Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Jobbik: induljon vizsgálat a választói adatbázisok miatt

A Jobbik egy parlamenti vizsgálóbizottság felállításával kívánja felderíteni a Fidesz és az MSZP titkos és törvénytelen választói adatbázisait - mondta Novák Előd, a Jobbik alelnöke kedden.

Az Országgyűlés jelenlegi házszabálya szerint parlamenti vizsgáló bizottságot 78 képviselő kezdeményezésére lehet felállítani, a Jobbik várhatóan 47 fős frakciója így önmagában nem lesz képes életre hívni egy ilyen testületet.
Novák Előd a fővárosi Kossuth téren tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, pártja abban bízik, hogy össze tudják gyűjteni a bizottság felállításához hiányzó 31 főt.
A jobbikos politikus a választást övező legnagyobb botrányként értékelte Kubatov Gábor kiszivárgott hangfelvételét, amelyen a fideszes politikus egy titkos választói adatbázis kiépítéséről beszél.
Hangsúlyozta: a Jobbik hasonló mértékben felháborodott, amikor a "Fidesz válaszcsapásaként" napvilágra került egy MSZP-s adatbázis is.
Novák Előd szerint eddig egyik ügy végére sem sikerült pontot tenni, sőt a két érintett párt "elképesztő arcátlansággal" azt mondja, hogy nem történt törvénytelenség.
Az országgyűlési képviselőknek ezért vállalniuk kell, hogy felderítik ezeket a jogosulatlan adatkezeléseket, annál is inkább, mert az ügyészség nem vizsgálja kellőképpen ezeket az eseteket - mutatott rá a leendő országgyűlési képviselő.
Novák Előd megjegyezte továbbá, hogy a kétharmados többség egy olyan "orwelli diktatúra" felé segítheti a Fideszt, amilyet a Kubatov Gábor által elmondott "szenvedélyes igazságbeszéd" is felfest.
Hozzátette: a Fidesz feltehetően azért tartja számon politikai ellenfeleinek szimpatizánsait is, hogy ezt a listát felhasználják a pályázatok elbírálásánál, segélyek elosztásánál, illetve az állami apparátus megtisztításánál is.

Olvasóink írták

 • 13. Eva- 2010. április 29. 19:59
  „11-hez!

  Orbán nemcsak a kampányban nem vállalt szerepet az előtérben,
  de a kormányban sem lesz majd előtérben.
  a balhét elviszi a kormány
  Orbán pedig felettük áll!”
 • 12. Eva- 2010. április 29. 17:15
  „11-hez!

  Gyurcsány minden reformját, átalakítási kisérletét az ellenzéke és annak támogatói országos rosszul élünk hangulat keltésével megakadályozták.

  A link a Gyurcsány által megvalósítást nem nyert elképzelés sora!
  Kissé mulattat, hogy most éppen ahhoz kéred a kiegészítő ötleteket javaslatokat.
  De
  heuréka! hogy egyáltalán elkezdődik valami, nekem tök mindegy ki csinálja!
  Az eredménye már jó lesz---addig pedig ....

  Merthogy ingyen ebéd továbbra sincs--csak legfeljebb ingyenes, amelyet mostanság nem igen akar majd fizetni a köz senki tandíja helyett, senki orvosi szolgáltatása helyett.
  ennek tisztázása nyiltan vagy rejtve, de előttünk van!Tüntetés, alkotmány birósághoz fordulás, népszavazás nem lesz!

  ezért volt álságos a megjegyzésed!”
 • 11. matezsu2 2010. április 29. 13:20
  „9 A témához hozzászólni nem az előtted szólót ócsárolni komcsi módra. Egyébként ez a véleményem a jelenlegi parlamenti számok alapján. Írd a saját véleményedet kultúrember módjára, javaslatokkal, ötletekkel, elképzelésekkel, ne más szavait lovagold, meg idemásolsz dolgokat. Írd le, és fogalmazd a saját értelmed szerint.”
 • 10. laposibenö 2010. április 29. 10:28
  „Most meb aszt halottam mégse volt MSZP adatbázis. Álitólag a Kubaszov urnak valami bizalmasa játszota el az
  MSZPs belsö embert. Valami Kádár nevü ur. Nem elvtárs! Vagy mégis?”
 • 9. Eva- 2010. április 29. 10:28
  „7-hez

  kissé álságos vagy nemdebár?!

  Azt a magatartásformát, amit most kérsz, azt eddig miért nem alkalmaztad?!

  Ha!
  Hogy Gyurcsány partitúráját most Orbán fogja játszani?!
  Őszödi beszéd első fele
  index.hu/belfold/partl7339

  Majd meglátjuk, hogy ki a szigorúbb karmester, aki keményebb kézzel teszi -vezeti ugyanazt a kottát.”
 • 8. laposibenö 2010. április 28. 10:35
  „Tehát páldaul semi kivonulás ellenzék! Aaa multat végkép eltörölni..”
 • 7. matezsu2 2010. április 28. 10:15
  „Magyarországért kiálló jobbik!!!!!! Megvan a válas!!!!!! Eldőlt..... Most már egy dolgotok van: epítő javaslataitokkal, ötleteitekkel, támogatni Magyarország kijutását a gödörből!!!! NEM AZ AKADÉKOSKODÁS, A KÁKÁN CSOMÓKERESÉS!!!!! Ezekkel se több munkahely, se kevesebb adó nem lesz. Az arányokat tekintve, mondjátok el ötleteiteket, javaslataitokat,álljatok partnerként azok mellé az ügyek mellé, ami az ország felemelkedését szolgálja.Ezért szavaztak rátok akik szavaztak. Előre nézzetek, ne hátra!!!! És azokat a döntéseket vagy ellenőrizzétek, akadályozzátok meg, ami nem az ország, hanem egyes befolyásos emberek érdekei. Így működik a konstruktív ellenzék. Tehát a jobbiknak a jövőbe van beleszólása nem a múltba.”
 • 6. Phobos 2010. április 28. 08:55
  „Várhatóan nem válogat majd az eszközökben a Fidesz, ha a Jobbik meggyengítéséről lesz szó a parlamentben - mondta a Hírszerzőnek a Fidesz egyik vezető politikusa. A Jobbik tagjaira APEH-vizsgálatok, média-össztűz és egyéb megpróbáltatások várhatnak, amellett, hogy a politikájuk alól is megpróbálják kihúzni a talajt - írja a lap.”
 • 5. Primax 2010. április 27. 22:10
  „" Jobbik: induljon vizsgálat a választói adatbázisok miatt "
  Ezek bolondok.
  A kétharmaddal szemben felesleges bármi ilyesmivel előhozakodni.
  Pláne, ha a narancsosok is érintettek.
  Ezután minden ilyesmit el kell felejteni.
  Nincs - és nem lesz - kontroll.
  Megszavazta a nép.”
 • 4. Deir_Yassin 2010. április 27. 21:27
  „nasi 12
  Becsületes szavazók ezek is:

  http://www.youtube.com/watch?v=21tgQ6OlJR8&feature=related

  Várom szíves válaszod?”
 • 3. nasi12 2010. április 27. 20:15
  „Azok a becsületes szavazók, akik szível lélekkel támogatnak egy pártot, azok meg is sértődnének, ha kedvenc pártjuk nem jegyezné meg adataikat, hiszen ők nem bűnözők, így nincs mitől félniük.
  Csak a pénzért szavazóknak kellemetlen, ha a pártok megjegyzik, hogy egyik évben az egyik pártnak adják el a szavazataikat (pl. tésztáért) majd a másik évben pár kori sörért már a másik pártot boldogítják.
  A Gyurcsány féle keretlegényeknek pedig jobb lenne, ha elősször a saját házuk táján tennének rendet. (pornó felvételek, alkoholista, és narkós példamutatás, Morvainak is el kellene számolni a Gyurcsánytól felvett összegekkel a tanácsadói munkájáért.)
  -sorry-”
 • 2. laposibenö 2010. április 27. 19:28
  „Boritékolhato eme javaslat átütö sikere. Kubaszov ur valószinüleg már hegyezi a cerkáját!”
 • 1. FREDDY/S 2010. április 27. 18:15
  „A kopogtató cédula gyűjtésénél azért célszerű azon személyek címét megjegyezni, akik egyszer az ember előtt becsapták a saját bejárati ajtójukat, hogy még egyszer ne legyen erre lehetőségük, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felfüggesztette az OVB László Attila Tibor (Jobbik) mentelmi jogát

Felfüggesztette László Attila Tibor (Jobbik) mentelmi jogát keddi ülésén az Országos Választási… Tovább olvasom