Kisalföld logö

2018. 12. 15. szombat - Valér -2°C | 0°C Még több cikk.

Orbán: jelentősen megújítjuk Magyarországot

Orbán Viktor szerint a Fidesz az az erő, amely képes politikai formát adni annak a mélyreható változásnak, amelyre Magyarország készül.
A Fidesz elnöke hétfőn az Osztrák Gyáriparosok Szövetségének bécsi rendezvényén tartott előadást. Az MTI-nek telefonon nyilatkozva elmondta: "elköteleztem magam, hogy jelentősen megújítjuk Magyarországot, mély változásokat viszünk véghez". Mint fogalmazott, a változás kiszámítható, biztonságos lesz, hiszen egy olyan politikai erő hajtja végre, amelynek már van tapasztalata.

A Fidesz gazdaságpolitikájával kapcsolatban arról beszélt, hogy jelentős változásokra kell számítani: nem egyszerűen az intézkedések lesznek mások a jelenlegieknél, hanem a gondolkodásmód.

A Fidesz kormányra kerülése esetén a gazdaságpolitika elsőbbséget fog adni az értékteremtő, munkahelyteremtő, termelő beruházásoknak - ismertette az előadásában elhangzottakat. Hozzátette, az embereket is arra szeretné ösztönözni, hogy vállaljanak munkát, hozzanak létre értéket. Orbán Viktor szerint már kirajzolódik azoknak az európai országoknak a csoportja, amelyeket ő az "okos országok csoportjának" nevez.

Ezek minden erővel a gazdaság beindításán dolgoznak, mert felismerték, hogy termelő beruházások nélkül, valamint az ezek által létrehozott munkahelyek nélkül nem lehetséges a pénzügyi problémákat sem kezelni - mondta. Az MTI azon kérdésére, hogy mit kell érteni a választások után szükséges "rendkívüli intézkedések" alatt, Orbán Viktor kifejtette, azonnal el kell zárni az összes "korrupciós pénzcsapot": tanácsadói szerződéseket kell befagyasztani és felmondani, a végkielégítések gyakorlatát azonnali hatállyal be kell szüntetni, az indokolatlanul felvett végkielégítéseket pedig vissza kell szedni.

Vagyis el kell zárni a költségvetés körül minden olyan csatornát, amelyen ma az emberek pénze elszivárog - jegyezte meg. Hangsúlyozta, a felesleges bürokratikus eljárások alól is mentesíteni kell az embereket, a vállalkozásokat és a családokat. Ezeket egy azonnali, gyors intézkedési csomagban gyűjtik majd össze - közölte. A költségvetéssel összefüggésben úgy fogalmazott: azt látni, hogy a mostani kormányzat "kisöpri nemcsak a raktárakat, hanem még a padlást is".

Példaként említette a "kétes" szén-dioxid-kvótaértékesítést, a továbbra is hatályos tanácsadói szerződéseket, valamint az állami szolgáltatások kiszervezését a privát szférába. "Hogy pótköltségvetést kell csinálni, teljesen újat kell alkotni, vagy elegendőek lesznek a rendkívüli intézkedések, ezt most még senki nem tudja megmondani, ezzel megvárnám a választást, illetve a választások utáni kormányalakítást, az átadás-átvételt" - mondta Orbán Viktor.

Olvasóink írták

97 hozzászólás
 • 97. westminster 2010. március 24. 18:14
  „Véletlenek nincsenek. Főleg zsákutcában.”
 • 96. Phobos 2010. március 24. 14:34
  „Fideszes jelölt okozott (szándékosan?) hármasbalesetet

  Három autó ütközött hajnalban Iszkaszentgyörgyön és a karambol részese volt a Fidesz-KDNP egyik Fejér megyei országgyűlési képviselőjelöltje, aki a helyszínen lemondott mentelmi jogáról.

  A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják, de más források szerint az országgyűlési képviselőjelölt eredt egy másik autó nyomába, mert a benne ülők őt ócsárló szórólapokat terjesztettek.

  Egy kanyarban karamboloztak és ekkor futott beléjük egy harmadik autó.

  A baleset valamennyi részese megfújta az alkoholszondát, de az egyiküknél sem mutatott pozitív értéket. Az országgyűlési képviselőjelölt a körülmények kivizsgálása érdekében lemondott mentelmi jogáról.

  Az MTI hírét olvasónk egészítette ki:

  Autós üldözésben vett részt a Fidesz jelöltje! Baleset lett a vége!

  Tegnap éjszaka szolgálati autójával üldözött egy fejér megyei családot Törő Gábor, a megyei közgyűlés fideszes alelnöke, Fejér megye 5-ös választókörzetének képviselőjelöltje.
  Az értesülését Oszlánszki Zsolt, Bodajk polgármestere megerősítette, hozzátéve, hogy hivatalukba este egy segélyhívás érkezett. Megkerestük Törő Gábort is, aki az esetre úgy emlékszik, hogy kocsijával eltévedt, és koccant egy másik autóval. Azt, hogy mindez egy zsákutcában történt, nem tudja, nem emlékszik.

  ,,Tegnap este egy nő telefonált hozzánk, azzal, hogy ´Segítség! Üldöznek minket!´" - mesélte Oszlánszki Zsolt, aki mély megdöbbenésének adott hangot. Bodajk polgármesterének elmondása szerint a történet azzal kezdődött, hogy az említett házaspár szórólapokat osztogatott Bodajk belvárosában, amelyben Törő Gábor helyi fideszes politikus jövedelmével kapcsolatos ellentmondásokra hívták fel a figyelmet. ,,Semmi becsületsértő, rágalmazó tényt ez a szórólap nem tartalmazott" - mondta a polgármester, aki úgy tudja, hogy a szórólapot osztogató két személy nem is pártaktivista volt, hanem szórólapozásból él.

  A házaspár az este folyamán Törő Gábor egyik emberébe botlott, akit korábban súlyos testi sértéssel a bíróság már elítélt. A találkozásból szóváltás, a szóváltásból üldözés lett. A házaspár végül autójába pattant, és két gyermekével a hátsó ülésen (13 éves kisfiú, 16 éves lány) Iszkaszentgyörgy irányába vették az irányt, hogy egyik rokonuknál kérjenek menedéket. Autójukat hamarosan két autó is üldözőbe vette, reflektorokkal villogtak, és dudáltak. Az egyik üldöző Törő Gábor fideszes képviselőjelölt, megyei közgyűlési alelnök szolgálati Opelje volt.

  A menekülő Suzukit végül Iszkaszentgyörgyön egy zsákutcában kényszerítették megállásra, ahol Törő Gábor autója balról bevágott a Suzuki elé, leszorította azt, a két kocsi ütközött, majd a másik kocsival körülzárták a menekülőket. A helyszínre végül rendőrök érkeztek, akik az esetről jegyzőkönyvet készítettek. Úgy tudjuk, a szórólapozást végző asszony jelenleg is sokkos állapotban
  van, akárcsak az esetet végigszenvedő gyerekek is. Jelenleg őket otthonukban kezeli a háziorvos, és lapunknak sem tudtak eddig az esetről nyilatkozni, ám az incidensnek voltak szemtanúi is. Az autósüldözésben Törő Gábor kampányfőnöke, és egyben sógora is részt vett.

  Törő Gábor elismerte, hogy az ominózus este valóban találkozott ´véletlenül´ szórólapozókkal, akiket feljelentett jó hírnév megsértése miatt. Ezután autóba ült, eltévedt, és koccant egy kocsival, miután megpróbálta megelőzni. Arra a kérdésünkre, hogy ez az előzés egy zsákutcában történt, nem tudott válaszolni, majd lerakta a telefont, és többet nem vette fel.”
 • 95. Eva- 2010. március 24. 12:33
  „Orban hivatott Gyurcsany elkepzeleset megvalosítani---minden Oszodon kijelolt temaban

  ez a paradoxon

  pedig alig van mas ut

  az is igaz, hogy diktatura nelkul ebben az orszagban tenni sokat nem lehet.”
 • 94. load 2010. március 24. 11:13
  „93. LAZA
  Én is támogatom az összes olyan intézkedésüket, ami a reformokat, az okos, közjót elősegítő kormányzást eredményezi.
  A párt hatalomba való bebetonozását nem.”
 • 93. LAZA 2010. március 24. 10:33
  „Igazad van erről is lehetne bőven cseverészni de számomra most tényleg ez az Orbán megszólalás lenne az érdekes.Igaz,hogy a Jobbik határozottan tőr előre de a jelenlegi állapotok szerint a Fidesz győzelme valószinűsithető.
  Igaz,hogy soha nem voltam Fidesz szavazó,de ennek ellenére nagyon érdekelne,hogy konkrétan mit és hogyan akarnak csinálni amennyiben kormányra kerülnek.A mostani megnyilvánulás az osztrákoknál már ad némi okot a polémiákra.
  Jó lenne bővebben.
  Természetesen hülye nem vagyok és ha hatalomra kerülnek Nekik is drukkolok egészen addig ameddig látom,hogy szándékaik őszinték és nem megint csak egy nagy átverés történt.”
 • 92. load 2010. március 24. 10:09
  „91. LAZA
  ,,az én pártom a jó a tiedé mocsok, mi mindent jó fogunk csinálni ti mindent rosszul,"
  A hozzászólók 95%-a csak erre képes.
  Még saját kedvenc pártjuk programját sem olvassák el, nemhogy a program végrehajtásának esélyeit és következményeit mérlegelnék.
  A hozzászólások kétharmada pártpropaganda.
  Ha konkrét kérdést teszel fel - jobb esetben - megválaszolatlan marad.
  Rosszabb esetben kapsz olyat, hogy nem teszed zsebre.
  A pártmédia hihetetlen rombolást tud végezni az emberek tudatában, személyiségében.”
 • 91. LAZA 2010. március 24. 09:24
  „Engem például rendkívüli módon érdekelne a kialakulóban lévő"okos országok csoportja"Erről talán egy kicsit bővebben,hiszen ezek közé az okos országok közé csatlakoztunk ha jól emlékszem már 5 vagy ?hat éve!
  Vagy azok már nem is annyira okosak hanem vannak helyettük okosabbak is?
  Szóval tényleg nem cinizmusból kérdezem hanem azért mert reménykedem!
  Aztán pl.Milyen lesz a viszonya ezeknek az "okos országoknak" a nemzetközi globalizmushoz, érthetőbben fogalmazva a nemzetközi pénzvilágot uraló hatalomhoz?
  ugye ez egyáltalán nem mindegy!
  Orbán nyilatkozza pl,hogy kormányzása kiszámítható és biztonságos lesz!
  Hogyan?
  A jelenleg is tartó világválság a legékesebb bizonyíték arra,hogy pontosan ez a két kifejezés a legelképzelhetetlenebb!
  Ja hát lenne itt vitatéma bőven csak hát folyik a :az én pártom a jó a tiedé mocsok,mi mindent jó fogunk csinálni ti mindent rosszul,
  ti mindent elloptok mi vagyunk a becsület megtestesítői etc.etc.
  A globális tőke és a pénzvilág meg kuncog és Perez meg gúnyosan nyilatkozik:
  Magyarországot már fölvásároltuk az anyagi és kapcsolati tőkénket hasznosítva!
  Ébresztő!!!!!”
 • 90. LAZA 2010. március 24. 09:00
  „Nem tudom ki,hogyan van ezzel a fórumozással?
  Jómagam először el szoktam olvasni az írást aztán nézem a reflexiókat!
  Jó néhányszor tapasztalom(mind jelen esetben is)hogy a kialakult polémia köszönő viszonyban sincs az írás tartalmával.Tényleg nagyon sokan vagyunk ebben az országban akik nagyon szeretnénk már látni,hogy mit is akar csinálni a Fidesz ha bekövetkezik a választási győzelme!
  Mádi óta különösen csend lett a soraikban és tényleg csak néhány nagyon régi prominensük mer esetleg a kelleténél is többet mondani!
  Ezért is érdekes számomra az amikor Viktor szólal meg mert Őt azért nem lehetne azzal vádolni,hogy saját magától is begyulladna!
  Szóval az osztrák gyáriparosoknál ismertette elképzeléseit.
  Tényleg nagyon tudnék örülni ha most itt erről szólna a polémia,mert nagyon fontos a NEMZETÜNK szempontjából,hogy mi fog történni az elkövetkező néhány évben!Sőt! Rosszul fogalmaztam :
  SORSDÖNTŐ!”
 • 89. adalfold 2010. március 23. 23:47
  „ENNYIRE SZÉLSŐSÉGES A JOBBIK:
  NÉZD A KÉPET
  http://nol.hu/belfold/a_helyi_romak_is_meghallgattak_a_jobbik_kampanyrendezvenyet

  BÁTRAN SZAVAZZ A LEGKÉPZETTEBB, DEMOKRATIKUS, RENDSZERVÁLTÓ ERŐRE ( AZ LMP ÉS CIVIL MOZGALOM MELLETT) ALULRÓL SZERVEZŐDŐ,
  SZAKMAI PROGRAMMAL RENDELKEZŐ (NEM ÚGY MINT A FIDESZ)
  JOBBIK MAGYARORSZÁGÉRT MOZGALOMRA.”
 • 88. westminster 2010. március 23. 23:01
  „el nem merik távolítani, de csak a narancsos plakát sértetlen.
  persze a ragasztók nem raktak az ünnep? közvetlen közelébe mások kampányplakátjait.
  az éjjeli sötét sok mindent takar. aztán világosban meg...
  mindenkinek a képzeletére bízom.”
 • 87. Phobos 2010. március 23. 22:21
  „re 82
  Láttad hogy a plakátokat is eltávolítják ? Ez jogsértő, még ráragasztani sem szabad. De ugyanezt csinálták március 15.-én is. Mondták hogy tudják hogy jogsértő, de úgy sem fog semmi történni.
  Kíváncsi leszek hogy az esztergomi polgármester bíróság elé kerül-e ?”
 • 86. Phobos 2010. március 23. 22:16
  „me a "mélymagyar" Bayer, amikor még nem szerette a Fideszt

  Mélymagyar Zsóti, a köznép által csak a szarozós Bayernek hívott bértollnok alábbi sorait még 1994-ben vetette papírra. Igaz, nem tegnap volt, de a kérdés adott: mi változott azóta a Fideszben, vagy Zsótiban?
  Talán azóta Simicska becsületes lett? Vagy nem lett az, de mostmár lehet vele nőkről beszélgetni? Esetleg Tóth Béla már nem kér kiskanalat a málnaszörphöz? Vagy Széles Gábor pótolja ezen hiányosságokat? Ki tudja? Ha a mindennapi Fidesz- és Bayer-tevékenységből indulunk ki, akkor megállapíthatjuk: minden a régi. Bayer is, a Fidesz is, talán egy rövid időre mi változtunk meg, annyiban, hogy hittünk nekik. De ennek viszont már vége!
  Bayer Zsolt Adalékok a nagy Fidesz-leleplezéshez című cikke 1994. október 21-én jelent meg a Népszabadságban:
  ,,Most biztosan nem kéne megszólalni. Mert hát kit érdekel az egész? Kaptak öt százalékot, éppenhogy becsúsztak a parlamentbe fideszék. Fidesz? Ugyan kérem! Aztán meg én igazán jókor váltottam. Éppen jókor. Botrányok voltak már, de még potenciális esélyes volt a párt, sötét ló, akármi is lehetett volna belőle, így nem érhetett az a vád, hogy a végs? bukás után menekültem el. Hja kérem, fontos a jó ritmusérzék. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan tudtam hallgatni. Az igazi okokról. Semmi árulás, semmi fecsegés, diszkréció, pókerarc. Mindjárt csókos gyerek lettem.
  Most itt az idő az árulásra: igen, én az alapító atyák egyike, dr. Simicska Lajos és Tóth Béla miatt hagytam el a pártot. Ugyanis nem szerettem ?ket. Nagyon nem. Dr. Simicska körül egyre több lett a fegyveres őr, s lassan kezdtünk úgy kinézni, mint valami kokainbáró rezidenciája Kolumbia-alsón. Meg a titok is egyre több lett, s a titkok számának emelkedésével párhuzamosan sűrűsödtek a fontos arcú fószerek, akikkel nem lehetett emberi szavakat váltani n?r?l, kajáról, piáról. Na, a Tóth Bélát pedig a Bécsi Kávézóban mutatták be nekem, rizsfelfújtat evett a picim, málnaöntettel, aztán kért egy leveseskanalat, hogy rendesen ki tudja hörpölni a jó szaftját neki. Na most, én igazán nem vagyon megjátszós, de ez mégiscsak zsenánt volt kicsinység. Hát így.
  Ki hitte volna, hogy lassan majd megszeretem őket." (Bayer Zsolt - Népszabadság)”
 • 85. háté 2010. március 23. 22:14
  „76. hozzászólás Eva- 2010.03.23. 18:34
  75-hööz
  és mi lesz a rovás írás elterjesztésével
  a magyar világnyelvvé tételével?
  Vagy a"vasfüggönnyel", amit készülsz magunkra húzni.

  Mi van elfáradtál?-- ki akar magyar világnyelvet?
  rovás írás?-- tanuld meg.
  Vasfüggöny? --én paplannal takaródzom.
  Van egy észrevételem, vajon miért van az, hogy csak a jobbikosok-szimpatizánsok merik egy az egyben felvállalni érzelmeiket?
  Vajon mások (te is) miért csak sunyi módon merik elkötelezettségüket leírni?
  Vajon a többiek, benne a fityeszesek is, miért nem buzdítanak a csapatukra voksolásra?

  Mert csak a Jobbikosok- jobbikosokkal szimpatizálok azok akik, őszintén érdek-nélkül, szeretik hazájukat.
  Ezen embereknek a Magyar haza, szülőföld az őseinktől kapott juss, amire vigyázni, amit óvni kell.

  Magyarország, te vagy a mindenem!
  Édes hazám, te kellesz nekem!
  Nyíljon a réten, sok ezer virág!
  Hajtson fejet végre az egész világ!

  Élhető,keresztény a Szent Korona alkotmánya szerint működő, hazát akarok.
  Utódainknak ne az a mocsok jusson mint nekem, és hozzám hasonlóknak, akik utálják a komcsi-zsidó hazaáruló-rablóbandát.
  Ezért aki így érez szavazzon a Jobbikra a jobbik jelöltjére!”
 • 84. Primax 2010. március 23. 22:13
  „Most hallom a TV-ben, hogy - győzelmük esetén - mégsem lesz azonnali, nagyarányú adócsökkentés....a FIDESZ jelentette be. Csak cca. 3 év múlva tervezik. Tervez(get)ik....
  Ennyit a "soha nem hazudásról".
  Emberek !
  Nem unalmas ez már egy kicsit ?
  Kb. 1980 óta csak ezt halljuk :
  Még egy-két-három-négy év türelem, aztán...
  Aztán ?
  Vicc ez az egész.
  Teljesen felesleges elgyalogolnotok a szavazófülkéig.
  Mi értelme van ?
  Nos ?”
 • 83. Primax 2010. március 23. 22:07
  „A FIDESZ nagyon rosszul taktikázik.
  "Felnevelte" a Jobbikot, ami most kezd a fejére nőni.
  Aki másnak vermet ás...
  Gondolom, gyűlésezik is a felcsúti - és "elit" csapata - éjjel-nappal.
  Kínjukban már nem győznek mit kitalálni.
  Ha nem lesz meg a remegve várt kétharmaduk - márpedig ez a hajó elúszni látszik - , akkor Viktor nagy dilemma előtt állhat :
  a) Nagykoalíciót csinálnak a szocikkal, hogy a Jobbikot féken lehessen tartani...hááát ? :)
  b) Összeborul Vonáékkal, ami egyenlő a FIDESZ megszűnésével....Morvaiékkkal nem bír majd a csatár "szupercsapata". A Jobbik pár év alatt bedarálja Viktorékat.
  Érdekessé kezd válni a helyzet, az egyszer biztos.”
 • 82. westminster 2010. március 23. 21:15
  „66. hozzászólás Phobos 2010.03.23. 13:23
  Na, akkor második nekifutásra:
  Az alább leírtakban semmi sértőt nem írtam, mert nem jörg, meg nenamá stílusban fogalmaztam.
  Ami itt le van írva:tények.
  Szabad szemmel láthatóak.
  Ha a moderátor nem hiszi meggyőződhet. Csak el kell menni a címre.
  Tehát újra:

  Na most akkor hogy is van ez?
  Ha jobbikos tilos, ha fideszes szabad?
  Mármint teherjárműre eszkábált plakáttal kampányolni?
  Pápa volt 83-as úton a Császár-Renault autószalon használautókereskedésében éjszakázik, nappal a városban köröz.
  De nem baj ezeknek a birkáknak ez kell, immár 20 éve. Az sem lényeg, hogy a megyében náluk legmagasabb a munkanélküliség, ők híven bégetnek értük.

  Aztán ha demokrácia van nem kerül újra törlésre.
  Vagy igaza van 66. Phobos írótársnak, már diktatúra van. A komcsik a spájzban vannak.”
 • 81. laposibenö 2010. március 23. 20:10
  „Ebből csak az a nyilvánvaló hogy a választási előrejelezések melléfogása nem csak magyarországi sajátosság!”
 • 80. Phobos 2010. március 23. 20:00
  „A Jobbik választási győzelmétől retteg a Fidesz testvérpártja, a Likud

  Ez nem vicc: A Likud izraeli kormánypárt Likudnik című honlapja úgy véli, hogy a Jobbik megnyerheti a választásokat. Az izraeli párt portálja mindezt abból az alkalomból írja, hogy a budapesti Parlament megszavazta a holokauszttagadás büntetésére vonatkozó törvényt. A cikkből az is kiderül, hogy Elie Wieselen kívül Bibi Netanjáhu miniszterelnöki hivatalának miniszterhelyettese is Budapesten járt a képviselők megdolgozására.
  Az Izraelben kormányzó Likud párt Likudnik című hivatalos honlapja március 23-án arról tudósítja olvasóit, hogy Gilá Gámliél, a Miniszterelnöki Hivatal miniszterhelyettese, a Likud parlamenti képviselője a holokauszttörvény meghozása érdekében 2010 januárjában intenzív meggyőző és magyarázó kampányt folytatott Magyarországon (ITT).
  Megjegyezzük, hogy az örvendetes hír fölötti fejlécen Bibi Netanjáhunak, a Likud vezérének, Izrael miniszterelnökének a fényképe látható, s a mellette levő piros mezőben kék betűkkel pedig ez olvasható: ,,Ha Netanjáhura szavazol, az életet választottad".
  A hírből ezután megtudjuk, hogy az izraeli parlamenten (kneszet - ????) belül működik egy akciócsoport, amely kapcsolatot tart a világ keresztény közösségeivel és minden téren igyekszik megnyerni őket Izrael támogatására. A cikkíró megjegyzi, hogy a magyarországi holokauszttörvény meghozatala elsősorban Gílá Gámliél, a lobbicsoport vezetője célratörő és intenzív tevékenységének köszönhető.
  Gílá Gámliél, Netanjáhu Miniszterelnöki Hivatalának miniszterhelyettese a holokauszttörtvény meghozatala érdekében ,,részt vett a nagy és befolyásos magyarországi keresztény közösségek összejövetelein, megszólalt az ottani vezető tévéműsorokban és találkozott magyar parlamenti képviselőkkel. A törvény sikere érdekében megbeszélést folytatott Mesterházy Attilával, a törvényjavaslat beterjesztőjével, a Magyar Szocialista Párt miniszterelnök-jelöltjével is", írja a Likudnik.
  ,,A törvényt éppen azokban a napokban szavazták meg, amikor Magyarországon nagyon megerősödik a Jobbik nevű antiszemita és Izrael-ellenes mozgalom, amely a különféle előrejelzések szerint akár meg is nyerheti a jövő hónapban tartandó magyarországi parlamenti választásokat", írja a Likud izraeli kormánypárt hivatalos honlapja.”
 • 79. laposibenö 2010. március 23. 18:58
  „Az MSZPmár régen rendezte volna a pártfinancirozási kérdést is ha a Fidesz ebbe is nem tesz keresztbe. Mint ahogy az antikorrupciós intézkedéseket is a fidesz akadájozta meg. Az MSZP most is visszafogott kulturált kampányt folytat ahol nem cél az ellenfél lejáratása ha nem az hogy a választók a programok ismertében dönthessenek.”
 • 78. Phobos 2010. március 23. 18:50
  „Totál ki vagyok akadva, ami itt Győrben folyik, minden második sarkon FIDESZ-es óriás plakát, most az egész mosoni híd van kiplakátolva, és azt akarják beadni, hogy bent maradnak a 380 millióban, hol itt Győrben?
  A fideszes aktivista meg az mondja a TV-ben hogy a fidesz azért találkozik élőben az emberekkel, mert nincs pénzük óriás plakátokra, mert szórólapokra !!!
  Ha most ilyen látványosan szórják a pénzt, és hazudnak róla, mi lesz itt később ??
  Semmivel sem jobbak a komcsiknál, bár azoknak sincs ennyi plakátjuk.”
97 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kérdezzenek a pártoktól!

A Kisalföld a kampány finisében mindennap feltesz egy rövid kérdést a pártokhoz, így az olvasó össze… Tovább olvasom