Tündérszépek 2021

2021.03.06. 08:13

Véget ér a jelentkezés, megtörtént az utolsó fotózás – Fotók, videó

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Cseh Róbert

November 30-tól lehetett jelentkezni a Tündérszépek országos szépségversenyre, amelyre 16-29 éves hölgyek nevezését vártuk. A megyei fordulóba a jelentkezők közül összesen harmincan juthatnak tovább. Szakmai zsűrink közülük választja ki azt a három szépséget, akik továbbjuthatnak a regionális fordulóba. A negyedik lányt olvasóink juttathatják tovább szavazataikkal.

Nem volt könnyű helyzetben a zsűri, az elmúlt hónapokban rengetegen küldték el jelentkezésüket a versenyre. Több, mint háromszor annyi szépség nevezett, mint ahányan bekerülhettek a megyei előválogatóba. A legtöbben nem saját fotóikkal pályáztak, hanem azt kérték, hogy profi stúdiókörülmények között, szakembereink készítsék el portfóliójukat.

Péntekre szerveztük meg a verseny utolsó fotózását a győri Insigno Studióba, ahová ezúttal két kiválasztott lányt vártunk. Sajnos egyikük visszalépett a versenytől, ezért ez alkalommal csak egy győri lány állt a kamerák elé.

Ezzel azonban a verseny nem ért véget, sőt javában zajlik. Február 15-e óta naponta találkozhatnak egy-egy új lánnyal lapunk hasábjain, hírportálunk címlapján, illetve a közösségimédia-felületeinken. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Szépségversenyünk megyei fordulójában olvasóink is döntenek a továbbjutásról, ha szavaznak kedvencükre.

Értékeléseikkel ráadásul nemcsak kedvenceiket segíthetik, hanem számos nyeremény gazdái is lehetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!