Pánczél Nóra

2021.07.12. 14:09

A gyönyörű táncoslány aztán tudja, mitől lesz igazán kecses egy nő

Kecses mozgásával egyből kitűnik a tömegből Nóra. A 21 éves lány Fejér megyét képviseli a Tündérszépek 2021-es döntőjében.

Sz. A.

Kecses mozgásával egyből kitűnik a tömegből Nóra. A 21 éves lány Fejér megyét képviseli a Tündérszépek döntjében.

A 21 éves, kecses sárkeresztesi lány édesanyja biztatására jelentkezett a Tündérszépekre, bár már korábban is kacérkodott országos szépségversenyünkkel. Az biztos, hogy most jó ritmusban lépett, ugyanis ő képviseli Fejér megyét a döntőben. Előtte azonban még vár rá a nyár...

A családjával és a párjával is rengeteg programot szervez, hazai és külföldi nyaralást egyaránt. A család egyébként is fontos szerepet játszik a 21 éves Pánczél Nóra életében. Sokat vigyáz például testvére kisgyermekeire, akik mindig feldobják a hangulatát, nem csoda, hogy nagyon szeret velük lenni. A kecses mozgású Nóra tavaly érettségizett egyébként Fehérváron, most pedig egyetemre készül. Mint mondta, nagyon fontosnak tartja a tanulást, hogy így is fejlessze magát az ember.

Nagyon büszke rá, hogy ő képviselheti Fejér megyét a szépségverseny fináléjában. A külsővel kapcsolatban elmondta: ő a természetes szépség híve, de az, ha valaki egy kis plusszal, például póthajjal vagy műkörömmel jobban érzi magát, szerinte még belefér ebbe.

– Tíz évig versenytáncoltam.

Öröm volt elsajátítani a nőiességet, kecsességet, amit adott

– mesélte Nóra, aki a nyáron konditermi edzésekkel, kerékpározással, túrázással és sok sétával fogja formában tartani magát.

Hogy a legjobbat hozza ki magából, Nórának segítsége is lesz, csakúgy, mint az összes döntősnek: nyár végén, balatoni felkészítő táborunkban ugyanis iáziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter segít majd nekik.

 

Nézd meg Nóra összes fotóját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!