Kisalföld logö

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Tavaszi szemétgyűjtés Mosonszentmiklóson

Szombaton tartották meg Mosonszentmiklóson a szokásos tavaszi szemétgyűjtési akciójukat az önkormányzat és a polgárőrség szervezésében.
˝Rekordszámú önkéntes állt neki a munkának reggel 9-kor ragyogó napsütésben, ugyanis 82 gyermek és felnőtt jött el a felhívásra! S ami nagyon pozitívum, kevesebb szemét volt az utak mentén, mint tavaly. Gyerekek, felnőttek lelkesen szedték össze a más által kihajított szemetet. Idén is megállapítottuk, hogy sok felelőtlen, a környezetét szennyező ember él még közöttünk, akinek egyszerűbb eldobni a szemetet, mint kiszállítani azt a hulladékudvarba.
Köszönöm minden önkéntesnek, hogy a közért, a szebb és tisztább környezetünkért feláldozott a szabadidejéből egy keveset ezen a napon. Köszönöm Molnár Lajosnak és Szalánczi Ernőnek, hogy gépjárműveikkel segítették a szemét beszállítását. Köszönöm polgárőreinknek is a munka utáni vendéglátást.

Találkozunk jövőre, talán akkor is kevesebb szemetet kell összeszednünk, ugyanis ezen újság egy másik oldalán hirdettünk meg egy mozgalmat „Ne dobd el" névvel, melynek lényege az, hogy nem a szemétgyűjtésre, hanem a szemetelés megelőzésére kellene koncentrálnia mindenkinek˝ - olvasható Bedő Csaba polgármester  közleményében.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az egyik apuka feliratozta az iskola lépcsőjét Fertődön - fotók

Az egyik apuka feliratozta az iskola lépcsőjét Fertődön - fotók
Fontos évszámok szerepelnek rajtuk, amik így észrevétlenül rögzülhetnek a gyerekekben. Tovább olvasom