Kisalföld logö

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -5°C | 1°C Még több cikk.

Morális kauciót javasol az LMP

Az LMP egy úgynevezett morális kaució bevezetését javasolja a választásokon - jelentette be szombati budapesti sajtótájékoztatóján a Lehet Más a Politika (LMP) kampányfőnöke.

Karácsony Gergely elmondta: javaslatuk szerint az indulóknak az ajánlószelvények gyűjtése helyett többek között vagyonbevallást, önéletrajzot és programot kellene nyilvánosságra hozniuk.

Olvasóink írták

 • 11. bajszitom 2010. február 27. 01:34
  „neveket, adatokat, tényeket!!!
  sárral dobálózni mindenki képes, ez ma a politika...
  Lehet, kell hogy legyen Más a Politika!
  www.lehetmas.hu”
 • 10. jánosi 2010. február 25. 18:58
  „Azt, hogy kaució tudom mit jelent, de, hogy a pártok tudják e mi az a morál ? kétlem ........”
 • 9. szocdem 2010. február 22. 10:44
  „"Azt már nem merem feltételezni, h nincs is, ennél optimistább vagyok. DE! Mire adják az emberek oda az ajánlószelvényeket??? "

  Nos nem volt nekik. Az ajánlószelvényeket előlegbe adták az emberek.

  A Fideszesek arra, hogy Orbán azzal a vállakozó elittel fog gazdasági programot kidolgozni hatalom megszerzése után (Dunaújvárosi nyilatkozata) amék a mostani áladócsökkentést, adóztatott családtámogatást kiagyalta. (És még olcsóbb munkásokra van szükségük!!!!!!)

  Az MSZP-sek meg arra, hogy bár a tőke kitermelése idén juniustól épp olyan színvonalon filyik tovább mint 2 éve, az akkori bérszínvonalat csak 4 év múlva hajlandó visszaállítani a "Masterneoliberal".....

  Ha szocdem kormány volna, bizony mondom: a felelősöket felelősségre vonatnám, de a többséget inkább orvosilag kezelni, és alapfokú közgazdasági tanfolyamra küldeni volna szükséges...

  Ami most jön, az nem lesz semmi:)))))) Sokan újítják meg az útlevelüket - és nem a Kádár éra káderei, hanem a gondolkodó fiatalok, és a középkorúak...”
 • 8. adalfold 2010. február 21. 17:05
  „MÉG HAT ÚJABB LOPOTT JOBBIKOS PROGRAMPONT!! HATUNK RÁJUK.
  KIBÚJT A SZÖG A ZSÁKBÓL. ORBÁN 20-30 ÉVRE,A FIDESZ EGYEDURALOMRA, DIKTATÚRÁRA KÉSZÜL. ÉS KÉPES LEHET.
  NE LEGYEN 2/3-UK! ÁTVERÉS ÉS ALKOTMÁNYOS VESZÉLY!!!!!!!!!!!!!!!!
  VÁLASZD A ERKÖLCSILEG HELYTÁLLÓT, SZAKMAILAG FELKÉSZÜLTEBBET, AMI KONTROLLJA JOBBRÓL LIKUDos VIKTORNAK.
  VÁLASZD A JOBBIKOT!!!!!”
 • 7. Hori 2010. február 21. 10:21
  „5. Hát én azért megnézném kik vannak ebben a pártban. Az EP listájukon jópár volt szdsz-es feltünt. Most nem tudhatjuk majd meg, mivel nem lesz országos lista...:):):
  Azért az is vicces, hogy pont egy olyan párt ellenzi a kopogtatócédulát, akiknek esélyük sincs eleget összeszedni!:)
  A visszaélésekkel kapcsolatban pedig környékünkön az lmp-ek fidesz és jobbik gyűjtőknek kiadva magukat próbálnak kitöltetlen cetlikhez jutni.”
 • 6. bajszitom 2010. február 21. 03:35
  „No de a cikkhez is:
  Nevetséges, hogy egyes pártok (mondjuk a fidesz, de akár mszp) úgy indul a választásokra, az előtt 50 nappal, hogy nem mondják el a programjukat... Azt már nem merem feltételezni, h nincs is, ennél optimistább vagyok. DE! Mire adják az emberek oda az ajánlószelvényeket??? Ez ma magyarország... program, érvek, együttműködés nem kell, csak "kenyeret és crkuszt", de azt nagyon!
  "Upsz, véletlenül gyűjtsünk 2 millió cédulkát, az olyan vicces lenne, hiszen nincs felső korlát, az emberek láthatják milyen nagy a ....-unk." De érdekes, h ezzel nem szerezhetnek egy szavazót sem, ki az aki azt mondja, h "jé milyen sokan támogatják ezt a pártot, akor biztos jó, én is rájuk szavazok"... bár mindíg többet nézek ki az emberekből, pedig csak el kell olvasni a fórumokat... majomparádé, birkabanda, farkasbőrben (és mégis úgy félünk, h inkább beállunk, szomorkás)!”
 • 5. bajszitom 2010. február 21. 03:23
  „Hm.
  Gondolhatjátok, h a sajtóközleményeket elöbb párton belül beszélik meg, vagyis minden tag számára vállalható. Az LMP tagjai nem félnek múltjuktól, az ország jövőjét féltik. Mellesleg, ha minden pártban csak annyi "kétes múlt" lenne mint az LMP-ben, az ország felemelkedne.
  Az őseink........, igen, ha nagyjából jól számolom itt arról lenne szó, hogy 1000 év, meg 10, meg 104, az 1114 éve jöttek ide nagyapáink, minden leszármazottjuk csak féltestvérével hált, majd ma a maroknyi túlélő ilyen fórumokon szídja, a szlovák, szlovén, horvát, szerb, román, ukrán, osztrák, német, cseh, bolgár, orosz, cigány, és minden nem kersztény felekezetű emberek leszármazottait (csak a lényegeseket említve). Sok sikert az új államalípításhoz (bár, h leszármazottaitoknak ne kelljen félni, javaslom a Holdat)!
  De, hogy ne legyek elrugaszkodva a földtől, csak annyit kérdeznék: Nem a tetteink alapján ítéltetünk meg, hanem őseink tettei alapján? Mert akkor jó nagy szrban vagyunk, MIND:)”
 • 4. Diák 2010. február 20. 20:27
  „A kopogtatócédula rendszer csalásra csábit, Magyarországot teszi a mosoly országává, azaz kész röhely.”
 • 3. paci13 2010. február 20. 16:07
  „Minden tiszteletem az LMP-é, de nagyfokú naivitás azt hinni, hogy ez a "lehasznált poltikai elit" (Schiffer A) majd elfogadja ezt a javaslatot. - De bárcsak ne legyen igazam!”
 • 2. FREDDY/S 2010. február 20. 15:42
  „Ezért 210 képviselőre nem is kell egyenesbe szavazni, nemde...”
 • 1. t-a-ibi 2010. február 20. 15:17
  „Önéletrajzot, származást, hogy megtudja mindenki ki-kik vannak a nevek mögött!

  Ha tisztába lennének az emberek a jelöltek, és azok ősei életével, szavazatot sem kapnának!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MDF: az MSZP hullámvasút-politikát játszik az országgal

Az MDF szerint a szocialisták hullámvasút-politikát játszanak az országgal, és továbbra is… Tovább olvasom