Kisalföld logö

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 3°C | 10°C Még több cikk.

Kommunista párt: hamis ajánlószelvények Sopronban?

Nyomoz a megyei rendőrség, hogy adott-e le hamisított ajánlószelvényeket az egyik politikai erő soproni egyéni képviselőjelöltje.

Kocsis Tünde alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek hétfőn elmondta: feljelentés alapján vizsgálódnak, 17 cédula ügyében; a hatóságok jelenleg arra keresik a választ egy feljelentés alapján, hogy a kifogásolt szelvényeken szereplő aláírások a tulajdonosok kezétől származnak-e.

Az MTI soproni városházi forrásból származó, a rendőrség által nem kommentált információja szerint elhunytak nevére szóló cédulák is szerepelnek a parlamenten kívüli erő által leadottak között. A hírügynökség birtokába jutott feljelentés szerint a Magyar Kommunista Párt szelvényeiről van szó, az Országos Választási Bizottság honlapján azonban csak a Magyar Kommunista Munkáspárt színeiben induló személyt tüntettek fel, nyilvántartásba vétel elutasítva jelzéssel.

Olvasóink írták

30 hozzászólás
12
 • 30. vitriol2 2010. március 24. 06:16
  „"29. laposibenö 2010.03.23. 18:36 " hát igen igen sokan a MSZMP-böl- leginkább a felsőbb vezetéséből "jutottak" át a fideszhez vagy a fidesz közelébe,:egy nem régi ujsághirből:
  "Hódmezővásárhely - Csongrád megyében népszerűsítette szerdán az Elsikkasztott ország című könyvét Thürmer Gyula. A Munkáspárt elnökét Hódmezővásárhelyen, városházi irodájában fogadta Lázár János polgármester.

  A zárt ajtók mögött folytatott megbeszélésen szó esett hazánkról és a válságról. Thürmer Gyula a megbeszélés után elmondta: egyetértettek abban, hogy az ország gazdasági és morális értelemben is nagyon nehéz helyzetben van, s ezért változásra, kormányváltásra van szükség"”
 • 29. laposibenö 2010. március 23. 18:36
  „27 Azt én se értem a Fidesz miért gyalázza a MSZMPt? Mert az még érthető ha az MSZPre fújnak hiszen bennük látják hatalmi vágyaik legfőbb akadályát és hát már számos alkalommal bebizonysodott hogy tisztességes küzdelemben nem tuják legyőzni. De a Magyar Szocialista Mumkáspártnak a Fideszesek azért sokat köszönhetnek. Csak a korektség miatt mondom.”
 • 28. vitriol2 2010. március 23. 11:37
  „ezt sem a SZOCI-LIBSI-ZSIDO -FIDEEZS media irta:

  " ...... - mint Budaházy független indulásának egyik támogatója - fontosnak tartja leszögezni, hogy természetesen nem vett részt ajánlószelvény-hamisításban, elítéli azt és sajnálja, hogy elkeseredésében egy vagy több gyűjtő ilyen eszközhöz folyamodhatott, besározva Budaházy György ügyét.

  gondolom mindenki egyformán értelmezi az alábbi egymás mögé rakott szavakbol álló mondatrészt:

  " egy vagy több gyűjtő ilyen eszközhöz folyamodhatott".

  igaz a terrorista cselekmények elkövetésének alaposgyanuja miatt elözetesben lévő ´hidfoglalo´ "kampányfönöke ezt másként "gondolja" vagyis: " a Fidesz állhat a háttérbe",”
 • 27. szocdem 2010. március 23. 11:06
  „19. Phobos 2010.03.22. 17:08
  "...A Fidesz választmányi elnöke szerint ennek ellenére is lehetséges az összefogás az MSZP-vel, ha a szocialisták "megbánják bűneiket".

  Mit is vártatok?? Kövér és a Fidesz sleppjének gerince MSZMP-s volt, abból nőtt ki akár az MSZP. TESTVÉREK!
  Egyik és másik mögött is ugyan az a bolsi réteg áll, ami vadul reménykedik benne, hogy gondolkodni sem kell, majd a nagyjaik mindent megoldanak - helyettük.

  A kis pártok bejutása a parlamentbe talán enyhiti majd a veszélyét annak, hogy az egykori Kádár éra prominenseinek ivadékai visszaszerezzék a hatalmat, de mostmár a nyílt uralkodás céljával. Elvégre Kádár alatt még szégyellték a lopást, meg a tolvaj képviselőt, pártvezért, mostmár viszont dicsőséggé avatták az "egyénieskedést":))))
  Ez a parasztvakítás ami itt folyik, viszont nem sikerült volan az istenadta "nép" nélkül....”
 • 26. vitriol2 2010. március 23. 10:51
  „könnyü helyzetben vagyok mivel csak a neveket kell helyettesite egy echte jobbikus ( ) szélsőjobbos " "Phobos " által 2010.03.22. 14:50 - kelt beirásban a VÁLASZTÁSI csalásokrol. tehát az én áTALAM BEIRTt szöveg nagybetükkel lesznek, a többi " eredeti"
  "A tegnapi nap (csütörtök) folyamán a A bP.I 17.ES VÁLASZTÁSI KÖRZETBEN súlyos választási csaláson kaptÁK a JOBBIKKAL EGYÜTTMÜKÖDÖ "HIDFOGLALO" "KAMPÁNYCSAPATÁT.. Több szelvény hibásan, azonos kéz által, rosszul volt kitöltve, melynek következtében a helyi jelölt nem indulhat a SZÉLSŐJOBBOSOK/TERRORISTÁKk színeiben.

  Úgy tűnik a FEKETE/BARNA/ZÖLD színekben pompázó társaság minden írott és íratlan szabályt áthág a már csak reményeikben élő győzelem érdekében. Ezt mi sem erősíti jobban, minthogy a hibás ajánlószelvények között 17- A "HIDFOGLALO ESETÉBEN EZ A SZÁM KÉTSZERESE VOLT -olyan is volt, melyen évekkel ezelőtt elhunyt személyek adatai szerepeltek. (Nem is értjük, hogyan gondolhatták, hogy nem fognak lebukni - a szerk.) ....."”
 • 25. vitriol2 2010. március 23. 05:56
  „élrdekes itt egyre több szélsőjobbos-jobbikus és Budaházy-fan hirdeti, CSALÁS TÖRTÉNT.
  de kedvesnek(nem mondhato) cyborghungaristák!! a terrorista cslekmények elkövetésének alapos gyanuja miatt elözetesben lévő "hidfoglalonál" ni is a helyeztt??
  -tudjátok a cetliket a Ti gyüjtöttétek- köztük a jobbikusokkal- tudjátok még a női élarcotok is "kivonult" gyüjteni-
  -és az eredmny leadott 831-ből CSAK 640 volt érvényes.Értitek ugy ekkora arányban még nem "kerültek" ELŐ HAMISITOTT/HAMIS KOPOGTATO CÉDULÁK " tömege".
  most akkor a Ti szavaitokkal élve: "4. Phobos 2010.03.22. 13:58 " után szabadon
  ".....utolsó rúgásait is csalás gyanúja övezi"
  hát ugye igy kerek a történet
  CYBORGHUNGARISTÁK: ha lehet (mocskos/tárgár) jelzős válaszitoktol KIMÉLJETEK, tudjátok amit leirtam NEM a bal-libsi-fidesz media terjeszti!!!”
 • 24. oszvald.ferenc 2010. március 22. 22:50
  „Kedves Phobos,

  "A tegnapi nap (csütörtök) folyamán a Jobbik soproni alapszervezete súlyos választási csaláson kapta a Munkáspártot."

  Tagja vagyok a Helyi Választási Bizottságnak: csütörtökön már úgy érkezett hozzánk a Munkáspárti jelöltállítás ügye, hogy tájékoztattak minket a 17 cédula problémájáról. Ezek után azt állítani, hogy a Jobbik kapta választási csaláson a Munkáspártot, finoman szólva is az Igazgatási Osztály munkatársainak arcul köpése, munkájának el nem ismerése, persze a Jobbik "polírozása" mellett! Szégyellje magát - ha ennyit tudnak, nem valók a parlamentbe, mert nem különbek azoknál, akiknek Önök 20 évet akarnak a nyakukba akasztani!
  Üdv: OF”
 • 23. csukesz73 2010. március 22. 21:42
  „A Miép a jövö pártja lesz,nagyon bizom a fiatalokban.Sajnálom,hogy Borza úr nem tudta összeszedni a 750 cédulát,legközelebb sikerül.Sokan biznak bennük!HAJRÁ MIÉP!!!”
 • 22. t.b. 2010. március 22. 20:31
  „Engem az érdekelne, hogy bizonyos falvakban a polgármesterek járhatják a házakat és kuncsoroghatnak a szelvényért, amit kitöltetlenül adnak neki át, mert hát ő a polgármester???????????????”
 • 21. Phobos 2010. március 22. 18:08
  „Esztergomban, Meggyes Tamás(Fidesz) utasításra leszedik a Jobbik plakátjait!

  http://www.youtube.com/watch?v=T9S3pi7fptY&feature=player_embedded”
 • 20. Phobos 2010. március 22. 17:52
  „Kövér már az MSZP-vel való együttműködésről és "szükségesnek látszó összefogásról" beszél !!!!

  videó:

  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs&feature=player_embedded”
 • 19. Phobos 2010. március 22. 17:08
  „Kövér már az MSZP-vel való együttműködésről és "szükségesnek látszó összefogásról" beszél !!!!

  Kövér: Szükséges az összefogás az MSZP-vel

  Kövér László szerint erkölcsi, szellemi válságban van az ország. A Fidesz választmányi elnöke szerint ennek ellenére is lehetséges az összefogás az MSZP-vel, ha a szocialisták "megbánják bűneiket".

  Kövér vasárnap Csongrádon a Kisgazda Polgári Egyesület ülésén beszélt pártja választások utáni elképzeléseiről. A választmányi elnök szerint a leltárkészítés, a rendteremtésés az elszámoltatás után nem kizárt az együttműködés az MSZP-vel.

  A politikus szerint a két párt összefogása "szükségesnek látszik", amennyiben a szocialisták "legalább az elmúlt nyolc évről számot tesznek, megvallják a bűneiket, meg is bánják, és kérik az önök bocsánatát." A jelenlegi hatalom elszámoltatásról, és felelősségre vonásáról a fideszes vezető nem beszélt.

  ........”
 • 18. LuciusCorneliusSullaFelix 2010. március 22. 16:42
  „Olvassátok el a betett linkhez kapcsolódó hírt, azután gondolkodjatok el kire fogtok szavazni 11-én. A jelenlegi elitre, mely az elmúlt 20 évet végigigarázdálkodta, vagy adtok egy esélyt az újaknak:
  http://www.szoljon.hu/jasz-nagykun-szolnok/bulvar/ha-megkapjak-a-hatarozatot-vegez-magaval-a-rokkant-ikerpar-foto-294379”
 • 17. Accra 2010. március 22. 16:04
  „Bp-en, a III. kerületben a választási bizottság az LMP jelöltjének 150 ajánlószelvényét tartotta érvénytelennek, amiben benne volt a JELÖLT SAJÁT CÉDULÁJA IS. Botrányos, amit művelnek.
  Egyébként az sincs a törvényben, hogy ne lehetne akár minden sort más tollal kitölteni, tehát erre hivatkozni törvénytelen.”
 • 16. Phobos 2010. március 22. 15:20
  „Az egyik sérelem ti vagytok...”
 • 15. Ovinkor 2010. március 22. 15:17
  „Phobos 2010.03.22. 15:14
  Szerintem csak egy hataloméhes, álszent, amorális, hazug, népbutító csürhe.

  Meglovagolják az emberek jogos sérelmeit, miközben minden erkölcsi és jogi szabályra magasan köpnek.

  Csurka ehhez képest tényleg magasabb szinten áll.”
 • 14. Phobos 2010. március 22. 15:14
  „re 12
  Nézz már utána mit nyilatkozik Csurka Pista bácsi a jobbikról...
  Múltkori volt a legjobb, azt mondta: a jobbik egy szélsőjobboldali, posztkommunista, titkosszolgálati szervezet.
  Na ez igen...”
 • 13. FREDDY/S 2010. március 22. 15:04
  „Az egész kopogtatócédula gyűjtése etikátlan, és feleslegesen zavarja az állampolgárt, mert nagy része ezért nem megy el szavazni, mert azt hiszi, hogy a kopogtató átadásával szavazott valakire, nemde...”
 • 12. Ovinkor 2010. március 22. 15:04
  „"A haldokló MIÉP utolsó rúgásait is csalás gyanúja övezi."

  Gyönyörű, ahogy az egykori harcostársakba is belerúgtok. Amíg a vállukon felkapaszkodva lenyúltátok tőlük az állami támogatás egy részét, amivel nem számoltatok el a mai napig tisztességesen, addig jók voltak. Ritka amorális egy banda ez a Jobbik.”
 • 11. Phobos 2010. március 22. 15:03
  „Hát persze, a kommunisták mindig becsületesek voltak, jók, kedvesek. :)
  (bár még mindig jobbak mint akik most vannak hatalmon)”
30 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az SZDSZ zárt listáján szerepel Szentkuti Károly

Hétfőn délelőtt tovább tárgyal az MDF és az SZDSZ a budapesti és az országos listáról, a két párt… Tovább olvasom