Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Pintér Kitti
27, Lengyeltóti

Kitti nem először jelentkezik versenyünkre, hiszen már tavaly is megmérettette magát. A 27 éves lengyeltóti lány termelési asszisztensként dolgozik egy sejtelmesen hangzó, szenzorgyártó cégnél. Nagyon szeret utazni és túrázni, de szívesen ül egy autó volánja mögé is, hisz imád vezetni. Legkedvesebb útitársa Maya, a kiskutyája, aki szinte minden útjára elkíséri. Tavaly még barátnője bíztatására jelentkezett versenyünkre, de ebben az évben már magától is tudta: a versenyen a helye.

Kitti 27 éves, Lengyeltótiból érkezett. 164 cm magas, csillagjegye bika. A kedvenc étele a bécsi szelet, melyet leginkább almaléval öblít le. Kedvenc zenéje a Road, míg legkedvesebb illata a Bruno banani parfümje.