A zsűri döntött, most olvasóinkon a sor

2021.04.07. 19:30

Huszonegy Tündérszép már az országos döntőben, egy lányról az olvasók döntenek

Szépségversenyünk szakmai zsűrije már meghozta döntését, de olvasóinknak még van beleszólása abba, hogy ki jusson be a Tündérszépek országos döntőjébe.

Munkatársunktól

Munkában a zsűri: Molnár Irina, Herczeg Edina, Őrsi Ákos, Eszenyi Eszter és Kocsis Korinna

Forrás: Bors

Fotós: Knap Zoltán

Ma ült össze a Tündérszépek szakmai zsűrije, hogy eldöntse, ki az a huszonegy lány, aki részt vehet a verseny fináléjában.

Mától az olvasók kezében egy Tündérszép sorsa

Régiónkból Győr-Moson-Sopron megyét Czepek Kata, Komárom-Esztergom megyét Gyurik Renáta, Vas megyét pedig Kurucz Kitti képviseli az április 19-én kezdődő országos döntőben.

Czepek Kata
Fotó: Nagy Gábor / Kisalföld

Előtte azonban még vár olvasóinkra egy feladat: rajtuk múlik ugyanis, hogy huszonkettedikként ki csatlakozik a mezőnyhöz. Mától egy héten át az ország hét régiójának közönségkedvenceit – köztük a régiónkat képviselő a Komárom-Esztergom megyei Szebeni Klaudiát – lehet szívekkel értékelni Tündérszépek-oldalunkon.

Egy hét múlva azonban nem csak a legmagasabb pontszámot elért hölgy, hanem egy szerencsés olvasónk is boldog lehet – az értékelők között ugyanis egy értékes robotporszívót sorsolunk ki.

Ahogy ma is sorsoltunk: a regionális fordulókban leadott szívekért cserébe Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs olvasónk nyert egy-egy automata smoothie mixert.

Kocsis Korinna, Miss Supranational Europe 2016, modell, műsorvezető, a Tündérszépek országos szépségverseny háziasszonya és mentora:

- Számomra elsősorban a kisugárzás döntött a kiválasztásnál. Kép alapján nehéz dönteni, minden a személyes találkozásnál dől el. Én a természetes szépséget kerestem a lányokban, mert egy fotós és egy plasztikai sebész sokat változtathat, de nem ez a lényeg. Tavaly is sok lánynak adtam tanácsot a felkészítő táborban. Az ideális királynő határozott, bájos és előny, ha nem túl alacsony.

Eszenyi Eszter, divatmodell, B Life szépségkirálynő, a Tündérszépek országos szépségverseny mentora:

- Én a természetességet tartom a legfontosabbnak, hogy ki, mennyire mosolyog a fotókon, mennyire magabiztos a megjelenése. Igyekeztem kiszűrni, hogy ami a fotón van, az mennyire azonos azzal a személlyel, aki a képen van, és mennyire a fotós munkája érvényesült. Az ideális szépségversenyző lány az, aki magabiztos, de szerény.

Molnár Irina, a Mediaworks Hungary Zrt. Bulvár napilap és magazin divíziójának lapigazgatója:

- Idén harmadik alkalommal rendeztük meg a szépségversenyt, és évről évre egyre többen jelentkeznek. Az öt zsűritag nagyjából egy véleményen volt, legfeljebb helycserék történtek. Fontos volt, hogy a zsűri különbséget tudott tenni, hogy a fotós munkájától szép-e a lány, vagy a természetességében is az.

Borítóképünkön munkában a zsűri: Molnár Irina, Herczeg Edina, Őrsi Ákos, Eszenyi Eszter és Kocsis Korinna (fotó: Knap Zoltán, Bors)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!