Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Osváth Katalin
22, Siófok

Katalin jelenleg Siófokon lakik, és ugyan idény jelleggel, de itt is dolgozik egy ajándéküzletben. Esti tagozaton érettségizett, de családi okok miatt az utolsó évet halasztani kellett, így annak befejezése még a célok között szerepel. Ha nem dolgozik, nagyon sok dolgot szeret csinálni: imádja ha fotózzák, de szeret zenét hallgatni, sőt énekelni is! Szívesen öltözködik és sminkel is. A versenyre azért jelentkezett, mert kíváncsi arra, hogy meddig juthat el egy ilyen típusú megmérettetésben.

Katalin Siófokon lakik, 22 éves, 166 cm magas, csillagejyge halak. Kedvenc étele a bolognai spagetti, kedvenc itala a kék apenta relax. A magyar dalokat szereti a legjobban, kedvenc parfümjei pedig az édes illatúak.