Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Szúnyoginvázió - Ásványráró aláírásokat gyűjt és feljelent, Győrladaméron olvasónk hátát csípték - fotó

Győrben a hétvégén és a jövő héten is folytatják a megkezdett intenzív szúnyoggyérítési munkát.
Ön mit tapasztalt? Várjuk olbasóink fotóit, véleményét a szúnyoginvázióról: tudosito@kisalfold.hu
19.00 - Folytatódik az intenzív szúnyoggyérítés földön és a levegőben Győrben

A Győr-Szol Zrt. a hétvégén és a jövő héten is folytatja a megkezdett intenzív szúnyoggyérítési munkát. A légi beavatkozások mellett, ahogyan eddig, lesz földi melegködös gyérítés is. A szúnyogirtás több napon át tart, és Győr egész területét érinti.

A Győr-Szol Zrt. június 15-e és június 23-a között – amennyiben az időjárási körülmények megfelelőek – légi kémiai szúnyoggyérítést végez az alkonyati órákban Győr teljes területén két repülőgéppel, összességében több mint 5000 hektáron. A beavatkozás minden városrészt és peremkerületet érint, beleértve a parkokat, ligeteket, vízpartokat, erdős részeket. Így a város teljes területén többször megtörténik a szúnyoggyérítés. (Amennyiben a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem lehetséges a gyérítés, a következő arra alkalmas napon újra megkísérlik a munka elvégzését.) Továbbiak itt.
 

12.50 - Az ásványrárói önkormányzat facebook oldalán közzétett közlemény szerint "az elviselhetetlen mennyiségű szúnyoginvázió miatt bejelentéssel/feljelentéssel kívánunk élni az érintett hatóságok felé, így a szigetközi önkormányzatokkal együtt, aláírásgyűjtést kezdeményezünk."


 

Korábban

 

Győrladaméron este hat órakor, tíz perc udvaron kintlét eredménye!!!! Nyár van, meleg van és az udvaron nem lehet kint maradni!!

- írta olvasónk.
Olvasónk fotója


 
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felpécen felújították a játszóteret - fotó

Felpécen felújították a játszóteret - fotó
Felpécen civil összefogással felújították és gazdagították a gyermekek birodalmát. Tovább olvasom