Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Horváth Ramóna
19, Mosonmagyaróvár

Magasság: 169 cm

Csillagjegy: Kos

Kedvenc étel: spagetti

Kedvenc ital: kóla

Kedvenc zene: popzene

Kedvenc parfüm: Dior

Ramóna cukrásznak tanult és most adta be a jelentkezését egy boncsegéd képzésre, mert egy hozzátartozója elvesztése óta foglalkoztatja ez a világ. “Szeretek sportolni, nagyon szeretek főzni és enni. Két gyönyörű magyar vizsla gazdája vagyok, akikkel hatalmas sétákat teszek a természetben. A versenyre azért jelentkeztem, mert úgy éreztem, hogy ez a megmérettetés segíthet abban, hogy erősödjön az önbizalmam” – mesélte magáról Rami.

6.23pont

További résztvevők