Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Ünnepelt Sopron Bajnokcsapata - fotók

A 2010/2011-es soproni kispályás labdarúgó bajnokság győztese, a Nyerges Vendégfogadó csapata, megtartotta szezonzáró bankettjét.

Az évértékelővel egybekötött vacsorának a Fényes Pincészet adott otthont, ahol a csapat tulajdonosai Nyerges Károly és Nyerges Zoltán már a bejáratnál köszöntötték a csapat tagjait, majd a helyfoglalás után a csapat kapitánya Fényes Tibor, minden megjelentnek egy, a csapattal kapcsolatos kérdőívet osztott ki.

A kérdőív az érdekes kérdések mellett, melyek olykor nagy derültséget okoztak, szavazásra is invitálta a kitöltőket.

A papírok kitöltése és leadása után Nyerges Károly röviden ismertette az est programját majd következett a vacsora.

Fotó: Tudósító
Fotók: Tudósító

A jóízű étkezés után az egyik játékos, Németh Dezső kért szót, és meghívta csapattársait az esküvőjére, amit ováció és gratulációk követtek.

Ezt követően a csapat tulajdonosa szólalt fel, és beszédében értékelte a csapat bajnoki és kupaszerepléseit valamint kitért a keretváltozást érintő kérdésekre is.

Összefoglalójában elmondta, hogy nagy örömére a kitűzött célokat a csapat túlteljesítette. Sikerült ismét bajnoki címet szerezni és a téli teremtornán is döntős volt a csapat. Elégedett az eredményekkel, és nagyon örül annak, hogy igazi baráti közösség alakult ki a csapat tagjai között. Kiemelte, hogy a „Fogadó legénysége" méltón és sportszerűen képviselte Sopront a Pécsett megrendezett Bajnokok Tornáján, ahol a négyes döntőbe sikerült bejutni, és ezzel a soproni kispályás labdarúgás hírnevét öregbíteni.

Játékos mozgásról röviden annyit közölt, hogy egy játékos önkéntes távozása mellett, több jelentkező is akadt, aki szívesen érkezne a csapatba, de az érkezőkről, amíg nincs konkrétum, nincs értelme beszélni, de előre haladott megbeszélések már vannak.

Megköszönte mindenkinek az egészéves teljesítményét és további sportsikereket kívánva adta át a szót, a csapatkapitánynak.

Fényes Tibor nagy mosollyal és a kiértékelt kérdőívekkel a kezében kezdett neki a beszámolónak. A kérdéssor alapján kiderült, hogy milyen jól ismerik egymást a játékosok, és még a legapróbb hibákra is emlékszik mindenki. A mosoly tárgya pedig az, hogy szerencsére mindenki viccnek fogta fel a szavazás részét a kérdőívnek, hiszen abból gyakorlatilag az derült ki, hogy mindenki alkalmatlan arra, hogy a csapatban legyen, mindenkit meneszteni kellene. Pár kérdést felolvasott és a válaszokat ismertetve harsány nevetés tört fel.

A nagy zsivaj után következett a díjátadás, ami lassan már hagyománnyá válik a csapatnál, de előtte még, Nyerges Károly és Nyerges Zoltán valamint Fényes Tibor apró ajándékkal kedveskedett minden játékosnak.

Az ˝Év játékosa˝  Csontos Károly
Az ˝Év játékosa˝ Csontos Károly

Majd jött az egyszerűen csak ˝Életműdíjnak˝ elnevezett ˝Év játékosa˝ cím és az azzal járó ajándék átadása.

A díjat idén a csapat egyik újonca, Csontos Károly ( Herr Knock ) kapta, aki büszkén vette át a jelképes csekket és széles mosollyal állt a kamera elé.

A nagy taps után a csapat tagjai még az éjszakába nyúlóan beszélgettek és ünnepeltek.
Igazi bajnoki ünneplés volt …


L.L.ZS.A ˝Nyerges Vendégfogadó" csapata (2010/11):

FÉNYES TIBOR, KÓCZÁN SÁNDOR, VARGA ADRIÁN, VARGA DONÁT, FÜZI JÁNOS, NÉMETH DEZSŐ, CSONTOS KÁROLY, SZABÓ VIKTOR, KISHEGYI ÁDÁM, SOLYMOS ALAJOS, LECZOVICS ZSOLT, TÖRÖK PÉTER, TÖRÖK SZABOLCS, TIBER KRISZTIÁN, PINEZITS PÉTER.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriásparadicsom Győrújbaráton - fotó

Győrújbarát egyik kertjében termett az az óriásparadicsom, amelynek súlya 74,4 dkg. Lássuk! Tovább olvasom