Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Somogyvári Karina
25, Sásd

Karina egy négycsillagos szállodában dolgozik Bikalon, értékesítési asszisztensként. Kollégái nagyon szeretik, őt tartják az iroda hangulatfelelősének. Nyitott személyiségnek tartja magát, könnyen megtalálja a közös hangot bárkivel. Gyerekkora óta szereti az állatokat, van egy kuyája, egy macskája és két sünije. Szabadidejében szeret konditerembe járni és a kutyájával nagyokat kirándulni. Régóta érdekli a modellkedés, szívesen járna fotózásokra. Többen biztatták, hogy jelentkezzen a versenyre, kicsit ki szeretett volna lépni a komfortzónájából.

Magassága 171 cm, csillagjegye a rák. Kedvenc étele a rántott csirkemell édesburgonyával, itala a TopJoy mangó. Kedvenc zenéje Tiesto – The Business című dala. Kedvenc parfümje Hugo Boss – Boss The Scent.