Válassz jó színt és ragyogj!

2022.01.14. 08:46

Jótanácsok leendő Tündérszépeknek

2022-ben immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre három fotó beküldésével tudsz jelentkezni. Nagyon fontos, hogy a képeken is a legjobb formádat mutasd, hisz a zsűri ezek alapján dönt a továbbjutásról.

kisalfold.hu

A színtípusunknak megfelelő színekkel kisugárzásunk sokkal pozitívabb lesz. Az éjkék színt bátran választhatja mindenki – mutatja Preisinger Ildikó.

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

 Preisinger Ildikó győri szín- és stílustanácsadó ad tippeket, hogy a legszebben ragyogj a jó színek választásával: 

 

– Egy-egy jól megválasztott színű ruhával, kiegészítővel sokkal energikusabbnak, egészségesebbnek látszunk, kisugárzásunk pozitív lesz. A rossz színek miatt fáradtnak, betegnek tűnhetünk. Még ha nem is megfogalmazható a szemlélő számára az oka, de valamilyen diszharmóniát fog érezni, amikor ránk néz. 

 

– Az embereket a bőrtónusuk, szemszínük és egyéb jellemzőik alapján a négy évszak színeibe soroljuk. Ez nem véletlen, az adott évszak jellemző színei fedezhetők fel a különböző színtípusokba tartozó embereknél. Ha ismerjük, hogy melyik típusba tartozunk, elég felidéznünk, milyen színek vesznek körül bennünket tavasszal, nyáron, ősszel vagy télen a természetben, és ilyen színű ruhákat válasszunk. 

 

– Van néhány jolly joker szín, ami nagyjából minden színtípus számára jól áll. Ilyen az éjkék, a középtürkiz, a törtfehér és a petrol szín. Ha ezekből választunk ruhát, nagyon nem lövünk mellé. 

 

Ha eddig gondolkodtál rajta, ne habozz tovább! Tültsd ki a jelentkezési lapot mielőbb a tunderszepek.hu oldalon, hiszen a megyei fordulóba már zajlik a válogatás, és csak 30 hölgy kap lehetőséget arra, hogy bemutatkozhasson a versenyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!