szépségverseny

2021.02.08. 07:56

Tündérszépek 2021: újabb hat szépségről készült fotósorozat – fotók, videó

Folytatódott a Tündérszépek országos szépségversenyre kiválasztott lányok portfóliójának elkészítése a a győri Insigno Studióban pénteken.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Cseh Róbert

Ez alkalommal hatan állhattak a kameránk elé. A jelöltek, akik az első válogatáson már biztosan bekerültek aközé a harminc szépség közé, akik elsőként a megyei fordulón mutathatják majd meg a szépségüket, ez alkalommal Győrből, Mosonmagyaróvárról és Bágyogszovátról érkeztek.

Izgalmas napja volt a hat versenyzőnek, ugyanis még egyikük sem vett részt ezt megelőzően profi fotózáson, de alig néhány vakuvillanás után mindegyikük feloldódott. Sőt, úgy hagyták el a stúdiót, hogy fülig érő mosollyal mindannyian azt mondták, hogy hatalmas élmény volt számukra.

Ugyan már egyre telítettebb a mezőny, de még mindig nem késő jelentkezni, de nem érdemes az utolsó pillanatig várni, hiszen már eddig is többszörös a túljelentkezés! Megijedni azonban nem kell, hiszen március 7-ig még lehet jelentkezni, és bárki bekerülhet a legszebbek közé.

A megyei elődöntő online szavazása február 15-én kezdődik. Ezúttal is harminc lány kap esélyt arra, hogy bekerüljön a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulójába, a legszebbek pedig a regionális és az országos döntőben is képviselhetik majd megyénket. Ehhez az első lépés a jelentkezési lap kitöltése a kisalfold.hu/tunderszepek-jelentkezes oldalon.

A megyei előválogató február 15-én indul, ezen dől el kik lesznek azok, akik majd a regionális döntőben Vas és Komárom-Esztergom megye kiválasztottjaival szállnak majd ringbe, hogy bekerüljenek az országos döntőbe. A verseny fordulói során az első három helyezett tovább jutása elsősorban a szakmai zsűrin múlik, de az olvasók minden fordulóban tovább juttathatnak egy közönségdíjas versenyzőt is.

Jelentkezz még ma, és legyél Te a következő Szépségkirálynő!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!