Kisalföld logö

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -6°C | 2°C Még több cikk.

Ég veled Berényi Miki - Megszűnhet-e a Barátok közt?

Kormányra kerülése esetén a Jobbik a két országos kereskedelmi csatorna megszüntetését ígéri. A "küldetés" szakemberek szerint szinte lehetetlen.

Az FN összeállításából kiderül, hogy mindezz azt is jelentené, hogy például a TV2 és az RTL szappanoperahősei nem szórakoztatnák a nézők millióit a napi robot után. De mi a baj a csatornákkal, és hogyan lehet a kampányígéretet megvalósítani?
Választási programjában a Jobbik a TV2 és az RTL KLUB koncessziós jogának felfüggesztését ígéri, és „arra érdemesebb, az alapvető emberi és nemzeti értékeket szem előtt tartó csatornáknak" adna lehetőséget a földi sugárzásra.

Minősíthetetlen színvonal

A két országos kereskedelmi csatorna gyenge minőségű műsoraival az elmúlt tíz évben bebizonyította, hogy nem érdemes a szabad országos frekvenciák betöltésére – indokolta a párt szándékát az fn.hu-nak Silhavy Máté, a Jobbik médiapolitikai kabinetjének vezetője.

Az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) által folyamatosan kiszabott büntetések is igazolják, hogy az extraprofit érdekében minősíthetetlen színvonalú műsorokat sugároznak, politikai, közéleti adásaik közel sem kiegyensúlyozottak. Silhavy szerint a kereskedelmi tévék műsorai nemhogy nem tárják fel a magyar valóságot, de azzal még köszönőviszonyban sincsenek. Ennek ellenére országos szinten egyeduralkodónak tekinthetők.

Nincs kivétel

Hasonló módon problémásnak látja a két nagy hírtelevízió, az ATV és a hír TV kiegyensúlyozatlanságát is, melyek esetében ugyanolyan szigorral kívánnak eljárni. Erre a jelenlegi médiatörvény alapján korlátozottabb lehetősége van az ORTT-nek, de mivel sajtóhírek szerint e két csatorna is országossá válhat a digitális átállást követően, így ezek helyzetének rendezése is egyre aktuálisabb kérdés.

Nem működik

Bizonyos esetekben mind a médiatörvény, mind a műsorszolgáltatási szerződések alapján megvan az elvi lehetőség a kereskedelmi tévékkel kötött szerződés felmondására. A gyakorlatban azonban az eljárás bonyolult és nagyon hosszas – magyarázza az fn.hu-nak Szalai Annamária, az ORTT fideszes tagja. Azonnali hatállyal megszüntethető például a szerződés, ha a csatorna nem fizeti a műsorszolgáltatási díjat, megszűnik a bankgaranciája, vagy a cégbíróság megszűntnek nyilvánítja.

Az RTL védekezik, a TV2 nem érti

A két csatorna beszántásának a hírére szinte ugyanabban az időben, a hétfő esti híradókban reagáltak az érintettek. A TV2 Tények című műsorában médiaszociológust kérdeztek, aki szerint a Jobbik kampányígérete antidemokratikus és blőd. Emellet kiemelték, hogy a két adó 1997-ben alakult, és mára ezt a két csatornát nézik a legtöbben - mintegy ötmillióan Magyarországon - és gyakorlatilag minden háztartásban el lehet őket érni.

Az RTL Híradó is azt emelte ki, hogy a két nagy kereskedelmi televíziót 10-ből 9 ember nézi Magyarországon. Mindenki számára elérhetők, sokaknak ez a kizárólagos tájékozódási forrás. A Csillag születik nézettségi rekordot döntött 2009-ben, a két országos adó hírműsoraiból négymillióan tájékozódnak nap mint nap.

Részletek és a teljes cikk >>

Olvasóink írták

153 hozzászólás
 • 153. Luighi 2010. április 09. 20:17
  „Szavazz a JOBBIKra!

  Mindenki, aki valódi, és TELJES ELSZÁMOLTATÁST akar egy új erőtől, mely nem érintett az elmúlt 20 év korrupciójában.
  Aki olyan kormányzó erőt akar, mely a MAGYARSÁG ÉRDEKEIT tekinti elsődlegesnek és nem a nemzetközi tőkéjét.
  Aki megvédi a magyar földet, és vízkincset, terheket csökkent és munkahelyeket teremt, újjáéleszti a vidék mezőgazdaságát és feldolgozóiparát.

  Hajrá JOBBIK! Magyarok, legyünk Európa sikernemzete!”
 • 152. jörg 2010. április 09. 15:16
  „Ég veled Jobbik...

  Útravalóul:

  BETELT A POHÁR

  2010-04-09 13:10
  Betelt a pohár: alapítója hagyja ott a Jobbikot (+videó)

  Kilépett a Jobbikból Rocskár György, a párt szegedi szervezetének korábbi elnöke. Döntését a Jobbik utóbbi időben megváltozott politikai irányvonalával indokolta. Elfogadhatatlannak tartja azt is, hogy olyan emberek kerültek a pártba, akiknek csak megélhetési politizálást jelent a Jobbik.

  http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=316712

  NESZTEK!!!!”
 • 151. Luighi 2010. április 09. 11:10
  „Azt már hallottátok, hogy az összes magyar lovasszobron kicserélik a fejeket Viktoréra!?
  Itt sorakoznak frissen leöntve nálam, mind az 1956 darab!
  Nehogymá a Kósának legyen debrecenben freskója Orbán úrnak meg lovasszobra 1 se!
  És a "Pelé álma" nevűn is dolgozunk már gőzerővel! Az 2m-rel magasabb lesz mint a Sztalin szobor volt, és a Kossuth téren állítjuk fel! A 89cs es foci aranyozott lesz! És őrségváltást is terveznek mellé látványosságként!”
 • 150. Luighi 2010. április 07. 08:11
  „Hülyék lennénk mi Magyarok? Nem hiszem! Még sa sokan hülyítenek is!

  Az online szavazásokból így látszik!
  Ez a www.privatbankar.hu ról való. Persze a Kisalfold szavazásán is mindíg felülreprezentáltak a "fasiszták" ugye?

  Az átlag a következő kérdésekre adott 1-5 ig adott értékelésből adódik(az adatok tegnap estiek!):Egyetért-e Ön azzal, hogy a miniszterelnök jelölt

  a jövő embere?
  gazdasági téren hozzáértőnek tekinthető?
  külföldön is elismert és jó kapcsolatokkal rendelkezik?
  a megfelelő politikusokból és szakemberekből állítaná össze kormányát?
  betemetné az árkokat?

  LMP:
  Schiffer András jelenlegi átlaga: 2,1
  Leadott szavazatok száma: 7923 db
  Őt alig ismerik, de épphogy kettes fölé az eredménye, nem meggyőző. Kevés és az se jó?

  MDF:
  Bokros Lajos jelenlegi átlaga: 2,3
  Leadott szavazatok száma: 19347 db

  A "csodatévő ember" eredménye is kettes! De legalább több a szavazata mint a friss LMP-é!

  MSZP:
  Mesterházy Attila
  jelenlegi átlaga: 2,3
  Leadott szavazatok száma:23992 db

  Na ez itt a bukta senyor Bokros! A friss (kirakat)ember ugyananyit kapott, csak nagyobb sokaságtól!

  FIDESZ:
  Orbán Viktor jelenlegi átlaga: 2,9
  Leadott szavazatok száma: 36181 db

  Ez az igazán durva, még ha a szavazás nem is reprezentatív.
  Bár az hogy mennyire az vagy se, pár nap és kiderül!
  Én mondjuk komoly tétet tennék a közvéleménykutatók orbitális melléfogására!!
  A futballcsillagnak csak a 3-as alá jött össze, és a hívei is csak a bukott Mszp-t képviselő "friss hús"
  másfélszerese. A többiek olvasni nem tudnak, vagy a számítógéphz nem értenek? Vagy nem léteznek? Vagy ?

  JOBBIK:
  Vona Gábor jelenlegi átlaga: 4,2
  Leadott szavazatok száma: 93393 db

  Ez a legnagyobb bukta! No nem neki, hanem a választási finisben előretört Fideszes első emberre vonatkozóan!

  A Jobbikos szavazók számítógéppel a bölcsőben születnek? A "Szpigot ezredesre "leadott szavazatok 2,6 szorosát hoztuk össze!
  És az eredmény! Na az a legdurvább! Az egyetlen 4-es (JÓ!) eredmény! És még az is fölé!

  Akkor hogy lesz meg a 2/3-ad? Vagy MEGLESZ AZ, CSAK NEM OTT?”
 • 149. adalfold 2010. április 06. 16:24
  „A FIDESZ MEG ÖSSZE FOG FOGNI SZAVAZÓI MEGVERETŐIVEL, A ,,RETTEGETT" MSZP-VEL. PONT.
  http://www.youtube.com/watch?v=sIxKes__vzs
  ez a BIZONYÍTÉK.”
 • 148. adalfold 2010. március 31. 10:53
  „Morvairól van egy könyvem."Magunkfajták" címmel riportkönyv. bayer zsoca" írta az ajánlást:
  "nem hagyhatjuk magára azt, aki ki mer állni helyettünk" (20079
  bayer megfogalmazta a fidesz pártmentalitását. amíg ki mer állna valaki végre az igazság mellett, ,,helyettük", addig rendben minden.

  orbán mondhat szépeket székely testvéreinknek Tusnádfürdőn, hogy ,,autonómia feltételével szavazzuk meg csak Románia uniós csatlakozását", nem muszáj betartania szavát. Utólag korrigálja a kiépített médiabirodalma.
  Amikor azonban egy fidesz rendezvény folytatásaként fideszes ünneplők is támadást szenvednek, néhányuknak leesik a tantusz, látva orbán acélaudis menekülését. "ők ezt tudták, s csak nem szóltak nekünk?"
  ekkor tűnnek fel ebből az 50 évvel ezelőttihez hasonló tömegből olyan hangok, melyek csalódnak orbánban, vagy a következő napok szokásos fideszes semmittevése után döbbennek rá az elnyomásra.
  így született Morvai a nemzeti oldalon. egy szaktekintély,aki több kormány (orbán és meggyesi) meghívására dolgozott, nemzetivé vált.
  ezen mit nem lehet érteni?
  Bayer és a fidesz "elhibázta". semmit nem tettek, nem mertek szólni. GYENGÉK. így született a Jobbik, mely kimondja az igazat, mer szólni, mer gondolkodni, mer konzultálni, az emberek közé menni - a jobbik tehát nem olyan mint a fidesz.”
 • 147. jörg 2010. március 31. 09:41
  „EGY JÓ KIS LISTA A JOBBIK SZENT-ÖZSÉB FORMÁCIÓRÓL 51 pontban

  A JOBBIKOS LISTA

  ,,A politikát szolgálatnak fogjuk fel..."

  ,,A Jobbik egy keresztény erk.ö.l.csi alapokon álló nemzeti párt. Nem várjuk el tagjainktól, hogy vallásgyakorló, hívő emberek legyenek, de azt igen, hogy azonosuljanak a krisztusi tanítás értékrendjével. Ez nem melldöngetést és álszent képmutatást jelent, hanem azt, hogy a politikát szolgálatnak fogjuk fel, amelynek célja, hogy az igazságot, a szolidaritást és a rendet megjelenítse a társadalmi működésben" - olvasható a Jobbik választási kiskátéjában.

  ,,A népesedés- és családpolitika hiánya, valamint az általános értékválság, az individualizmus erőszakos terjesztése, a család intézménye ellen elkövetett sorozatos támadások együttes hatására a gyermekvállalás időben kitolódott, mértéke a nemzet fennmaradását már rövid távon ve.s.z.él.yeztető szintre zuhant."

  ÉS MOST NÉZZÜK A VALÓSÁGOT:

  1.
  Gombos Tibor felesége Lakos kilenc évet ült börtönben.

  2.
  Faragó Tamás Gyöngyös képviselőjel.ö.l.tje több kaszinót is működtet, pénznyerő automaták kihelyezésével és üzemeltetésével foglalkozik, és alvilági személyekkel is tartja a kapcsolatot. Rajta keresztül szerez a Jobbik szavazatot a cigányoktól - holott a Jobbik a cigányok ellen indított hadjáratot.

  3.
  Sneider Tamás a Jobbik Heves megyei elnöke, Jobbik alelnök támogatja a bűnözőket, maffiózókat a pártban és nem engedi szóhoz jutni azokat, akik ezt kifogásolják.

  4.
  Dr. Czuczi János a Kádár-rendszer ügyésze volt.

  5.
  A Jobbik bankárjai - Lenhardt Balázst a Jobbik gazdasági kabinetjének vezetője, aki 2006 óta az OTP-nél hitelek kihelyezésével foglalkozik, előtte hosszú évekig tanácsosként dolgozott az mszp Gazdasági Minisztériumban

  6.
  A külföldről hazatelepült Várkonyi Zsolt (Vona új kampányfőnöke) a január 10-i domoszlói gyűlésen kijelentette: ,,nem számít, honnan jön a támogatás, jöhet akár az MSZP-től is, mert a pénznek nincs szaga". Megy is a támogatás az MSZP-s vezetésű LEADER-egyesülettől Varga Géza alapítványán keresztül.

  7.
  A Jobbik hatvani képviselőjel.ö.l.tje, Dr. Freili Géza (Dr. Nyujtó Zsolt üzlettársa) a Hospinvesttől visszaszerzett, majd újból privatizált hatvani kórház jelenlegi ttulajdonosa.

  8.
  Losonczy Pál ingatlanpanamás, akit 70 ezer euróval vásárolták meg a külföldiek hogy közreműködjön az Andrássy út 47. palota eladásában.
  Montlika Zoltán az MSZP tagja.

  9.
  S. Szilárdot, a keszthelyi Jobbik szervezetének elnökét ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel összefüggésben elkövetett bűncselekményekkel gyanúsítja a rendőrség.

  10.
  Hegedűs Tamás a Jobbik elnöki stáb tagja a Hit Gyülekezetének is tagja, az SZDSZ pécsi ügyvivőjeként szolgált.

  11.
  Lévai György, a Jobbik szigetszentmiklósi jel.ö.l.tje a Csepel Autógyár KISZ-titkára volt.

  12.
  F.ö.l.desi- Szabó László rendőrłiszt volt.

  13.
  R. Krisztián a Jobbik bicskei elnöke terrorisła. lövedékekeł szerzett a Magyarok Nyilainak.

  14.
  Kristó Gabriella a hódmezővásárhelyi jel.ö.l.t az elmúlt években egy sokmilliárdos forgalmú spanyol családi vállalkozás chilei, namíbiai, dél-afrikai, vietnami és portugál befektetéseit kezelte.

  15.
  Morvai a karrierje érdekében nyilvánosan megtagadta gyerekei apját, és közben nem titkolt szereŁmi viszonyt folytat G-audival - így adva ,,erk.ö.l.csi" példát a jobbikosoknak. A férjmegtagadás azonban Morvait nem gátolja abban, hogy a zsidó Balón keresztül a komcsik irányítsa a Jobbikot.

  16.
  Morvai szadeszos-melegekhez való vonzódása, védelme.

  17.
  Morvai köztársasági elnök akar lenni.

  18.
  Budaházy György már biztosan börtönben marad, ugyanis nem jött össze a 750 érvényes ajánlószelvénye. Független jel.ö.l.tként indult volna annak érdekében, hogy mentelmi jogot kapjon. Budaházynak a Jobbik, és személyesen Morvai is gyűjtött kopogtatócédulát.
  Mindenesetre érdekes, hogy miközben a Jobbik a mentelmi jog eltörlésének ígéretével támadja a szavazópolgárokat, éppen a mentelmi jog adta kiskaput igyekszik kihasználni!

  19.
  Budaházyt cserbenhagyta a Jobbik, helyette Novák Elődödnek szedték a kopogtató cédulákat

  20.
  Párhuzamot vonhatunk a Jobbik és a történelmi kommunista, illetve náci alakulatok között abban is, hogy hozzájuk hasonlóan a Jobbik is pártmilíciát hozott létre.

  21.
  A Jobbiknak nem érdeke, hogy hatékony és erős legyen az új kormány. A Jobbik jelenlegi társadalmi támogatottságát a rossz kormányzás hozta létre. Ha meg akarja őrizni ezt a támogatói bázist, akkor szembe kell mennie azzal, hogy hatékony és erős kormányzás legyen.

  22.
  S.z.e.x.botrányba keveredett Vona Gábor ,,Nem bírok magammal, teljesen felizgattál! Mikor is menjek Pestre? Hétköznap, hétvége, délelőtt, délután, este?"

  23.
  Bayer Zsolt levele Vona Gábornak"Eltelt egy év, kaptatok félmillió szavazatot. A kormány meg a helyén! Hát hol marad a forradalom?" miért léptél be 2002-ben Orbán Viktorhoz? Elárultad őt!

  24.
  Novák előd és a k.u.r.u.c.info kapcsolata egyértelműen fény derült.

  25.
  Ocsmányság a Barikád címoldalán: válaszúton a Jobbik - Máris fel van adva a lecke Vona Gábornak: vagy eltávolítja a pártról, és lemondatja a képviselőségről és a Barikád főszerkesztői posztjáról Pörzse Sándort, vagy pedig eltűri, hogy az egész pártot, mint a legszennyesebb ideológia terjesztőjét megbélyegezzék.A Jobbik által jegyzett Barikád című hetilap címoldalán a pogány magyarok által legurított Gellért püspök szobra áll, kezében hagyományos .z.s.i.d.ó. jelképpel, a hétágú gyertyatartóval, a menórával.

  26.
  Nagy Ervin alapító tag elvi és erk.ö.l.csi okok miatt távozott a pártból.

  27.
  Vona Gáborék becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat - és a választókat is becsapják. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik.

  28.
  Vona jobbikos 2/3-ot vizionál. Azt híreszteli, hogy a Fidesz ve.s.z.él.yezteti a Jobbik kétharmados győzelmét. Lassan párhuzamot vonhatunk Vona és Gyurcsány pszichopata megnyílvánulásai között.

  29.
  Az európai parlamenti választáson elért siker után megjelentek a kétes vállalkozók is a pártban. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti erő körül.

  30.
  Vonáék oroszbarátsága egyértelmű, hogy kívülről befolyásolják a párt irányvonalát.

  31.
  Király András szóvivő hazug önéletrajza,miközben .d.r.o.g.ozik és b.u.z.i.felvonulásra jár.

  32.
  Hazudozik, fenyegetőzik és megtéveszt a Jobbik.

  33.
  Gyurcsány titokban a Jobbiknak kampányol, a Jobbik meg Gyurcsányéknak.

  34.
  Z.s.i.d.ó.k a jobbikban és a Jobbik z.s.i.d.ó.z.i.k a leghangosabban

  35.
  Jobbik pártba özönlenek a régi elvtársi elemek, volt MSZMP-sek, munkásőrök, volt rendőrłisztek, katonatisztek, kétes értékű vállalkozók, maffiózók.

  Nem kétséges tehát, hogy a Jobbik mögött a baloldal áll!

  36.
  Szabolcsban 2000Ft-ért vásárolt a jobbik kopogtatócédulát a C I G Á N Y S O R O N!!!!!!!
  Komcsitempós jobbik

  37.
  Korábban úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellett volt élményvideó is, görögből, rögtön három is! Az egyiken egy dolgozó férfinak szól be (dolgozzál Te hélóta ......), a másokon egy idős görögöt tanít közép európai jó modorra, a harmadikon pedig a görög bort fikázza le.De újabb jobbikos politikusról bukkantak fel vállalhatatlan fotók.

  Kassab Adonis Habib István a Jobbik ferencvárosi képviselő-jel.ö.l.tje látható. Mellette a párt helyi elnöke és budapesti alelnöke. Kassab, a jobbikos jel.ö.l.t szír származású, ami akár a párt nyitottságát is mutathatná. De úgy látszik, a ,,Habib" név már nem egyeztethető össze a szittya, kettős-keresztes párt ideológiájával, mert a hivatalos honlapon csak szerényen annyi szerepel: Kassab Adonis István. A honlapról azt is megtudhatjuk, hogy a derék szír fiatalember fontosnak tartja multinacionális (szabad fordításban: több nemzetiségű) érdekekkel szemben a magyar emberek képviseletét. A portréról láthatóan, ezt meggyőzően tudja tenni.

  Az üvegek takarásából a haverjához hasonlóan ő is egy nemzetközi, középső ujjas jelet mutat. Ráadásul mindezt Lengyel Zoltán stílusában: egy kereszt alatt. Azonban Király Andrással ellentétben, akiről egy "korábbi barátja" t.ö.l.tött fel képeket, Kassab maga rakta ezeket büszkén iwiw profiljára.

  A kereszt alatt elkövetett trágár bemutatással vajon Habib nem sértette-e meg a szintén mélyen hívő (keresztény) jobbikosok vallásos meggyőződését?

  Bűne, ha van is, valószínűleg bocsánatos. A derék magyar érzelmű fiatalember decemberben ugyanis keresztet állított fel, hiteles keresztény emberek társaságában, a Himnusz és a Székely Himnusz közötti műsor alatt. Itt is volt némi szolid alkohol, forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére, ami még össze is egyeztethető a keresztény szokásrenddel. De azért szólunk, mert láthatóan Kassab hazai elvbarátai sem tudják: a Székely himnusz (zenére: népies műdal) szövege bőven tartalmaz pogány mitológiát.

  38.
  2010.03.23 N.Á.C.I KARLENDÍTÉSTŐL A Z.S.I.D.Ó.Z.Á.S.I.G: FELJELENTETTÉK A JOBBIK SZENTENDREI ELNÖKÉT
  Közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést a Jobbik szentendrei elnöke, Filó András ellen a Szentendrei Városi Ügyészségen egy magánszemély. A Jobbik Városház téri választási irodájának kirakatában z.s.i.d.ó közösséget sértő karikatúrák láthatók, s.z.é.l.s.őséges, z.s.i.d.ó.z.ó szövegek olvashatók. A képeken n.á.c.i karlendítést bemutató fiatalok társaságában látható Dr. Filó András a Jobbik szentendrei jel.ö.l.tje. Filó a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.

  39.
  Morvai mentelmi jogával akarta megúszni a bírságot?
  Majdnem kerékbilincset kapott Morvai Krisztina a pesti belvárosban, de épp autójához ért, amikor a közterületesek akcióba léptek. A Jobbik államfőjel.ö.l.tje mentelmi jogára hivatkozva próbálta elkerülni a hétezres helyszíni bírság kifizetését.

  A József nádor téren tiltott helyen és behajtási engedély nélkül parkolt szerda délután a Jobbik államfőjel.ö.l.tje. Morvai Krisztina az egyik kisbolt előtt hagyta Peugeot 1007-ét. A közterületesek éppen kerékbilincset raktak a kocsira, amikor Morvai visszatért.

  A politikusnő ekkor kisebb csődületet okozott a téren, mert hangos szóváltásba keveredett a parkoló őrökkel. Az eset egyik tanúja szerint a jobbikos politikus nem akarta kifizetni a kerékbilincselésért kiszabható helyszíni bírságot.

  A tanú szerint Morvai először azt mondta, hogy siet, majd pedig mentelmi jogára hivatkozva akart kibújni a büntetés alól.

  A közteresek hétezer forintot akartak fizettetni az EU-s képviselőnővel, aki végül csak akkor volt hajlandó leróni a bírságot, amikor látható volt, hogy érvei nem hatották meg az őröket, és a szabálysértési eljárást helyeztek kilátásba.

  40.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  41.
  PORNÓZOTT A GÁRDISTA
  Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a köztudottan melegellenes Magyar Gárda egyik tagja.

  Müller Nikolett neve a magyar .s.z.él.sőjobboldali szervezetek körében ismerősen cseng: a fiatal lány már részt vett több rendezvényükön is, egy ilyen alkalommal pedig jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 30 ezer forint pénzbírsággal sújtotta a Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Bíróság.Az indoklás szerint Müller 2009. július 4-én az Erzsébet téren egy be nem jelentett demonstráció résztvevőjeként a rendőri intézkedésnek ellenszegült, és a hatóság által meghatározott területet nem hagyta el. Az ellenszegülést a rendőri felszólítások ellenére is tovább folytatta, és az intézkedő rendőr irányába rúgott.

  42.
  Morvai Krisztina álmát élheti:

  Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjel.ö.l.tje 2000-ben egy konferencián arról be.s.z.él.t, hogy lánya óvodája egy álom, ott ugyanis ,,szeretik a másságot".
  2000-ben Morvai a Közép-Európai Egyetem színeiben adott elő a Közgáz Társadalomelméleti Kollégiumában, a baloldali-antiglobalista gondolkodás hazai fellegvában, az előadást a TEK egyik kiadványa örökítette meg. Morvai az előadáson többek közt a következőket mondta:

  ,,És ami még ebben az oviban fantasztikus volt: a lányom Grace nevű barátnője egyszer csak f.ö.l.ugrott az asztalra, és büszkén kijelentette a csoportnak: ,,nekem két mamám van!". Kérdőn néztem az óvónénire, aki azt mondta: ,,mi szeretjük a másságot". Grace mamái történetesen leszbikusok voltak, tehát őt valóban két anya nevelte. Erre viszont az én lányom nem tudott mit lépni, és olyan féltékeny lett, hogy ő is felugrott az asztalra, ahol azt mondta: ,,nekem pedig három anyukám van, kettőt otthagytam Budapesten, azért találkoztok csak eggyel. ,,Ez az óvoda, az álmom."

  43.
  NÉHÁNY MILLIÓÉRT GYÁMSÁG ALÁ HELYEZTETTE VOLNA SZÜLEIT A JOBBIKOS POLITIKUS ?

  Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik.

  2007. szeptember 4-én Sneider Tamás - aki jelenleg a Jobbik Magyarországért Mozgalom egri jel.ö.l.tje és a párt országos listájának a kilencedik, biztos bejutó helyét foglalja el - keresetet nyújtott be a Füzesabonyi Városi Bírósághoz. Sneider beadványában arra kérte a bíróságot, hogy szüleit (Sneider Lászlót és Sneider Lászlónét) helyezze cselekvőképességet korlátozó gondnokság alá.

  Az alperes szerint viszont egészen másról volt szó: nem volt meg az elszámolás és a 8,5 millió forintos bevételt a most a Jobbik színeiben politizáló fiúk "lenyúlja"

  ,,A fiam hamar elk.ö.l.tötte ezt a pénzt, és ezt követően arra kért minket, hogy az Egerben lévő, 12 hektáros birtokot is adjuk el" - emlékezett az egyik alperes. ,,Ezt nem tettük meg, majd zaklatott minket és azt mondta, ha nem, akkor meg.d.ö.g.l.ö.t.ö.k, ami úgy értelmezhető, hogy nem lesz pénz a szőlő megművelésére, így nem tudjuk eltartani magunkat" - idézte f.ö.l. a történteket az egyik családtag.

  Sneider édes.a.n.y.j.a. a vizsgálat során kijelentette, hogy fia ,,mindig kuncsorgott a pénzért, nem dolgozott. Testvérével is rossz a kapcsolata, de nekünk a másik fiunkkal jó a viszonyunk" - tette hozzá Sneider.

  44.
  A JOBBIK VOLT MSZMP-SEKBŐL CSINÁLNA MINISZTERT, KÉPVISELŐT

  MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjel.ö.l.tje.Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

  A párt pénteken mutatta be például pénzügyminiszter-jel.ö.l.tjét, Nyikos Lászlót.Az Állami Számvevőszék egykori alelnöke maga is elismerte : az MSZMP tagja volt.

  Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

  45.
  A JOBBIK VEZETŐK CÉGEI KÖRÜL SOK A KÉRDŐJEL

  Miközben kiemelten foglalkozik a Jobbik programja a gazdasági visszaélések és az adókerülés elleni harccal, a párt vezetői több olyan cégben is érdekeltek, amelyek kisebb-nagyobb mértékben megsértik az adó- és számviteli szabályokat.

  Adóhátralék miatt folyik eljárás Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cége ellen, de Novák szerint ez magánügy, amiről nem szívesen be.s.z.él.. Novák cégénél egyéb furcsaságokat is találtak az APEH ellenőrei, például olyan címre volt bejegyezve, ahol a lakók nem is hallottak a cégről.

  Bár az .o.r.i.g.o. által megtekintett cégbírósági adatok szerint a Jobbik vezetőinek érdekeltségébe tartozó cégek többsége eleget tesz számviteli és adójogi kötelezettségeinek, a minisztérium és a cégbíróság adatbázisai szerint 2007-ben és 2008-ban sem a Novák Előd alelnök által vezetett Hun MédiaKft, sem a Schön Péter által irányított Magyarok Lapja Kft. nem teljesítette maradéktalanul kötelezettségeit, és az adatbázisok szerint 2006 óta nincs érvényes beszámolója a Zsiga-Kárpát Dániel rész.t.u.l.a.j.d.o.n.ában álló Kárpátia Műhely Bt.-nek sem.

  46.
  Morvait a jobbra át előtt balról fizették. A jobbik politikusa majdnem medgyessy minisztere lett.

  Újabb botrány a Jobbik háza táján: kiderült, a párt államfőjelöltje, Morvai Krisztina 2003-ban, a Medgyessy-kormány idején csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál. A balliberális kabinet korábbi tárca nélküli minisztere, Lévai Katalin az Esélyegyenlőségi Kormányhivatal szakértőinek 2003-as díjazásáról számolt be egy országgyűlési dokumentumban, amely szerint Morvai Krisztina ,,szakértett" az MSZP-SZDSZ-kormánynak. Lévai tegnap közölte, Morvaival a Horn-kormány idején is dolgoztak együtt. Emlékezetes, a baloldalon Morvai Krisztina neve is felvetődött mint miniszterjelölt, miután Lévai Katalint 2004-ben EP-képviselővé választották.

  47.
  Morvainak is húsz év jár? Bővebben a mai Magyar Hírlapban

  Felkérésre vállalt közreműködést a balliberális Lévai Katalin kormányhivatalánál a Jobbik államfőjelöltje

  20 évet a 20 évért! - hirdeti Vona Gábor és pártja szlogenje, az úgynevezett politikusbűnözőknek üzenve. A magát új erőként hirdető párt szerint mindegyik parlamenti pártot felelősség terheli az elmúlt két évtizedben történtekért, így Vonáék ígérete szerint a Jobbik kormányra kerülését követően nem maradhat el a teljes körű felelősségre vonás. Ebbe beleeshet a Jobbik államfőjelöltje is, aki 2003-ban, a baloldali érában csaknem egymillió forintért vállalt közreműködést egy kormányhivatalnál.

  48.
  A Jobbik úgy hírdeti magát, mint tiszta, erk.ö.l.csös és keresztény párt! Éppen úgy hazudik, mint a libsi-bolsipárt! Kiderül a listából, hogy csak éppen annyira tiszták, becsületesek és keresztények, mint a libsi-bolsi párt!

  49.
  Keresztény ember nem szavaz a Jobbikra
  Osztie Zoltán, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnöke az újpogányság veszélyeire figyelmeztet.

  Osztie Zoltán szerint a Vona Gábor által vezetett erő nem európai, nem szalonképes a keresztény kultúrkörben, ezért keresztény embernek nem elfogadható. A Jobbik képviselőit sokszor egyértelműen a gyűlölet motiválja.

  50.
  Vona Gáborról kiderült, hogy cége 2006-ban igen jó viszonyt ápolt, sőt együttműködést is kötött a csepeli szocialista pártszervezet második embere által igazgatott önkormányzati vállalattal.

  51.
  EZEK UTÁN NEVETSÉGES PÖRZSE SÁNDOR MOTTÓJA A JOBBIK HONLAPJÁN: "Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet becsületesen is politizálni!"

  EZEK A TÉNYEK. A LISTA MÉG BŐVÜLNI FOG!”
 • 146. HR_XAR 2010. március 30. 07:41
  „messze értékesebb a jobbik programja mi? :)) az ő programjuk olyan, mint cigánynak a "Pár gondolat a munkáról" című könyv: sci-fi regény”
 • 145. adalfold 2010. március 29. 19:27
  „A CIVIL MOZGALOMRÓL...
  BELSŐ INFORMÁCIÓM, HOGY LEGTÖBBJÜK JELÖLTJEIKNEK EGYKORI MSZP KISTAGOK VAGY AKTIVISTÁK.
  INNENTŐL KEZDVE PUFF.

  A FIDESZRŐL:
  http://www.indavideo.hu/video/Dobranszky_Sandor_Hajdusamsoni_Fideszes_politikus/

  A JOBBIKRÓL:
  http://www.youtube.com/watch?v=fGWNB8TpaHk&feature=player_embedded#
  www.mitigernek.hu

  a programja messze értékesebb a fideszénél...”
 • 144. jörg 2010. március 28. 20:54
  „háté

  igen, lehet szín-magyar pornófilmet nézni kedves párttársaid közreműködésével, bár ezt a nejednek és a gyerekeidnek nem ajánlom....

  Egy Jobbikos honleány pornózása ....

  http://www.magyarhirlap.hu/online/pornozott_a_gardista.html”
 • 143. Mankapunka 2010. március 28. 18:36
  „Laposinak tányéros TV-je van,azon nem jönnek be egyáltalán magyaradók.”
 • 142. Árpád-házi 2010. március 28. 18:23
  „Az MSZPnek nincs semmiféle TVje mert a sajtóba nem fojik bele! Írja ezt benő!

  Nos benő,te vajmi keveset tudsz azokról akiket istenítesz!”
 • 141. adalfold 2010. március 28. 10:13
  „pintérsándort folytatva...pintérsándor, orbán kegyeltje, az ország leendő belügyminisztere
  (belügy+igazság+honvédelem egy tárca lesz, mert orbán sem híve a demokrácia alapját jelentő montesquieu-i hármas-osztásnak.....- amit gyurcsány ,,feltalált", az orbán folytatja)
  annak idején üzlettársa volt gergényi péternek, aki felelős a 2006-os rendőri túlkapásokért, ezért őt le is váltották.
  tehát a fidesz egy országgyűlési képviselőjének megvakításában, egyáltalán az okt.23-i astorián ünneplő fideszesek (és nem fideszesek) elleni lovasrohamban baráti szinten fidesz kezek is benne vannak.
  nem lennék meglepődve, ha kiderülne, ősződöt is a fidesz szivárogtatta ki, és számos túlkapásban benne vannak oligarchái (pintér- széles-simicska stb), hogy így készítsék elő a terepet, egy megválasztott
  EGYPÁRTRENDSZERNEK 2010-től. de ez már csak elmélet.
  mindenesetre a média két részből áll: fidesz és mszp.hga valóságot akarsz, netezz. sokat.
  (és akkor még az is kiderül tán, miért fasisztázzák a jobbikot:D)
  NE ENGEDD A GYURCSÁNY-KORSZAKOT FOLYTATÓDNI,NE ENGEDD A FIDESZT A KÉTHARMADHOZ!”
 • 140. HR_XAR 2010. március 27. 22:38
  „igazi magyar adók? :DDD Miért van olyan, amin az ember nemcsak unatkozni fog? Inkább adják vissza a pro7-et, rtl2-t, és egyéb osztrák csatornákat.”
 • 139. oszvald.ferenc 2010. március 27. 21:41
  „Kedves 129. Phobos

  "Az elemzők jelentős része hajlamos annyival elintézni a radikális párt sikerét, hogy táborukat az elmúlt húsz év vesztesei alkotják. A privatbankar.hu javarészt gazdasági szakember, vagy menedzser olvasói azonban nehezen gyömöszölhetőek bele ebbe a kategóriába."

  Anyi töretént, hogy kedves barátod, Göbl Gyuri e-mailen szétküldte ezt a szavazási lehetőséget - és mint minden eetben, a jobbikos fanok megszállták a honlapot. Inkább nézd meg a mitigernek.hu portált, ahol független szakemberek mondanak véleményt a programokról. Ott sem szerepeltek roszul: a jobbik a második lett az MDF mögött.
  Üdv:
  Oszvald Feri”
 • 138. háté 2010. március 27. 19:50
  „Több mint tíz éve, nem nézem ezeket a zsidó-agybutító, hülyítő tévéket.
  A nejem, egy darabig nézte de pár éve igen ritkán kapcsol oda, de rövid idő elteltével velem veszekszik, már megint hülyít ez a mocsok tv.---hát minek kapcsolsz oda.
  Gyermekeim, egy-két müsort megnéznek, de nem sokáig bírják, ők is kiakadnak a hazug,--aljas-módon-hazudó hírektől.

  Az egész család/ familia/ egyöntetű álláspontja szerint csak, helyeselni tudjuk a Jobbik szándékát.
  Bízunk abban, hogy igazi magyar adók lépnek a helyükbe.--azért az elengedett milliárdokat, be kell vasalni tőlük.

  Ha tiszta, nézhető műsorszórást, adókat szeretnél,--szavazz a Jobbikra!”
 • 137. tosa2 2010. március 27. 16:19
  „szeretnék már valakitől olvasni egy napi húsz órás műsortervet, mert ez sem jó, az sem jó,
  akkor mi a fene lenne jó? Úgy kérném összeállítani, hogy aki reggel akar tv-t nézni, annak
  is tessen a műsor, de aki 22 óra után ér haza és még nem álmos, annak is megfelelő legyen.!!”
 • 136. laposibenö 2010. március 27. 13:26
  „Szocialista adó? Az MSZPnek nincs semmiféle TVje mert a sajtóba nem fojik bele! Viszont a HirTV Meg az EKÓTV az nem a Fideszé talán tokkal vonóval? Mi ez a telhetetlenség? Miden kellene már ez a csak a Fidesz? Mindenki azt válaszhassa amit akar!”
 • 135. lótusz 2010. március 27. 08:59
  „nem kellene hülyíteni a népet az rtl-nek szándékos agymosással. tudni illik hogy az rtl szdsz és szocialista adó. irányított csatornák a média által politikai háttérrel.és borzalmas erkölcstelen műsorok, celebek folynak a csapból, és milliókat kaszálnak. győzike, mónika stb, senki ne monja hogy ez normális műsor. nos vona ezeket akarja beszüntetni. és hatalmas tapsot kapott.amúgy már csak a vak nem látja hogy a jobbik van útba az összes pártnak. rtl minden erejét beveti ellene. budaházyról fecsegnek folyton csak elfelejtik hozzátenni hogy politikai fogolyként azért csukták be mert korrupciós ügyeket leplezett le, pl sukorói botrány stb.egyszer el fogja mesélni mert eljön az igazság.”
 • 134. HR_XAR 2010. március 27. 08:17
  „joebar, azoknak a régi sorozatoknak van egy külön, saját csatornájuk a filmmúzeum. Úgy tudom, hogy az pont a régi filmek, főleg a régi magyar filmek folyamatos sugárzására szakosodott. És bármennyire is nem tetszik, azért ész nélkül nem lehet vetítgetni mindent mindenen. Minden csatornának megvan a maga szerepe és feladata.

  Phobos... Vona Gábor gazdasági programja a legmegfelelőbb? Inkább hasonlít egy elborult elme ragyogásához, mint normális programhoz. Nagy szavakat skandálni a legkönnyebb, de egy valóban szakember is tudja, hogy egy csettintésre, ahogy ők gondolják semmit nem lehet megváltoztatni. A "majd én megmutatom" stílussal csak ártani lehet az országnak, ámbár csinálják. A privatbankar.hu oldal gazdasági szakembereit pedig inkább nem firtatnám ...”
153 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MSZP: a Fidesz átverte a választókat

˝A kampány utolsó szakaszában a Fidesz–KDNP szép csendben kivonul az összes eddigi ígérete mögül. Kormányzási vágyaival arányosan növekszik hallgatása is.˝ Tovább olvasom