Tündérszépek

2021.01.09. 15:08

Tündérszépek – A 17 éves győri lány, Vivien életét megváltoztatta a szépségverseny

A most tizenhét éves győri lány, Németh Vivien lett az első udvarhölgy a tavalyi Tündérszépek versenyen, ami kapukat nyitott ki előtte és átírta a jövőre vonatkozó terveit is. 

Sperling Krisztina

Forrás: MW

A Tündérszépek volt az első szépségverseny, amin Vivien elindult, de még fotózásokon sem vett részt korábban. A versenyfelhívást anyukája olvasta a Kisalföldben, és ő biztatta az indulásra. “Fiatalon ő is részt vett szépségversenyeken, és nagyon szerette volna, hogy a nyomdokaiba lépjek” – mesélte Vivien.

Közvetlen környezete, az iskolatársai, tanárai, barátai viszont már csak akkor tudták meg, hogy jelentkezett a versenyre, amikor a fotói megjelentek az újságban. “Tartottam tőle, hogy mit fognak mondani, de szerencsére mindenki végig támogatott” – mesélte.

Továbbtanulási terveit is átírta a verseny

Azt, hogy továbbtanuljon, sikerei ellenére is nagyon fontosnak tartja Vivien. Korábban a fogtechnikusi pályán gondolkodott, mára ez annyiban változott, hogy inkább olyan területet választana, ami kapcsolódhat a modell karrierjéhez. Műsorvezetőként, riporterként is el tudná képzelni magát. “Pont a napokban nézegettük anyukámmal a lehetőségeket, és a Budapesti Metropolitan Egyetem nagyon vonzó számomra, egyelőre ez van tervben” – mondta. “Lehetséges azonban, hogy ez még változni fog” – tette hozzá nevetve.

Tapasztalatokat és élményeket szerzett

Az országos döntő előtt két alkalommal vettek részt felkészítő táborban a szépségek. “Az első táborban olyan szakmai fortélyokat tanultunk meg például, hogy hogyan kell szépen járni, jól pózolni. Az első komolyabb fotózásom is ott volt. Itt tanultam meg azt, hogy hogyan kell mozogni a kamera előtt, melyik az előnyösebb oldalam és azt is, hogy hogyan kell a mimikával, arckifejezésekkel játszani. A stylistoktol megtudtam, hogy milyen frizura, smink, ruha a legelőnyösebb számomra. Összességében elmondhatom, hogy amellett, hogy hatalmas élmény volt, sok tapasztalatot is szereztem” – idézte fel élményeit Vivien. “A második tábor már a döntőről szólt. Itt már teljes bedobással a nagy napra készültünk”- mondta.

Kiskora óta nézte a tévében a szépségversenyeket, és mindig arról álmodozott, hogy egyszer ő is szerepelhessen egy ilyen produkcióban. “Amikor ott álltam a stúdióban, szinte még akkor sem fogtam fel, hogy ez tényleg velem történik és tényleg itt vagyok. Arra pedig végképp nem számítottam, hogy ilyen jó eredményt érek el” – mesélte.

A verseny megváltoztatta az életét

Vivien nyereményei között egy fotózás is volt, a Fanny című magazin részére, amit további munkák követtek.

„Ez volt az első próbálkozásom, azután jött a Mayo Chix, és egy próbafotózás az Amnesia részére. Ezekre nagyon büszke vagyok. Nem gondoltam volna korábban, hogy egyszer nekik dolgozhatok. Ezek mellett még ékszerfotózásra kértek fel és egy műszempillás hölgynek több projektjében is a modellje lettem – büszkélkedett.

Az egyik reklámfotózás végeredménye. Fotó: Lázár Zsombor

Ugyan az elmúlt év a szépségipart is megakasztotta, de ahogy visszatérhet az életünk a régi kerékvágásba, aktívan a fotózással és a modellkedéssel szeretne foglalkozni. Vivien a Tündérszépek óta nem indult szépségversenyen, de idén a Miss Balatonon szeretné megmérettetni magát. “Ha ott jó eredményt sikerülne elérnem, akkor megpróbálkoznék a Miss Hungary-vel. Az a nagy álmom, hogy oda bejussak” – mondta terveiről.

A legfontosabb a pozitív kisugárzás

Azoknak a lányoknak, akik beneveznek a versenyre, azt tanácsolom, hogy mindig mosolyogjanak, legyenek jókedvűek és alázatosak. Aki egy kicsit és érzi magában, hogy ott a helye, jelentkezzen, mert egy életre szóló élménnyel lehet gazdagabb.

Ezt te se hagyd ki!

Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre. Mutasd meg a szépségedet és legyél te 2021 Tündérszépe!

A versenyre ezúttal is 16–29 éves hölgyek jelentkezhetnek a tunderszepek.hu-n! Saját fotókkal is lehet nevezni, de ha még nincs portfóliód, akkor segítünk, és profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatodat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!