Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

A Fidesz és a KDNP együtt kampányol

A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt győri közgyűlési frakciója egységesen támogatja a két párt közös győri országgyűlési képviselőjelöltjeit
A Fidesz és a Kereszténydemokrata Néppárt győri közgyűlési frakciója egységesen támogatja a két párt közös győri országgyűlési képviselőjelöltjeit, Szakács Imrét és Borkai Zsoltot – hangzott el csütörtökön sajtótájékoztatón. Somogyi Tivadar, a Fidesz frakcióvezetője elmondta: a tisztesség eszközeivel fognak kampányolni. „Olyan történelmi lehetőség előtt áll az ország, mint 1990 óta egyszer sem. Bízunk abban, hogy a két jobbközép erő, a Fidesz és a KDNP egyedül alakíthat kormányt a tavaszi választások után, majd ősszel a megyei és a győri önkormányzatban is megszerzi a többséget" – hangsúlyozta a politikus.

Sík Sándor, a KDNP frakcióvezetője arról beszélt, hogy a két párt együttműködik a kampány során, és a jelölteket is közösen állítja.

Szakács Imre úgy fogalmazott: Győr három év alatt annyit fejlődött, mint előtte három ciklus alatt, de még egyszer ennyit fejlődhetett volna kormányzati szembeszél nélkül.

Olvasóink írták

 • 10. lótusz 2010. január 24. 12:54
  „ez nem igaz, a jobbiknak van a legjobb programja. amiből persze a fidesz már lop. pl közbiztonság, rendőrterror. de miért most emlegeti orbán a rendőrterrort miért nem akkor 2006-ban mikor a jobbik ez ellen harcolt. orbán akkor síri csendben volt és megbújt.a jobbik programja a gazdaság rendbetétele is ahol nem génkezelt mocsok magyarországra szállítása a cél,ahol a magyar gazdák meg tönkremennek.itt senki olyan nincs lezsidózva aki nem inge ne vegye magára. csak akinek a földünk, vizünk kell.no meg aki kisz tag volt és csak rosszat tett bajnai, orbán se különb.nagymagyarországos matricával jár közben kivonul a trianon megemlékezésről.kussol a rendőrterror idején, de a kampány reklámjaként megszólal.együtt autózik szocialista politikusokkal. a jobbiknak régóta van valódi tartalom. persze hogy az emberek nem ismerik, hisz a média és a kézben tartott sajtó mindent megtesz ezért.az unió és a multik sajnos ellenük vannak most is, hisz a gonosz lebukik a jobbik által. de biztos van szükség unióra??nekünk nem!eddig csak kárunk adódott belőle”
 • 9. gjozsi88 2010. január 23. 12:52
  „A jobbiknál hiányzik a konkrétum, a valódi tartalom a kijelentések, jelszavak mögül!
  Nem tudjuk, hogy mi lesz, ha az unió és a multik azt mondják a diktátumra, hogy nem!
  Milyen eszközzel tudod ki kényszeríteni, az ő beleegyezésüket??
  Erre érdemben egy jobbikosnak nem sikerül válaszolni!
  Vagy veszitek a fáradtságot lezsidóztok , lekommunistáztok mindenkit, vagy egyszerűen reagálás nélkül tovább mentek és máshol kezditek előlről!
  Nem számoltok azzal, hogy ezt a bizonytalan szavazók olvasva, nem elfogultan, látják érzékelik!
  Értékelik!!!
  A konkrét kérdésekre a konkrét válaszokat nem lehet meguszni!!!”
 • 8. fióka 2010. január 22. 11:02
  „HAJRÁ JOBBIK”
 • 7. t-a-ibi 2010. január 21. 21:51
  „"Mától csak Szijjártó-Zuschlag-ügy van" - hangfelvétel a két közpénztolvaj folyamatos egyeztetéséről

  "Nincs Zuschlag-ügy!" - hogy egy klasszikust idézzünk. És bár nem tartjuk ártatlannak Zuschlag Jánost, Zuschlag-ügy valóban nincs többé. Mától csak Szijjártó-Zuschlag ügy van - jelentik ki az Egyenlítő TV működtetői blogjukon. Alább olvasható a felvezetőjük folytatása, majd az összeállítás következik.

  Az Egyenlítő TV stábja novemberben forgatott filmet Győr városában, ahol a Fidesz helyi képviselői különböző mondvacsinált ügyekkel feljelentést tettek stábunk ellen. Az ezt követő médiahírverés után több érdekes információ került a birtokunkba, illetve a TV postaládájában egy hangfelvétel is landolt.
  A hangfelvételen Eredics Gergely, a Nyugat-dunántúli Regionális Ifjúsági Tanács korábbi alelnöke - Szijjártó Péter elnöksége idején - mondja el azt, hogy Zuschlag János és Szijjártó Péter hogyan egyeztettek egymással, illetve mit és hogyan üzent Zuschlag a pályázati döntéseket megelőzően Szijjártó Péteren keresztül.

  A hangfelvétel egyértelműen bizonyítja azt a politikai körökben köztudomású pletykát, miszerint a jobboldal képviselői is részt vettek az általuk évek óta támadott Zuschlag-féle csalásban és pénzeltüntetésben.
  A hangfelvételen elmondja Eredics Gergely, hogy előfordult az is, hogy 20 előre egyeztetett szervezetről hozott listát Szijjártó Péter a Regionális Ifjúsági Tanács ülésére, és az ülés előtt - jegyzőkönyvön kívül - tájékoztatta őt arról, hogy ,,nyugi, minden le van egyeztetve" Zuschlag Jánossal.

  Minden reálisan gondolkodó ember számára elképzelhetetlen, hogy Zuschlag János hosszú éveken keresztül tudott volna lopni és csalni anélkül, hogy a Fidesz képviselőivel nem egyeztet. A bizonyíték azonban hiányzott erre.
  .....
  Eddig.”
 • 6. t-a-ibi 2010. január 21. 20:35
  „Bizony a kényelmes utat választja a két "erő"!
  Érdekes a választói gondolkodás, hogy együtt vannak vállalhatóak, de ha külön méretnék meg magukat, bizony félre állna a szájuk. Azért bízom benne, hogy a kereszténységet csak választási fogásként hirdető a zsidókkal mutyizó "uniót" kiismerik az emberek. Likud testvér- zsidó platformmal spékelve valójában így néznek ki!
  Ha szétválnának a fityesz támogatottsága nem érné el a 40%-ot, a kdnp az szadesz útját járná!”
 • 5. t-a-ibi 2010. január 21. 20:24
  „Szakács Imre úgy fogalmazott: Győr három év alatt annyit fejlődött, mint előtte három ciklus alatt, de még egyszer ennyit fejlődhetett volna kormányzati szembeszél nélkül.

  Miben nyilvánul meg ez a kijelentés? -talán csak nem a néhány utca aszfaltozásában, és néhány játszótérben?
  Már tudom is: Borkai azt mondta, a helyi kiskereskedőket megmenti és nem épül több "multibolt", azóta mást sem csinál mint az avatásukra jár.
  Fejlődött a munkanélküliek számában is, lehet mellet döngetni jobbközéperő!”
 • 4. béka6 2010. január 21. 19:38
  „"Két JOBBKÖZÉP" és ráadásul "ERŐ"? KDNP? Enyhén szólva is vicces! Sőt egyenesen röhejes!
  Most még édes szövetségben... aztán a választások után....?
  Szar”
 • 3. Primax 2010. január 21. 19:18
  „" Bízunk abban, hogy a két jobbközép erő, a Fidesz és a KDNP..."
  KDNP : 1 % "erő".
  Muhaha.”
 • 2. lótusz 2010. január 21. 19:12
  „viktorka csak fogja be! most előhozza a 2006-os rendőrterrort . de eddig kussolt míg a jobbik több tüntetést szervezett ez ellen. hol volt akkor orbán?”
 • 1. greenie 2010. január 21. 18:52
  „Ezt a meglepetést! Erről sajtótájékoztatót :) Hát pedig azt hittem, hogy az SZDSZ-t fogja támogatni a KDNP!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SZDSZ: Vas megyében nem lesz MDF-SZDSZ

Vas megyében nem kötnek választási együttműködést az MDF-el a szabad demokraták, viszont rendkívüli… Tovább olvasom