Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Nikolics Kármen
17, Somogysárd

Kármen Somogysárdról jelentkezett Tündérszépek versenyünkre. Jelenleg Kaposváron tanul, kozmetikus szeretne lenni a későbbiekben. Most éppen nem sportol semmit, de régebben táncolt. Ha szabadideje engedi, akkor nagyon szeret a barátaival lenni, esetleg sétálgatni, vagy akár sminkelni is. A versenyre azért jelentkezett, mert nagyon szereti ha fotózzák, és mindig is érdekelte a modellszakma. Kíváncsi volt, hogyan megy egy szépségverseny, és hogy meddig tud benne eljutni, hogyan állja meg a helyét. Elmondása szerint kicsit kevés önbizalma van, ezen szerinte mostani versenyünk segíteni fog.

Kármen 17 éves, 160 cm magas, oroszlán csillagjegyű. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a cappy. Elsősorban a latin zenéket kedveli, és kedvenc parfümje a Guess Seductive.