Egy lépéssel közelebb a megvalósuló álomhoz

2022.02.17. 06:58

Tündérszépek - Megmutatjuk kik azok, akik már biztosan ott lesznek a megyei döntőben - Fotók, videó

Felpörögtek az események a Tündérszépek háza táján, hiszen javában zajlik a zsűri által a Győr-Moson-Sopron megyei döntőbe juttatott lányok portfólió fotózása.

kisalfold.hu

Újabb sorozatok készültek a jelentkezőkről a Tündérszépek megyei fordulójához.

Forrás: Cseh Róbert / Kisalföld

Ahogyan arról már beszámoltunk, ismét útnak indítottuk nagy sikerű szépségversenyünket, a Tündérszépeket. Noha a jelentkezés még javában tart, már több továbbjutót is lencsevégre kaptunk. Nagy Gábor, a Kisalföld fotóriportere ismét a Révész Hotel & Spa tereiben és a Révész BBQ Salon & Bistro-ban kapta lencsevégre a lányokat. Volt, aki már rutinosan pózolt a kamerák előtt és a lámpaláz legkisebb jele sem érződött rajta, míg más kezdetben kissé szégyenlősen állta a vakuk kereszttüzét. Az azonban mindenkiben közös volt, hogy mosolyogva, elégedetten és jókedvűen távoztak. 

Még Te sem késtél el!

 

Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek! Ha betöltötted a tizennyolcat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Győr-MosonSopron megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

 

Itt az ugródeszka, hogy megismerjen az egész ország!

 

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, vár rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, szépségápolási csomag, mobiltelefonok és utazások!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!