Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Döme Leila
22, Szarvas

– Pincérként végeztem, de tovább szeretném fejleszteni magam ebben a szakmában. Az érettségit is minél hamarabb meg szeretném szerezni. Hobbim a biciklizéd és a görkorizás. Időnként állatgondolkozással is foglalkozok – árulta el Döme Leila, aki Orosházáról érkezett a fotózásra. – Azért jelentkeztem, hogy növeljem az önbizalmamat és kirpóbáljam, hogy milyen is egy ilyen verseny.

 

Leila 165 cm magas és a Szűz jegyében született. Kedvenc étele a pacalpörkölt, kedvenc itala a tonic. Nagyon szereti DR BRS x Berkes Olivér – Évszakok szímű számát. Leginkább a Police-Queen parfümöt fújja magára. 

 

Nem vesz részt a megyei fordulóban.