Nem érdemes halogatni a jelentkezést!

2022.02.22. 11:43

Tündérszépek - A mezőny fele már összeállt, de még vannak kiadó helyek - Fotók, videó

Javában zajlik a zsűri által a Győr-Moson-Sopron megyei döntőbe juttatott lányok portfólió fotózása. Ismét öt szépség állt a Kisalföld fotósának kamerája elé

kisalfold.hu

Noha a jelentkezés még javában tart, már több továbbjutót is lencsevégre kaptunk. Nagy Gábor, a Kisalföld fotóriportere ismét a Révész Hotel & Spa tereiben és a Révész BBQ Salon & Bistro-ban kapta lencsevégre a lányokat. Azok közül, akik nem saját fotósorozattal szállnak versenybe, már tizenöt hölgynek készítettük el a portfólióját.

Rutinosan pózoltak

 

Még Te sem késtél el!

Nem késő jelentkezni, hiszen még vannak kiadó helyek! Ha betöltötted a tizennyolcat, de még nem lépted át a harmincat, itt a remek alkalom, hogy megmutasd magad! Nem kell mást tenned, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu oldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy Győr-MosonSopron megyében szeretnél indulni, és feltölteni magadról pár fotót.

Ha úgy érzed, a képeid nem megfelelőek ahhoz, hogy jól szerepelj, csak ikszeld be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényelsz.

Itt az ugródeszka, hogy megismerjen az egész ország!

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, vár rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, szépségápolási csomag, mobiltelefonok és utazások!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!