Kisalföld logö

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -3°C | 4°C Még több cikk.

A győri Fidelitas csatlakozott a sportszerű kampányhoz

A győri Fidelitas aktívan részt vesz az országgyűlési választási kampányban.

A sajtótájékoztatón Radnóti Ákos értékelte a győri csoport 2009-es teljesítményét. Mint elmondta, a győri az egyik legaktívabb Fidelitas-csoport az országban, ezt bizonyítja számtalan rendezvénye, kezdeményezése.

A 2009-es évben is sikerrel zajlott az Egyenes beszéd programsorozat, melynek keretében olyan neves személyiségeket láttunk vendégül, mint Navracsics Tibor, Rogán Antal, Buzánszky Jenő, Török Gábor.

Emellett a győri Fidelitas számtalan pozitív kezdeményezéssel élt, melyek nagy részét siker koronázta: a játszótereken való dohányzás tilalma, kamionok előzésének tilalma az autópályán, mozgássérültek parkolásának segítése interaktív kampánnyal, ill. a Győr-Budapest buszjáratok megszüntetése elleni tiltakozás."Továbbá a Bajnai-csomag felállításával a győri fiatalok nevében tiltakoztunk az értelmetlen megszorítások ellen" - hangzott el.

Radnóti Ákos elmondta, a csoport eredményes munkája elismeréseként a Fidesz elnökével, Orbán Viktorral is találkozott, illetve a megígért meglepetés-program keretében Fábry Sándorral.

Fekete Dávid alelnök beszámolt arról, hogy a Fidelitas országos rendezvényein is szép számban részt vettek tagjaik, így a miskolci tisztújító kongresszuson ill. az esztergomi sporthétvégén is. Az országos tagság is elismerte a Győri Fidelitas munkáját, hiszen Radnóti Ákos győri alelnököt az Országos Választmány alelnökévé választották.

Ezt követően a csoport jövőbeli terveit vázolta fel. Eszerint folytatódnik az „Egyenes beszéd" rendezvénysorozat neves vendégek részvételével, és a továbbiakban is a fiatalok érdekeit szem előtt tartó civil kezdeményezésekkel áll elő a jobboldali fiatalokat tömörítő szervezet.

A győri Fidelitas aktívan részt kíván venni az országgyűlési választási kampányban, hiszen a fiatalok már számtalanszor bizonyították, hogy eredményesen tudják elvégezni a kampány során rájuk bízott feladatokat, pl. ajánlószelvény-gyűjtést, plakátolást és a választópolgárokkal való kapcsolattartást. Az elmúlt időszak aktivitásának köszönhetően a győri Fidelitas sok aktív taggal bővült, akik a fidelitasos kampánycsapatot fogják alkotni. Emellett a győri csoport csatlakozik a Fidesz önkéntes-toborzó felhívásához: várnak minden tenni vágyó fiatalt, aki tevőlegesen is hozzá szeretne járulni a kormányváltáshoz. Jelentkezni a Győri Fidelitas honlapján közvetlenül ill. a Fidesz győri irodájában lehet.

Szó volt arról is, hogy a Fidelitas "Új nemzedéki program" ifjúságpolitikai stratégia készülőben van, melyet nemsokára be fognak mutatni.

Radnóti Ákos végül elmondta, kedden csatlakozott a Fidelitas Borkai Zsolt polgármester „Sportszerű kampány" felhívásához, az etikai kódex és a Győr címeres mez aláírásával.

Olvasóink írták

 • 1. t-a-ibi 2010. január 20. 17:51
  „Na, ha ezek is csatlakoztak, biztos az erkölcsi segítség, a hülyítéshez.
  A győri Fidelitas aktívan részt kíván venni az országgyűlési választási kampányban. -hú ezt jól kitalálták!
  Meg is beszélték O.V.-val.

  Most mondom egy ismerősömnek telefonba mit olvastam, hát röhögő görcsöt kapott. -vissza kérdezett ez komolyan megjelent?
  Na ennyi.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kránitz László: a Fidesz kibabrált a nyugdíjasokkal

Az MSZP szerint nyugdíjkatasztrófát jelentene a Fidesz által preferált svéd modell bevezetése. Tovább olvasom