Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Lempel Nóra Lili
24, Barcs

Nóra jelenleg Barcson él, de Pesten tanul. A jelentkezéskor leadott kismonográfiája rengeteg kalandról és tapasztalatról számol be. Szabadidejében olvas, ha éppen nem haikut ír, vagy meditál, de szeret barátaival lenni, esetleg kirándulni is. Büszke arra, hogy minden helyzetben feltalálja magát, és hogy nagyon jó megfigyelő. Hibájának rója fel, hogy túl kedves tud lenni mindenkihez, illetve hogy nem szeret verekedni. A versenyre azért jelentkezett, mert szeretne valami maradandót alkotni. Barátai közül többen Tündérkének becézik, ami véleménye szerint jó kiindulási alap lehet egy ilyen versenyen.

Nóra 24 éves, 170 cm magas, csillagjegye kos. Kedvenc étele a rák és a gluténmentes sütemények. Kedvenc itala az őszibaracklé. Minden zenét meghallgat, ami illik a hangulatához. Kedvenc parfümje a Bvlgari Omnia Crystalline.