Még lehet jelentkezni!

2022.02.03. 11:55

Elkezdődött a Győr-Moson-Sopron megyei Tündérszépek fotózása - Fotók, Videó

Még mindig nem késő jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre. Sok megyei hölgy ezt már megtette, az ő portfóliófotózásuk pedig már el is kezdődött.

kisalfold.hu

Folyamatosan érkeznek a je­lentkezések Győr-Moson-Sopron megyéből a Tündérszépek or­­szágos szépségversenyre. Az előző évek tapasztalatai alapján sok hölgy már pontosan tudja: a megyei és a regionális fordulóban egyedül az számít, milyen portfólióval mutatkoznak be az online térben, hiszen ez alapján dönt a zsűri és a közönség a továbbjutásról. Aki tehát csak saját fotókkal rendelkezik, többségében úgy dönt, kéri lapunk fotóriportereinek segítségét és igénybe veszi az ingyenes fotózás lehetőségét. 

 

Azokkal a jelentkezőkkel, akik az elsők között regisztráltak, már fel is vettük a kapcsolatot, és a héten elkezdtük a fotózásokat. Idén a Révész Hotel & Spa biztosította a helyszínt és az ideális környezetet a Tündérszépek Győr-Moson-Sopron megyei portfóliófotózására, emellet a Révész BBQ Salon & Bistro-ban is készültek fotók.

 

A versenybe március 22-ig lehet jelentkezni. Nem biztos azonban, hogy érdemes addig várni, hiszen a jelölteket a zsűri folyamatosan válogatja, ha pedig betelik a létszám, már csak jövőre lesz lehetőség szerencsét próbálni. 

Aki tehát szeretne egy országos szépségversenyen részt venni, és akár egy modellkarriert ezáltal beindítani, ne késlekedjen, jelentkezzen a tunderszepek.hu oldalon. Ha korona még nem is került megyénkből indult szépség fejére, de udvarhölgynek már választottak győri lányt. Szeretnénk, ha idén is szoríthatnánk helyi szépségnek, hogy az ő fejére kerüljön a korona. 

 

A lányok először sportos, utcai ruhában mutatták meg szépségüket, ezután a fürdőruhás fotók következtek, majd elegáns ruhában készültek felvételek. Belekóstolhattak abba is, hogy milyen a modell munka, amikor a Révész BBQ Salon & Bistro ételeit fogyasztották el a kamera előtt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!