Kisalföld logö

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -7°C | -1°C Még több cikk.

Radnóti Ákos a Fidesz országos listáján

Győr - Országgyűlési képviselőjelölt lett Radnóti Ákos, a Fidelitas országos választmányának alelnöke és győri elnöke, aki a Fidesz országos listájára került fel.


 ˝Örülök, hogy győriként az ország legnagyobb és legnépszerűbb pártjának listáján szerepelhetek, mivel úgy gondolom, elismerték a győri Fidelitas és személyem munkáját is, látható, ha valaki tenni akar a közösségért és rendszeresen aktív szerepet vállal elsősorban a fiatalok érdekeiért, akkor számítanak rá az országos közéletben is˝ – mondta a fiatal politikus, aki megköszönte a győri tagság aktív munkáját.

A Fidelitas győri csapata továbbra is nagy számban vesz részt a kampánymunkákban. Erről annyit mondott, sok-sok személyes találkozás lesz még az aktivistáik és a választópolgárok között. Most elsősorban a közvetlen kommunikációban, a választók felkeresésében, és gondjaik, panaszaik meghallgatásában lesz szerepük és szeretnék megismertetni velük a Fidesz programját is, hogy minél többen legyenek, akik majd a változásért tesznek és április 11-én a Fideszre és képviselőjelöltjeire szavaznak.

Olvasóink írták

 • 14. laposibenö 2010. március 27. 12:08
  „És a Fidesz programmjában melyik fejezetbe van a családi vállalkozásaink támogatása közpénzböl cimü pont?
  Vagy ez márt a nagyreményü fiatalur egyéni programjának része?”
 • 13. GYMS 2010. március 25. 23:19
  „1. SEHOL nem találsz olyant a Fidesz programban, hogy elhalasztják (és nem "elhalasszák") az önkorm.-i választást!
  2. IGEN, valóban... 2/3-al lehet Alkotmányt módosítani. Na és? A 2/3-ot (ha lesz) nem tombolán nyerik, hanem a választók bizalmából szerzik meg. Tetszik amúgy, hogy ennyire félted a demokráciát az emberektől... Nem önellentmondás ez egy csöppet? :)
  3. "Kidolgozzák, hogy csak rájuk lehessen szavazni". Nézd...én eddig komolyan vettelek. Most először merült fel bennem az, hogy talán mégsem kellett volna!
  4. Én meg még Lao-ce-től is tudok idézni! Ott a google... :D
  5. Tényleg ne vedd tiszteletlenségnek, de ebben a hsz.-odban olyan gyermeteg színvonalra süllyedtél, hogy nem hiszem, hogy a továbbiakban érdemben fogok a megjegyzéseidre reagálni. (Ha mégis megteszem, akkor azt majd tudd be a figyelmetlenségemnek.)
  6. Ennyi volt. Kösz! Passz... Szevasz.”
 • 12. Jerry 2010. március 25. 16:19
  „GyMS.ne csak számlj,olvass is.A fidesz mély programja szerint 2/3-al alkotmányt módosítanak, elhalasszák 2 évvel a helyhatósági választást, és kidolgozzák, hogy csak rájuk lehessen szavazni.Ilyen célt szolgált a 2 millió ajánló szelvény is.A vörös csillag most önkényuralmi jelkép, de nem kizárt, hogy a narancs is az lesz,de ne mint gyümölcs, hanem mint fidesz jelkép.Persze ha lesz még narancs, a fidesz után.Tényleg néha olvashatnád pártod programját is az írás mellett. OV irta, én csak idéztem tőle. Lenint,Marxot is olvastam,tőlük is tudok idézni.Te is?”
 • 11. GYMS 2010. március 25. 15:45
  „10.!
  1. 1990 előtt NEM szabad választásokon döntöttünk, most igen.
  2. Hadd döntse már el az istenadta nép, hogy mekkora felhatalmazást ad a Fidesznek, OK?! Ha 2/3-ot kapnak, akkor a választópolgárok akaratából kapnak 2/3-ot, nem pedig a szovjet tankok árnyékában.
  3. A vörös csillag tiltott önkényuralmi jelkép, a narancs meg egy gyümölcs, te dinnye! :)
  4. Az egy dolog, hogy egy párt mit akar... Nyilván minél tovább a hatalomban maradni...még szép! De hogy meddig marad a hatalomban, azt négyévente az urnáknál dől el. Tudom, nem tökéletes a rendszer, de egyelőre jobbat nem találtak ki...legalábbis Churchill szerint.
  5. A választásokat NEM lehet "eltörölni" még 2/3-dal SEM! (Nézz utána és ne terjessz ekkora blődségeket.)
  6. Az érdemi munka nem a plenáris üléseken van...ott csak cirkusz van a népnek, amiből bőven elég volt 3 hetente is 3 nap.
  7. Egy tömegpártnak nagyobb az anyagi bázisa mindenütt a világon, de ha törvénytelenül jutott pénzekhez, akkor kíméletlenül le kell csapni! (Nyugat-Európában is kiderülnek turpisságok, mint pl. kb. 15 évvel ezelőtt a CDU-nál, vagy napjainkban a brit Munkáspárt egyes képviselőinek költségelszámolásai...nincs új a Nap alatt! A lényeg, hogy aki egyszer ilyenbe keveredik, akkor annak a Lajtán túl véget is ért a politikai karrierje! Nálunk ellenben pl. a Tocsik-ügyben vastagon érintett Boldvai László 22. (!!!) az MSZP országos listáján...)”
 • 10. Jerry 2010. március 25. 13:34
  „A 2/3-os többség pedig egy nagy segítség Magyarországnak, hiszen így működőképes parlamentet kapunk!Sőt a 3/3 még jobb, az tényleg a csúcs lenne.Tapasztaltuk 40 évig, csak ott mszmp- nek és nem fidesznek hívták a gyülekezetet,és vörös csillag volt a tornyon,nem pedig narancs.Itt az idő hogy vissza térjünk a gyökerekhez.20 év rendszerváltás után elértük azt, hogy egy párt 20 érvre akar berendezkedni.Ja, hogy közben lennének választások,azt 2/3-al el is lehet törölni.Tényleg működik a fidesz parlament, már láttuk.Három hetente ülések, országjáró újság/már elindult/ felszedte horgonyát az ezüst hajó, és készül az image központ és minden happyend/Magyarország amit zsebedbe rejtesz, nem felejtünk el”
 • 9. GYMS 2010. március 25. 13:27
  „Az országos lista 172. helyén jegyzik a fiatalembert! Legalább tájékozódnál, mielőtt bárgyú agymenéseidet idepakolod... :)”
 • 8. laposibenö 2010. március 24. 23:21
  „Ez az! Gyorsan be a parlamentbe szegény fiuval nehogy már a munkaerőpiacon keljen probálkoznia. Majd eltartják őt is az adófizetőkk mint nagynevü elődeit!”
 • 7. GYMS 2010. március 24. 22:16
  „6!

  Akkor most meg én kérdezek hasonlót, mint te tőlem a másik cikknél:
  EZT NEKED MONDTA SZEMÉLYESEN? :))”
 • 6. load 2010. március 24. 19:55
  „4. csiga_biga
  " O. V. ellent fog tudni állni a "nagytőkének"!"
  Ühüm.
  Demjánnak és Szélesnek.
  Tőlük kapja a fizetését.”
 • 5. GYMS 2010. március 24. 15:20
  „4.!

  Egyetértek!”
 • 4. csiga_biga 2010. március 24. 10:16
  „Spitfire és adalfold: lehetséges, hogy a támogatók egy "kis visszacsepegtetést" várnak, de nem szabad elfelejteni, hogy M. P. egy gyenge kezű, nem olyan jó politikus volt. Az MSZP-n belül volt még 3-4 erős ember, nem úgy, mint a Fideszen belül, ahol O. V. tekintélyét nem is kérdőjelezik meg! Tehát O. V. ellent fog tudni állni a "nagytőkének"!
  A 2/3-os többség pedig egy nagy segítség Magyarországnak, hiszen így működőképes parlamentet kapunk!”
 • 3. Spitfire 2010. március 24. 07:43
  „#2: teljesen egyetértek, akik az elmúlt 8 évben pénzelték a Fidesz-t, azok most várnak vissza valamit...inkább a Jobbik...”
 • 2. adalfold 2010. március 23. 23:48
  „Orbánék határolódjanak el a Széles maffia által vezérelt
  hűbérúri magyar hírlap-echo tengelytől, tekintve
  hogy ingyen-bedolgozást folytatnak a sajtóetikett legmagasabb szintű megszegésével, és miniszteri posztra pályázik az egyik legmegkérdőjelezhetőbb ERKÖLCSŰ,üzleti múltú magyar forintmilliárdos, széles gábor.

  pont az a baja sokaknak a fidesz választásával, hogy az elmúlt 8 évben rengeteg maffiózó állt mögéjük, s kétharmaddal elszabadulna a pokol.
  ugyanolyan helyzet vár orbánra (akit jó embernek tartok), mint meggyesire, a nagytőkések nem engednek mozgásteret neki, lobbikényszer alatt lesz, s a kétharmaddal az ország nemzetgazdaságát, szuverenitását tépázhatják meg ezek a maffiózók rendesen.

  NE LEGYEN KÉTHARMAD, VESZÉLYES.
  A JOBBIK A LEGFEJLETTEBB, LEGDEMOKRATIKUSABB ALULRÓL SZERVEZŐDÉS, EZÉRT MOST A JOBBIKRA FOGOK SZAVAZNI.”
 • 1. GYMS 2010. március 23. 22:29
  „Csak azt az "apróságot" felejtették el a cikkben megemlíteni, hogy a Jelölt Úr a 172. az országos listán, ami még szimbolikus gesztusnak is eléggé halovány... :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MDF: Csapody Miklós kilép

Csapody Miklós kilép a Magyar Demokrata Fórumból, és egyelőre nem kíván közreműködni a magyar… Tovább olvasom