Szépségverseny

2022.01.20. 18:36

Tündérszépek - Inspirálódj a tavalyi jelentkezők fotóiból

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Tündérszépek szépségversenyre. Kedvcsinálónak kiválogattunk néhányat azok közül a képek küzül, amelyeket a tavalyi jelentkezők csatoltak a jelentkezésükhöz.

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

A közösségi oldalad roskadozik a lájkoktól? Nem csak a nagyi mondja rád, hogy szép vagy? Akkor itt az ideje, hogy megmutasd magad. Elindult a Tündérszép szépségversenyünk 2022-es évada, amire már most jelentkezhetsz. Lépj ki a rivaldafénybe, és mutasd meg magad! A versenybe három fotó beküldésével tudsz jelentkezni. Ha Te leszel a 30 kiválasztott egyike, saját portfólióval is bemutatkozhatsz a közönség előtt, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! 

 

Tavaly közel százan jelentkeztek Győr-Moson-Sopon megyéből. Az ő fotóikból választottunk ki néhányat, amiből inspirálódhattok.

 

Most pedig rajtad a sor! Legyél Te a győztes 2022-ben!

 

Ha eddig csak álmodoztál arról, hogy megmutasd a szépséged a világnak, ha szeretnéd te képviselni megyédet a fináléban, ha be szeretnél törni a médiába vagy a szépségiparba, ne habozz, itt a lehetőség: nevezz mielőbb, hiszen az előzsűrizés folyamatos! A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok. További részletek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!