Kiadó még néhány hely

2021.02.27. 10:51

Tündérszépek 2021 – Újabb három szépség állt kamera elé + Fotók, videó

A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja. Olvasóink értékeléseikkel nemcsak kedvenceiket segíthetik, hanem számos nyeremény gazdái is lehetnek.

kisalfold.hu

Fotó: Cseh Róbert

Forrás: Kisalföld

Fotó: Cseh Róbert

Szinte észre sem vettük úgy elrepült ez a néhány hónap, mióta elkezdődött a 2021-es Tündérszépek országos szépségverseny. A jelentkezéseiket tavaly november 30-tól küldhették be a Győr-Moson-Sopron megyében élő, tanuló vagy itt született szépségek: háromszor annyian jelentkeztek a megyéből, mint akik bekerülhetnek az első fordulóba kiválasztott harminc szépség közé.

Már a szavazás is elkezdődött, február 15. óta mindennap új lányt mutatunk be lapunk hasábjain, hírportálunk címlapján, illetve a közösségimédia-felületeinken. A versenyre március 7-ig még mindig lehet jelentkezni a kisalfold.hu/tunderszepek-jelentkezes/ oldalon mindazoknak, akik a Tündérszépek láttán maguk is kedvet kapnak a versenyhez. Még van néhány kiadó helyünk!

Szakmai zsűrink folyamatosan átnézi a beérkezett pályázatokat, és hetente hoz döntést arról, kiket javasol a megyei elődöntő indulói közé. A pénteki fotózásra ismét öt szépséget hívtunk meg a győri Insigno Studióba. Az élet pedig – mint ahogy ez most is történt – sokszor felülírja a terveket, mert végül csak hárman érkeztek meg. Ketten a fotózás előtt egy nappal léptek vissza a versenytől.

Jó hír viszont ez azoknak, akikről még nem született döntés, hisz másik két lány kaphat esélyt, hogy ő legyen a következő Tündérszépe.

Ez alkalommal Sopronból, Mosonmagyaróvárról és Halásziból érkeztek a szépségek a győri Insigno Stúdióba a fotózásra. Addig is, amíg nem kerülnek sorra a versenyben, nézzék meg a fotózásról készült videót és képeket:

Szépségversenyünk megyei fordulójában olvasóink is döntenek a továbbjutásról.

Értékeléseikkel ráadásul nemcsak kedvenceiket segíthetik, hanem számos nyeremény gazdái is lehetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!