Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Lukács Gertrúd
24, Bezenye

Magasság: 182 cm
Csillagjegy: Oroszlán
Kedvenc étel: spagetti
Kedvenc ital: narancslé
Kedvenc zene: Bagossy Brothers Company
Kedvenc parfüm: Mexx

“A veszprémi Pannon Egyetem Gazdaságtudományi karán turizmus-vendéglátás szakon szereztem diplomát 2020 februárjában, jelenleg azonban egy nemzetközi építőipari cégnél töltöm mindennapjaimat. Munka után örömmel látogatok el a közeli edzőterembe, vagy veszek részt egy TRX órán. Ahogy időm engedi az igazi szenvedélyemnek élek, ami nem más, mint a sütés. A versenyre egy kedves barátom biztatására jelentkeztem. Valójában szerettem volna kipróbálni magam az élet e területén is. Remélem elégedetten és sok új tapasztalattal zárhatom a versenyt” – mesélte magáról Gertrúd.

6.57 pont

További résztvevők