Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Horváth Alexandra
22, Bábolna

Magasság: 165 cm

Csillagjegy: Halak

Kedvenc étel: párolt zöldség, rántott sajt

Kedvenc ital: víz

Kedvenc zene: nyitott vagyok, kifejezett kedvencem nincs

Kedvenc parfüm: Carolina Herrera Good Girl

“Logisztikai ügyintéző szakon végeztem 2 éve Győr kereskedelmi iskolájában, és azonnal el is helyezkedtem Magyarország egyik legnagyobb autógyárában ezen a területen. Az ép testben ép lélek híve vagyok, ezért nagy hangsúlyt fordítok az egészséges táplálkozás mellett az edzésre is. A versenyre azért jelentkeztem, mert már kiskorom óta rajongok a szépségversenyekért. Nagy álmom volt, hogy egyszer én is részese lehessek. Szeretem a kihívásokat és annak érdekében, hogy elérjem a céljaimat kitartóan és alázatosan dolgozom” – mesélte magáról Alexandra.

6.95 pont

További résztvevők