Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Szemét szemét hátán az adyvárosi tavak környékén - fotók

Szomorú a kép, hogy egyesek mennyire nem figyelnek arra, hogy hová kerül a szemetük.

- A képek magukért beszélnek szerintem - írta olvasónk arról, hogy mi van Győrben 1-es és 2-es tó között Adyvárosban. Az általa küldött fotók a vasúti csomópont közelében készültek, elmondása szerint a csövek mentén végig hasonló állapotok uralkodnak. 
 


- Senki sem tesz semmit sem ellene, csak romlik a helyzet, mert csak tovább gyűlik a szemét - tette hozzá üzenetében Dániel.
A képen látható hulladékot egy meglehetősen eldugott, nehezen megtalálható, egyáltalán nem szembetűnő helyen rakta le valakiillegálisan, ezzel szabálysértést elkövetve. A vissza-visszatérő jelenség bosszantó - írta e-mail-ben a Győr-Szol.

Hozzátették, a cikk címében olvasható "Szemét szemét hátán az adyvárosi tavak környékén" minősítés aligha indokolt. Egyrészt nem tükrözi a terület valós köztisztasági állapotát, másrészt a hulladék inkább már a József Attila lakótelep területén található - nem mintha ettől kevésbé lenne zavaró.

A közleményben az áll, "a Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési Igazgatósága - mint már oly sok hasonló esetben - intézkedett a szemét összegyűjtéséről és elszállításáról."

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavasz van: cinege a Rabkerteknél - fotó

Tavasz van: cinege a Rabkerteknél - fotó
Olvasó-tudósítónk küldte a fotót a madárról. Tovább olvasom