezd olvasni a hivatalos programjukat a 70-72.oldalon !
  Hajrá Jobbik !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lendvai: a demokratikus politika jövőjéről is szavazunk

Nem csak a pártokról és képviselőjelöltekről, hanem a demokratikus politikai szerkezet jövőjéről is… Tovább olvasom