Tündérszépek

2020.12.11. 11:17

Tavaly legszebbek közé jutott Németh Vivien – Udvarhölgy lett a győri lányból

Mutasd meg a szépséged és legyél te 2021 Tündérszépe!

Immár harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. Ráadásul számos újdonsággal, ragyogó lehetőséggel várjuk most a lányokat, akik ország-világnak megmutathatják szépségüket.

A Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, tavaly a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Nézd meg megyénk tavalyi indulóit, és ha kedvet kaptál, jelentkezz még ma, és legyél te a következő szépségkirálynő!

A most induló verseny a megyei válogatókkal veszi kezdetét, ezt követik a regionális fordulók, majd az országos döntő, ahova hazánk 22 legszebb lánya juthat be.

Érdemes mihamarabb jelentkezni, hiszen a megyei fordulókba csak 30-30, az összevont Budapest-Pest megyei előválogatóba pedig 50 lány juthat be.

A versenyre március 7-ig lehet jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon található űrlapon. A továbbjutó lányokat a szakmai zsűri folyamatosan választja ki, ezért minél később jelentkezik valaki, annál kevesebb hely marad. Ezért érdemes minél korábban jelentkezni.

A megyei és regionális fordulók az online térben zajlanak, amelyek tétje a továbbjutás a következő fordulóba.

A Megyei előválogató február 15-én indul, a szavazás március 22-ig tart. Ezeket követi két közönségszavazás, majd az Országos döntő, ahol televíziós show-műsorban, a zsűri választja majd ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók döntése nyomán közönségdíj is gazdára talál.

Ha szépnek tartod magad, folyton bókokat zsebelsz be és gyakran hallod, hogy neked a kifutón, címlapokon lenne a helyed, akkor ne habozz és jelentkezz a 2021-es Tündérszépek országos szépségversenyre!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!