Nézz be a kulisszák mögé!

2022.02.09. 13:15

Tündérszépek - Újabb szépségek álltak kamera elé Győrben - Fotók, videó

kisalfold.hu

Az idei második fotózási napunkra ismét öt szépséget választott ki a zsűri. Közülük sajnos egy lány a fotózás napján jelezte, hogy visszalép, míg egy másik nem jelent meg, ezzel sajnos ki is zárta magát a versenyből. Így alakult, hogy három sorozat készült, amelyekből fotósunk állítja majd össze azt a portfóliót, amellyel jelentkezőink márciustól versenybe szállnak majd olvasóink szavazataiért. 

 

Két rutinost versenyzőt is köszönthettünk: Csóka Laurát, akit tavaly már megismerhettek olvasóink, és  Tóth Lilla Rebekát, akinek az elmúlt évben a veszprémi közönség szurkolhatott a továbbjutásáért. Mellettük harmadikként Csonka Liliána Róza vett részt a fotózáson, aki ugyan számos területen kipróbálta már magát, a modellként most debütált.

 

Miként az elmúlt években, úgy idén is három különböző tematikájú képsorozat készül a tündérekről, akik sportos és elegáns ruhában, valamint bikiniben állnak Nagy Gábor, a Kisalföld fotósának kamerája elé. A helyszínt a Révész Hotel & Spa biztosította, emellet a Révész BBQ Salon & Bistro-ban is készültek fotók.

 

Ha szeretnéd Te is elkészíttetni porfóliódat, de eddig gondolkodtál rajta, ne várj tovább! Töltsd ki a jelentkezési lapot mielőbb, hiszen már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben. Szóval ne habozz, jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!